اگه قرار به گوشی باریک تولید کردنه که فکر کنم اول موتورولا شروع کرد.
در مورد دوربینم بگم اولین برندی که رو گوشیش 5 مگاپیکسلی گذاشت ال جی بود که اونم اینقدر افتضاح بود که با k800 و N73 که 3.2 بودن مقایسه میشد.
اگه قرار به گوشی باریک تولید کردنه که فکر کنم اول موتورولا شروع کرد.
در مورد دوربینم بگم اولین برندی که رو گوشیش 5 مگاپیکسلی گذاشت ال جی بود که اونم اینقدر افتضاح بود که با k800 و N73 که 3.2 بودن مقایسه میشد.
سعید جان شما انگار حافظه ی خوبی ندارید.اگه پستهای قبلیتون رو مطالعه کنید متوجه میشید که به یکی از کاربران سایت گفتی که این عکس ایکس باکس 360 هست!!!
در مورد دوربین گوشی هم بگم که اولین 5 میغاپیکسلی رو سامسونگ رو گوشیهاش زده.فعلا رکورد باریکترین گوشیها دست سامسونگ و الجی هستند.موتورولا همه ی گوشیهاش باریکند ولی رکورد باریک بودن گوشی دست سامسونگ و الجی هست.
در ضمن معلومه که شما تعصب خاصی روی سونی اریکسون دارید چون لحنتون در پست اخرتون خیلی بد بود.
دوستان سلام
rainy جان اگه دقت کنی ما این تاپیک رو برا معرفی این گوشی ها زدیم ضمنا ما نمیگیم شرکتای دیگه همچین طرح هایی ندارن اونها هم مطمئنن دارن در ضمن نقطه قوت این گوشی که معرفی شده حافظه بالا هم هستهمش الکیه.باور کنید اولین شرکتهایی که ممکنه چنین گوشیهایی رو تولید کنن سامسونگ و الجی کره ی جنوبی هستند چون تجربه نشون داده ای دو شرکت پیشرو در ارایه ی گوشیهای باریکتر و گوشیهای با دوربینهای جدیدتر هستند.پس اینقدر برای این سونی اریکسون بازار گرمی نکنید چون سونی اریکسون هنوز که هنوزه به تازگی p1 تولید کرده که دوربینش 3.2 میغاپیکسل هست و ضخامتش تقریبا اندازه ی پی 990 هست.
عزیز من فکر کنم یه ذره با دقت بیشتر می خوندی بهتر بود سعید خان چند وقت پیش چیزی رو که میگید تو امضاشون گذاشته بودن که ازشون پرسیدم این چیه و جواب دادن و چیزی که که گفتن مربوط به امضاست نه آواتار حالا چرا چند تا پست رو هم زمان میدی امیدوارم ناراحت نشده باشیسعید جان شما انگار حافظه ی خوبی ندارید.اگه پستهای قبلیتون رو مطالعه کنید متوجه میشید که به یکی از کاربران سایت گفتی که این عکس ایکس باکس 360 هست!!!
باهوش تا از چیزی خبر نداری الکی پست نده. من امضام مربوط به xbox360 بود. سیدی خان گفت این چیه گفتم xbox360 رقیب playstation3
Last edited by SAEED_BARCELONA; 24-08-2007 at 12:10.
خواهش میکنم که منو باهوش خطاب میکنید!!
ای بابا تاپیک رفت و بررسی امضا و اویتار
حالا به نظرتون این منم یا دی جی علی؟
هر کی بگه جایزه داره
حالا این گوشی های نوکیا که دور از واقعیته ولی اریکسون گوشیهاش جوریه که حتما ساخته میشه و نزدیکتره به واقعیت
تایید میشه!
من با حرفت کاملا موافقم,],چون هر کاری بگی از دسته این سونی بر میاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)