يه سوال اگر بوت سكتور خراب شده باشد . اون وقت چيكار بايد كرد ؟
1-هفته ای یک بار (قاطی میکنه )
2 هفته یک بار (اعصاب خوردی )
3-4هفته یک بار (اذیت میکنه )
1 ماه یک بار ( خسته شودی )
2 ماه یک بار (بدک نیست سر میکنی )
-3 ماه یک بار (بد نیست )
4 ماه یک بار (راضی ام فعلا )
5-6 ماه یک بار ( خوبه )
7-8 ماه یک بار (دمش گرم )
1 سال یک بار ویندوز میریزم (راضی و عالی )
يه سوال اگر بوت سكتور خراب شده باشد . اون وقت چيكار بايد كرد ؟
من هر وقت سرعتش مياد پايين عوض ميكنم
معمولا 2 هفته
![]()
نوشته شده توسط amir_p30
نوشته شده توسط mani_borna
سلام تا اینجا این 3 نفر از همه حرفه ای تر هستند ، جالب هست .چی کار میکنید دوستان 40 نفر با شما خیلی فاصله دارند .در ضمن اینم بگم که اصلا sp2 هیچ ربطی به عمر ویندوز نداره بیشتر مسائل امنیتی هست .خوش باشید.نوشته شده توسط nazar
من اصلا دوست ندارم ويندوز وض كنم چون ويندوزم اصل هستش و سي دي ويندوزم هم شكسه وغير قابل استفاده شده بود كه در كمال احمقي با سريال معتبرش دادم به همون كسي كه شكسته بود و اون هم با يك هشتم قيمت فروخته به يه مغازه دار :cry: و الان يه سي دي كپي شده دارم كه اين رو هم خريدم به خاطر انكه يه بار ويندوز اصلي و نازنينم ويروسي شد و نميزاشت كه واردش بشم و من با اين سي دي ريپيرش كردم و خشبختانه به ويندوز اصلي اسيب نرسيد و هنوز اصل مونده چون سي دي ويندوز ي كه باهاش كمپيوتر رو ريپير كردم sp1 بود و ويندوز خودم sp2 بود و هنوز هم همن مونده و sp2 هست![]()
از اون روزي كه ويندوزم به هم ريخت به بعد هر ماه ازش يه اميج ميگيرم و خيال خودم رو بابت مشكلات ويندوز و تعويض اوون راحت ميكنم![]()
سلام آقای sina88 شما کار عقلانه ای انجام میدید و این باهوشی شما هست نه باهوشی مایکروسافت .فقط شما ازراهکار ی استفاده میکنید و گر که شما باید سالی 3 بار رو عوض کنید.
اگه زياد ويندوز رو شلوغش كنم. 3 ماهي 1 بار و گرنه 6-7 ماه يك بار...
من چون زیاد استفاده میکنم ماهی یکبار عوض میکنم البته از وقتی که مدیا سنتر نصب کردم تا حالا که یک ماه ونیم ازش میگذره عوض نکردم
سلام آقای borzou_one
media center 3-4 ماه رو راحت کار میکنه از همه ویندوز ها که تا حالا من نصب کردم بهتر بوده /![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)