اميد جون گوشي شما v3 هست و از اونجايي كه گوشي شما رم نميخوره اصلا نيازي به تنضيمات usb نداره. بنابراين حالت پيش فرض و پس فرض! همون data conection هست. پس بدون توجه به اين موضوع به كارت ادامه بده.
اميد جون گوشي شما v3 هست و از اونجايي كه گوشي شما رم نميخوره اصلا نيازي به تنضيمات usb نداره. بنابراين حالت پيش فرض و پس فرض! همون data conection هست. پس بدون توجه به اين موضوع به كارت ادامه بده.
ممنون اميد وارم كردي .
فقط يه لطفي كن يك لينك دانلود P2kcommander ورژن مناسب برا گوشي منو برام بزار . من ورژن 4.9.0 اين برنامه رو دارم ولي نمي دونم مناسبه يا نه يا اصلاً به گوشيم ميخوره يا نه .
بازم ممنون
Last edited by omid020; 22-08-2007 at 22:57.
يه سوال ديگه . اگه گوشي به كامپيوتر وصل شد از چه برنامه اي براي نصب اسكين جديد استفاده كنم بهتره ؟
اگه لينك دانلودشو به همراه آموزشش هم داري لطفاً برام بزار يا آدرس بده .
سپاس
Last edited by omid020; 22-08-2007 at 22:53.
خاهش میکنم،قابلی نداشت.موفق باشی دوست عزیز
خوب عزیز این ورژنی هست که خودم ازش استفاده میکنم.واست آپلود کردم. فقط 30 روزه میپره زودتر دانلودش کن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Corvette جان ممنون ، فقط جواب سوال آخرم رو هم ميدي ؟
خاهش میکنم. همین برنامه ای که گذاشتم (P2kCommander.exe).
نکته: قبل از نصب اسکین حتما در مورد چگونگی این کار خوب بخونین، چون ممکنه در صورت اشتباه در این کار
گوشیتون دیگه بالا نیاد!! پس جدی بگیرید.
نکته:اگر تو نصبه اسکین حرفه ای نیستین از نصبه اسکینهایی که حاوی فایل های mma_ucp و mma_dcp هستند خودداری کنید( البته
میتونید فقط اسکینرو نصب کنید و اگر مشکلی نداشت استفاده کنید.)
و بازم نکته: قبل از نصبه اسکین اطمینان داشته باشین که اون اسکین مخصوص مدل گوشیه شماست.
Last edited by Corvette; 23-08-2007 at 01:03.
با اينكه تمام اصول رو رعايت كردم و مراحل رو دقيقاً انجام دادم
وقتي كابل رو به كامپيوتر وصل كردم پيغام found new hardware
نيومد .
نمي دونم ، شايد با اينكه گوشي رو تازه خريدم ، كابلش ايراد داره .
ممكنه از نوع ويندوز باشه ؟ من از سرويس پك 2 استفاده مي كنم .
مث اينكه بايد حسرت اون اسكين قشنگي رو كه ديدم و كنجكاوم كرد كه
دنبال اتصال گوشي به كامپيوتر باشم رو براي هميشه با خودم نگه دارم .
با تشكر از همه دوستان
راستي اين لينك هم از من به يادگار داشته باشيد فقط اميدوارم اين يكي سانسور نشه! ( درايورها و نرم افزار هاي پركاربرد موتورولا سري V3 )
موفق باشيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا حسرت بخوری دوسته عزیز ؟ حل میشه. خوب چیزی که فراوان هستش کابله mini usb هست.
به نظرم یکی
قرض بگیر و امتحان کن. در مورد ویندوز هم همونطور که قبلا گفتم اگر قبلا مثلا با نرم افزار خوده گوشی
(Motorola Phone Tools) گوشیتو نصب کرده باشی برات مشکل ساز میشه. پس اگر میتونی رو یه سیستمه
دیگه یا با تعویضه ویندوزه خودت باز امتحان کن. در ضمن بگو کجا به مشکل خوردی؟(از لینکتم ممنون)
دوباره سلام . من به مشكلي خاص بر نخوردم . قبلاً هيچ درايور يا نرم افزار ديگه اي رو نصب نكرده بودم و فقط از نرم افزارهاي شما استفاده كردم ولي وقتي كابل رو به PC وصل كردم پيغام found new hardware بالا نيومد .
بايد دنباله يه كابل باشم . فقط خدا كنه كه كابل جديد بهم جواب بده و الا حسرت به دل مي مونم ):
راستي ويندوز شما هم سرويس پك 2 هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)