مگه باکیبورد p1 نمیشه به راحتی بازی و کار کرد؟
فکر نمیکنم اینطور باشه؟
حتما کلید های میانبری رو برای این کارا به کار بردن!!؟؟
مگه باکیبورد p1 نمیشه به راحتی بازی و کار کرد؟
فکر نمیکنم اینطور باشه؟
حتما کلید های میانبری رو برای این کارا به کار بردن!!؟؟
دوستان سلام
چرا میشه بازی کرد ولی نه به راحتی فلیپ ضمنا من همیشه که نمی تونم از قلم یا از دستم برا انتخاب استفاده کنم با دکمه های جهتی راحت تره انتخاب البته قلم مزایاش بیشتره حسا بشو بکن تو خیابون که راه میری دو تا دستت گرفتاره با استفاده از قلم یا هر جای دیگه
؟؟؟؟؟؟؟
خيلي نا مفهومه ميشه بهتر توضيح بدي
فقط P1 بگیر که محشره
الان 700-800 تومنه. ولیتا دو ماه دیگه به 500 میرسه احتمالا . منم حتما میگیرم
دوستان سلام
آرش جان اگه کلن نفهمیدی تا دو صفحه قبلشو باید بخونی اما اگه در مورد همین پسته کجاشو نفهمیدی بیشتر توضیح بدم آخه سعی کردم کمتر بنویسم تا دوستان خسته نشن
نیما جان اگه چند تا پست قبلو خونده باشی گفتم که حاضر نیستم بالای 500 واسه گوشی خرج کنم و اگه بخوام تا دو ماه دیگه صبر کنم هی گوشی های جدیدتر میان و این طوری باید همیشه صبر کنم یک سال دارم صبر می کنم این طوری شده دیگه
منم اول قصد داشتم كه p1 بخرم ولي با توجه به امكانات و كارايي ها خريد HTC touch در دستور كار قرار گرفت...
دوستان سلام
خوب همونطور که قول داده بودم که وقتی گوشی خریدم اینجا بگم اومدم و دیروز 990 رو گرفتم خیلی با حاله
راستی من همین دیروز p1 رو قیمت کردم 570 تو بوشهر رو لیبل هم زده بود made in chinaولی نگرفتم راستش بیشتر به خاطر نداشتن فلیپ نگرفتمش وگر نه اون خیلی توپ تر از 990 هست
Last edited by seyyedi; 29-08-2007 at 16:22.
مبارکت باشه ! P990 علارقم تمام ضعفاش همچنان جزو گوشی های خوب و با ابهته ( حتی اگه دست خیلیا باشه یا 2 سال از تولیدش گذشته باشه یا ... ) راستی چند خریدی ؟دوستان سلام
خوب همونطور که قول داده بودم که وقتی گوشی خریدم اینجا بگم اومدم و دیروز 990 رو گرفتم خیلی با حاله
راستی من همین دیروز p1 رو قیمت کردم 570 تو بوشهر رو لیبل هم زده بود made in chinaولی نگرفتم راستش بیشتر به خاطر نداشتن فلیپ نگرفتمش وگر نه اون خیلی توپ تر از 990 هست
دوستان سلام
310 خریدمش مطمئنم چینیه ولی رو لیبلش زدن فرانسه imei مشخص میکنه چینیه ولی تو بین اینا هم خوبشو گرفتم آشنا هم داشتم (ولی چه بسیار آشناهایی که بدتر از دیگران هستن< اینو تو شهرهای بزرگ باید گفت و تو شهرهای کوچک مثل بوشهر این طوری نیست یعنی مردمش زیاد اهل کلک نیستن >خدا را شکر)
تا حالا هم مشکلی نداشتم و سرعتش هم عالیه بگم با k800 برابره اغراق نکردم
مبارکت باشه
مگه قرار نبود تا آخر شهریور صبرکنی؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)