Arashi, جان
راي منم اضافه كن!![]()
Arashi, جان
راي منم اضافه كن!![]()
مرسي از آرشي عزيزمن هم ميگم MicroSoft به هزار 4 دليل :
1.راي آقا امير
2. راي جناب مافيا
3. علاقه شخصي به صاحبش
4. تركوندن چشم حسود
و . . .
موفق باشيد
اتفاقا من يكي از عاشق هاي پروپاقرص بيل گيتس هستم.
نميدونم چرا من اين قدر ازش خوشم مياد
الگوي من در حال حاضر شخص جناب بيل گيتس است.
هزارو يك دليل ودر پست بعدي مينويسم
فقط يك چز رو ياداوري كنم
شركت ماكرومديا توسط ادوبي خريداري شده
پس بايد از نظر سنجي حذف بشه. ادوبي ترسيده بود نكنه ماكرومديا براش دردسر شه . زود دست به كار شد.
عزيز من دليل نميشه كه حالا 4 تا خط يه زباني با اون يكي شبيه اينا رو بگي.اگه اين جوري بود اون شركت برلند خودش صد دفعه شكايت كرده بود!!!!چون برلند که دیگه خسته شده از بس برنامه هاش رو دودر زده میکی (مایکروسافت) جان امید وارم که روزی بشه که پول بگیره و برنامه خوب بده
با اين كه من برنامه نويس نيستم
ولي بابا بوق هم نيستيم
شما دلفي كاري عقيده خودت رو ميگي .
چرا نمياي بگي ماكروسافت با ويژوال بيسيكش چقدر برنامه نويسي رو ساده كرده.و از اون رسم نوشتن كد ها و فرمول ها به اندازه زيادي فاصله گرفته و كار رو ساده كرده
آدم يادش به زبان هاي برنامه نويسي مثله پاسكال كه ميفته مو به تنش سيخ ميشه. :mrgreen: :mrgreen:
والا ما كه نيمه حرفه ايي بوديم خوشمون نيومد .درست خیلی از کاربرها غیر حرفه ای هستن و 10000 دلیل دیگه ! ( مثلا وقتی IE اوله تویه مرورگر ها معلومه چه خبره دیگه ) ولی با این حال و قتی کسی قرار پول بده انقدر میفهمه که
ديگه واي به حال مبتدي ها
ممنون كه حرف هاي عتيقه منو در امضات ميزاري.اگه مینطوری بخواد پیش بره من کله امضام میشه نقل قول از امیر پی سی !
سخنان تاريخي :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ماكروسافت به دنبال بازارهاي استراتژيك است.اينو هميشه در رده اول قرار ميدهپس این واسه ما خوبه بد هم به نظر شما سال 2001 که اکس پی اومد آیا نباید سال 2002 دیگه هر کوفت و زهر ماری که میخواست update کنه میداد تا همه دعا کنن ، یا الان که داریم میریم تو سال 2006 و دیگه ویندوز جدیدش داره میاد باید SP3-SP2 بده یا firewall بده؟ تازه به نظرم هر شرکتی در هر زمینه که فعالیت کنه که خوب نیست میکرسافت داره از اعتبار خودش استفاده میکنه
هر گاه ماكروسافت به بازاري دست ميندازه به دنبال بيشترين سهم از اون بازاره .و هر شركتي وقتي ورود ماكروسافت رو ميبينه به آب تاب ميفته كه در شرايط بهتر بتونه سهم خودش رو حفظ كنه.
مثال:
همين سيستم فايلي (اسناد) جديدش به نام مترو كه رقيب سرسختي براي PDF خواهد شد.
چون در نظرات وتحليل ها هم اين نوع سيستم مزيت هاي خيلي بيشتر ي نسبت به پي دي اف داره.
قوانين تجارت همينه . در اين مورد نميشه ايراد گرفت كه چرا انحصار طلبه - چرا فلانه چرا چنانه
شما خودت رو جاي بيل گيتس بزار
اگه شما بودي چي كار ميكردي؟
من اگه بودم همانند الگوي خودم (بيلي جون) از هر ترفندي براي كسب وجذب بازارهاي بيشتر و سود بيشتر استفاده ميكردم
سلام امیر جان عزیز شما که از زبان برنامه نویسی به قول خودتون خبر ندارید عزیز پس باید بگم که ویبی باید همون بوق بزنه جلو دلفی اینو از برنامه نویس ها به پرسین البته انحائی که به صورت حرفه ای کار میکنن ،شما اگه اطلاع ندارید باید بگم که پاسکال انقلاب برنامه نویسی در عصر خودش بود اون موقع که میکی جان qbasic -gw basic ارائه میدادند باید بگم که پاسکال شاخ بود و همه به میخندیدن به basic زمانی که c ++ اومد که میکی جان به فکر این بودند که چه کار کنن امدن ویبی 5 دادند که اون زمان دلفی اومد نسخه 6 داد بیرون میکی جان ترسید که چه کنه دیگه خودش رو کشت ویبی 6 داد که بد دیگه شرکت برلند نسخه 7 رو داد که 4 سال میکی جان تو کف این برنامه موندند و فرمودند جناب بیل که حالا که اینطوری شد ما دلفی رو پشتیبانی نمیکنیم چرا چون ترسید که پول کم گیرش بیاد .
شما اگه کمی مطالعه کنی میبینی که زمانی که ویبی اومد عزیز دلفی بود و اون نیومد یه کاری کنه که پاسکال که مو به تنش آدم سیخ میشه رو پیشرفته کنه بلکه اومد کل کل کنه چون دلفی از نسخه 1-2005 داره یعنی اون زمان هم میکی جان به جای پاسکال qbasic داشت عزیز نه ویبی
بد باید بگم که من از بیل گیتس متنفر هستم ،این آقا به جای این که پول جمع کنه اگه یه کمی فقط یه کمی به فکر مردم بود دیگه مشگلی نبود ولی ایشون ول کن پول نیست ،یک نرم افزار یا شرکت خوب رو نمیتونه بخار مثل system mechanik or tuneup که بذاره تو ویندوز و دیگه همه راحت باشن ؟؟؟ نمیتونه یک شرکت انتی ویروس خوب داشته باشه که در ویندوز بگذاره ؟ نمیتونه یک سیستم خوب برای registery windows بگذاره که حذف ا اضافه کردن آنها با مشگل مواجه نشه نه ...
میگه پول بدین بقیه رو بخرین مردوم دنیا حاضر هستند که کمی پول بیشتری بداند ولی راحت باشند .ولی میکی و بیل جان میگه من فقط میخوام پول در بیارم آیا از همه امکانات ویندوز راضی هستند نه زمانی که ویندوز نصب میکنی باید 10 تا برنامه نصب کنی روز اول تا مثل آدم بشه مثل چی مثل اینا :winamp-real player-registery cleaner-system cleaner-jet audio -convertor-defrag fast-......
تازه باید این همه برنامه واسه سیستم نصب کنی نمیتونه خودش با پول خودش کمی واسه رضای خدا این کار رو بکنه پولش رو کمتر بگیره یا نه پول خودش رو بگیر ولی کار با اطمینان بده .نه نمیکنه که همه تازه برن تو کل کل مورر تو کل کل انتی ویروس فایر وال .....
در آخر میگم که جناب بیل که واسه شما عزیز محبوب هست میتونه فقط winamp رو بخره ..چطور میگین که شرکت adobe ترسید micromedia رو خرید خوب میکی جان هم میتونه کمی حال بده فقط winamp رو بخره
میکی
![]()
:mrgreen: :mrgreen:بد باید بگم که من از بیل گیتس متنفر هستم ،این آقا به جای این که پول جمع کنه اگه یه کمی فقط یه کمی به فکر مردم بود دیگه مشگلی نبود ولی ایشون ول کن پول نیست ،یک نرم افزار یا شرکت خوب رو نمیتونه بخار مثل system mechanik or tuneup که بذاره تو ویندوز و دیگه همه راحت باشن ؟؟؟
بدبخت ميخواد هم بزاره كه ميگين انحصار طلبه
سر همين مديا پلير چه بازي هاي انحصاري كه در نياوردن!!
چرا اتفاقا يك شركت آنتي ويروس رومانيايي رو خريده بود پارسالنمیتونه یک شرکت انتی ویروس خوب داشته باشه که در ویندوز بگذاره
:mrgreen: :mrgreen:اید 10 تا برنامه نصب کنی روز اول تا مثل آدم بشه مثل چی مثل اینا :winamp-real player-registery cleaner-system cleaner-jet audio -convertor-defrag fast-......
عزيز من هركي برنامه هاي مورد نياز خودش رو نصب ميكنه.
اگه به اين بود كه ويندوز همگي برنامه ها رو داشته باشه كه حجمش سر به فلك ميكشيد
به غير از ماجراهايي كه براش به خاطر انحصار طلبي ميبافتن
شما كدوم سيستم عامل رو سراغ داريد كه همه اين برنامه ها رو داره؟تازه باید این همه برنامه واسه سیستم نصب کنی نمیتونه خودش با پول خودش کمی واسه رضای خدا این کار رو بکنه پولش رو کمتر بگیره یا نه پول خودش رو بگیر ولی کار با اطمینان بده .نه نمیکنه که همه تازه برن تو کل کل مورر تو کل کل انتی ویروس فایر وال .....
اگه بزاره بقيه شركت ها از كجا بيارن بخورن پس
يه حرف هايي ميزني ها!!! :mrgreen: .
نيازي نداره كه وين امپ رو بخرهآخر میگم که جناب بیل که واسه شما عزیز محبوب هست میتونه فقط winamp رو بخره ..چطور میگین که شرکت adobe ترسید micromedia رو خرید خوب میکی جان هم میتونه کمی حال بده فقط winamp رو بخره
خودش مديا پلير داره به اين خوبي
وين امپ رو ميخواد چي كار؟ :mrgreen: :mrgreen:
چرا نمياي بگي ماكروسافت با ويژوال بيسيكش چقدر برنامه نويسي رو ساده كرده.و از اون رسم نوشتن كد ها و فرمول ها به اندازه زيادي فاصله گرفته و كار رو ساده كرده![]()
سلام
من اصلا به اين بحث ها كاري ندارم.
فقط به عنوان مثال يه چيزي بگم. اين مديا پليري كه روي ويندوز هست باور كنيد كه حتي يك بار هم ازش استفاده نمي كنم. وقتي جت اوديو رو با مديا پلير مقايسه مي كنم اصلا نمي تونم دست به مدياپلير بزنم. شايد 2-3 ماه يكبار براي انجام يه كاري از مدياپلير استفاده كنم.
خود ويندوز هم كه اگه مجاني به دست ما نمي رسيد و در ضمن اكثر برنامه ها مخصوص ويندوز طراحي نشده بودند، عمرا من ازش استفاده نمي كردم.
البته قبول دارم كه ويندوز 95 كه ارائه شد انقلابي در سيستم عامل بود اما اين به تنهايي نمي تونه دليلي بر بهترين بودن مايكروسافت باشه. تازه همين ويندوز هم دم به دقيقه مشكل پيدا مي كنه.
در ضمن در مورد انحصارطلبي مايكروسافت هم بايد بگم كه يك نمونه اش همين IE در پيتي كه روي ويندوز نصبه. باور كنيد كه اگه به زور IE رو به خورد مردم نمي دادند، الان 1 درصد هم كاربر نداشت. من يك بار ديگه به تمام كاربراني كه از IE استفاده مي كنند توصيه مي كنم كه براي يك بار هم شده از اپرا و فايرفكس استفاده كنند تا متوجه بشوند كه مرورگر يعني چي!![]()
سلام امیر جان شاید نیاز شما رو media player بر طرف کنه با حال بده ولی واسه من که همش قطع میزنه کیفیت صدا که تعطیل هست ....
در ضمن ما نمیگیم همه اینا رو بخره 2 تا که واجب هستند رو بگیره بذاره تو این ویندوز .
در مورد حجمش که سر به فلک میکشه باید بگم که الانم کشیده شاید شما خبر ندارید زمانی که ویندوز نصب میکنید 2 گیگ خوشگل میگیره زمانی که update میکنید انقدر وصله و چسب بهش میزنه که دیگه اگه تو add/remove برید همش میزنه update microsoft میگید نه برید ببینین .اینم از این میشه 3 گیگ ویندوز حالا مثلا این 2-3 برنامه میشه 200 مگ دیگه به جائی بر نمی خوره که تازه نمیشه 200 مگ winamp 10 mg هم نمیشه بد کدوم انحصاری چطور اومده windows dancer گذشته یک برنامه کاربردی نمیتونه بگذاره؟؟ اینا واجب بود زنه بیاد با آهنگ قر بده؟
تازه این ویستا همون شکل اکس پی رو داره فقط خوشگل ترش کرده همین میگید نه پک رو نصب کنید ببینین چه تغیری کرده تو این 4 سال ویندوز مایکروسافت .متشکر.
![]()
بازم داره نامردی میشه که !
کسی دلگیر نشه از من ولی خب چند وقت بود این باید مطرح میشد ، الان دیگه داشت میریخت مجبور شدم بگن !
من کاربر اپرا هستم درست ؟ اما حتی نسخه 3 اپرا با IE 5 قابل مقایسه نیست !
اپرا و فایرفوکس حداکثر 2-3 ساله که حرفی برای گفتن ، غیر از اینه ؟
موقعی که IE اومدش و Netscape رو فرستاد قاطی باقالیا :mrgreen: :mrgreen: کسی میتونست ادعایی داشته باشه ؟
به هر حال میشه گفت در خیلی ضمینه ها نو آوری از مایکروسافت بود و خوب شرکت های دیگه تکمیلش کردن ! و این هم طبیعیه و اگه اینطوری نبود که دیگه کامپیوتر معنا نداشت !
فکر کنم خیلی از ما ها از سال هاست که داریم ازش استفاده میکنیم و اگه همین مایکروسافت نبود کامپیوتر به این شکل در ایران نمیومد و تعداد کاربران عین 20 سال پیش به اندازه تعداد انگشتهای دست بود ( البته چند تا دست مثلا 1000 تا )
چه قبل از سال 96 ( تقریبا ) که ویندوز 95 اومد که با با MS DOS بازی میکردم ( 3-4 سالم بود ) و خیلی از خودمون ازش استفاده های حرفه ای تری میکردن و چه بعد اون همه کاربر این شرکت بودیم غیر از اینه ؟
سیستم جایگزین هم هنوز براش نیست ! استفاده از لینوکس که برای یه کاربر مبتدی و کسی که میخواد شروع به کار بکنه واقعا سخته و اینکه همه چیز باید به صورت مجزا نصب بشه و ... ، چه Apple که اون هم محبوبیت تو ایران 0 و چه سیستم های دیگه که فقط در شبکه کاربرد دارن : Novell, HP-IBM ( خیلی دوسش دارم ) و.... !
فکر کنم همه قبول داریم اگه این کمپانی نبود ممکن بود حالا حالا اینترنت به این شکل در نیاد و خیلی از ما ها امکان استفاده از دهکده حهانی رو نداشتیم :mrgreen:
ویندوز مایکروسافت انقدر کامل هست که اتحادیه اروپا برای اولین بار شروع به مذاکره با شرکت خصوصی کرد !
و تهدید کردن استفاده ازش رو ممنوع میکنن و 1000 چیز دیگه ! پس ویندوز امکان این که نرم افزار های جانبی به خودش اضافه کنه رو نداره ، ( ولی باید بتونی این همه نقص خودش رو رفع کنه ، این حرف منطقی ) !
برنامه هایی که خیلی هامون ازشون استفاد میکنیم و قبلا باید نصب میشد جداگانه و خیلی برامون مفهومی نداشت :
Disk Defragmenter
System Restore
Disk CleanUp
Media Player
IE
Calculator
Notepad
Word pad
Addresbook
Magnifire
و.... ! این ها کمه بنظرتون ! نتایج نظر خواهی هم با وجود اینکه که کسایی که رای دادن شاید کاربرهای خیلی حرفه ای نباشن و اکثرا جزء افرادی هستن که بیشتر از استفاده از Game , های خوده ویندوز با کامپیوتر آشنایی دارن موضوع واضحیه !
سلام دکتر جان حرف شما منطقی هست ولی تا کی میگه ویندوز فلا دیگه توپه ؟ الان اگه نگاه کنید هر 3-4 ماه تازه همش باهاش ور بریم ویندوز رو پا میمونه .خوب باید فکری بشه ،نه این که همش وعده ،همش میگن ویندوز بدی که میاد اخرشه .لازم نیست که این همه تبلیغ کنن بگن آقا این مشگل داره ،معمولی هست ،همینه .ما هم میگیم دمت گرم ولی اینا میگن ما بهترین هستیم همه چیز رو ما میدیم ما اخرشیم ،شما تو سایت خودشون برید اینو میگن ،مثلا راجب همین ویستا ببینید که چه میگن ،چه میکنه این ویستا،،،
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)