تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 33 از 33

نام تاپيک: پارس قائم هست یا نه؟؟؟؟؟

آخر فروم باز MOSHAVER AMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

300 سال ديگه البته اگه با پارس قائم باشه

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

اف700 هم تو برنامشون هست. منتها نمی دونم دقیقاً کی وارد کنن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab-asemani's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

چاکرتم عزیز.
    راستش مثل اینکه خود شرکت سامسونگ کره متوجه کم کاری های شرکت پارس قائم شده و به فکر یه نمایندگی جدی برای گوشی هاش هست.
    منتها نمیشه یهو در پارس قائم رو تخته کرد چون فرضاً کسی که الان گوشی با گارانتی پارس قائم خریده، تا یکسال شرکت تعهد داره که بهش جوابگو باشه. واسه همین اول شرکت دوم راه اندازی میشه و از اون به بعد، سعی میشه که گوشی ها با گارانتی اون شرکت دوم به بازار عرضه بشه. در این مدت هم شرکت قبلی فقط و فقط تعهدش تعمیرات و رفع عیب و پاسخگویی به مشتریان قبلی خودشه و اینکه گوشی های باقی مونده اش رو به بازار عرضه کنه تا تموم بشه.

در هر حال که از این به بعد نماینده رسمی سامسونگ که بشه روش حساب کرد (مخصوصاً برای اونایی که می خوان گوشی با گارانتی بگیرن) شرکت پارس مایکروتل هست.

من خودم با مسئولینش صحبت کردم. خودشون گفتن که ما همون کادر ایراتل هستیم که الان تغییر نام داده و خدمات گوشی های سامسونگ رو به عهده گرفته.
    در مورد موفقیت شرکت پارس مایکروتل سوال کردم که گفتن: اگه ایراتل موفق بوده، حتماً پارس مایکروتل هم موفق میشه. و تا حالا که نمونه هایی از این شرکت دیدیم.

مثلاً وارد کردن گوشی E250 به مقدار زیاد و گارانتی کردنش با قیمتی کم (حدود 10 هزار تومن) که باعث شده این گوشی بازار فروش خوبی داشته باشه.
    بعد از اون هم قیمت پایین گوشی E490 رو میشه دید.
    و ورود به موقع U600 به بازار که اگه پارس قائم بود، احتمالاً وارد کردن همین U600 طی امسال انجام نمی شد.

در هر حال که تا حالا این شرکت توی بازار خودی نشون داده و تونسته کمی از جایگاه از دست رفته سامسونگ رو در ایران جبران کنه.

مرسي شهاب جان

شير فهم شدي رام

با اينكه نوكيا بازم ولي يه سري گوشيهاي سامسونگ معركه است مسل همسن u600 خيلي خوشگل بد مسب(ناناز)

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •