سلام گل پسر خوبی؟
عرضم به حضورت که اولا من تاکید می کنم رو اون خط از حرفهام که با خط قرمز نوشتم...شما وقتی نمی دونی اون میز چوبی قهوه ایی کم رنگ بوده یا قهوه ایی سوخته چطور میگی این عکس رو کا 850 بهتر انداخته؟یا وقتی که می بینی اسمون ابریه چطور میگی چرا اسمون ایبه کمرنگ نیست؟شما گفتی به نظرم این گوشی با رنگ ابی مشکل داره خوب منم دلیل اوردم...شما مگه نمی گی ماها بی منطقیم؟عزیزم شما که منطق دارین جواب حرفم رو بده...من اون عکسی که قلعه هست رو مثال زدم که به خوبی اسمون رو ابی کمرنگ نشون داده..
بعدشم من اصلا علاقه ایی به اینجور بحث ها ندارم...اگه جدال کا 800 و ان 73 الان تموم شده اینجور صحبت ها هم تموم میشهاها یه وقت نگی مصطفی خان چرا جواب صحبت هامو ندادی...اول گفتم دیگه دنبال نمیکنم این جریان رو چون وقتی نمی دونی اصل چیه چطور می خواهی بگی کدوم بهنر گرفته؟و ثانیا اصلا دیگه اون عکس ها رو ندارم...گویا شما اینقدر واست مهم بوده همه رو سیو کردی!!!!
ضمنا اون اقایی که شما پستش رو نقل قول کردی شناسنامش دستمه...تو 20 تا پست اخرش جز اینجور صحبت ها حتی 1 کلام حرف علمی هم نمی شه گیر اورد...
خوب این بحث واسه من تمام شدست
1-ملاکی برای تشخیض اینکه کدوم بهتر گرفته وجود ندارد
2--به هر حال با اختلاف کم...هر 2 خوب هستن و عین هم هستن
3- دوست عزیزم من و شما که جیره خوار این برند ها نیستیم...اما شاید بعضی های دیگه باشن
ببخشید من خلاصه حرف زدن رو بلد نیستم
پایان این تاپیک برای من