تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 38 از 38

نام تاپيک: انتظارات به پایان رسید!!! اولین و کاملترین ریویو از دوربین ک850 (مقایسه با ن95) !!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اخه مشخصه تو عکسا

یکیشون یه دلیل نمیاره من کلی عکس مثال زدم

همین جوری میگن فقط کا850
    این که نشد دلیل بیارین طرف داران سونی اریکسون
    سلام گل پسر خوبی؟
    عرضم به حضورت که اولا من تاکید می کنم رو اون خط از حرفهام که با خط قرمز نوشتم...شما وقتی نمی دونی اون میز چوبی قهوه ایی کم رنگ بوده یا قهوه ایی سوخته چطور میگی این عکس رو کا 850 بهتر انداخته؟یا وقتی که می بینی اسمون ابریه چطور میگی چرا اسمون ایبه کمرنگ نیست؟شما گفتی به نظرم این گوشی با رنگ ابی مشکل داره خوب منم دلیل اوردم...شما مگه نمی گی ماها بی منطقیم؟عزیزم شما که منطق دارین جواب حرفم رو بده...من اون عکسی که قلعه هست رو مثال زدم که به خوبی اسمون رو ابی کمرنگ نشون داده..
    بعدشم من اصلا علاقه ایی به اینجور بحث ها ندارم...اگه جدال کا 800 و ان 73 الان تموم شده اینجور صحبت ها هم تموم میشهاها یه وقت نگی مصطفی خان چرا جواب صحبت هامو ندادی...اول گفتم دیگه دنبال نمیکنم این جریان رو چون وقتی نمی دونی اصل چیه چطور می خواهی بگی کدوم بهنر گرفته؟و ثانیا اصلا دیگه اون عکس ها رو ندارم...گویا شما اینقدر واست مهم بوده همه رو سیو کردی!!!!

ضمنا اون اقایی که شما پستش رو نقل قول کردی شناسنامش دستمه...تو 20 تا پست اخرش جز اینجور صحبت ها حتی 1 کلام حرف علمی هم نمی شه گیر اورد...
    خوب این بحث واسه من تمام شدست
    1-ملاکی برای تشخیض اینکه کدوم بهتر گرفته وجود ندارد
    2--به هر حال با اختلاف کم...هر 2 خوب هستن و عین هم هستن
    3- دوست عزیزم من و شما که جیره خوار این برند ها نیستیم...اما شاید بعضی های دیگه باشن
    ببخشید من خلاصه حرف زدن رو بلد نیستم
    پایان این تاپیک برای من

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

k800بهتره

كا 850 طبيعيتر عكس ميندازه

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان سلام
    بابا دوباره بحثی شروع نکنید که آخرش نتیجه نداره هردوشون دوربین خوبی دارن ولی یکی خودش لنز زده یکی نه

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

دوستان سلام
    بهراد عزیز اعصاب خودتو خورد نکن پی این حرفهایی که دقیقا مثلشو تو N73 و k800 هم داشتیم
    راستی چرا لنز k800 تو باز کردی دادی دست بچه بکنه تو دهنش نمی گی یه چیزیش بشه
    باتشکر
    چشم به خاطر شما
    درسته
    اون بچه ه هم خودمم با ك800 (:
    سلام گل پسر خوبی؟
    عرضم به حضورت که اولا من تاکید می کنم رو اون خط از حرفهام که با خط قرمز نوشتم...شما وقتی نمی دونی اون میز چوبی قهوه ایی کم رنگ بوده یا قهوه ایی سوخته چطور میگی این عکس رو کا 850 بهتر انداخته؟یا وقتی که می بینی اسمون ابریه چطور میگی چرا اسمون ایبه کمرنگ نیست؟شما گفتی به نظرم این گوشی با رنگ ابی مشکل داره خوب منم دلیل اوردم...شما مگه نمی گی ماها بی منطقیم؟عزیزم شما که منطق دارین جواب حرفم رو بده...من اون عکسی که قلعه هست رو مثال زدم که به خوبی اسمون رو ابی کمرنگ نشون داده..
    بعدشم من اصلا علاقه ایی به اینجور بحث ها ندارم...اگه جدال کا 800 و ان 73 الان تموم شده اینجور صحبت ها هم تموم میشهاها یه وقت نگی مصطفی خان چرا جواب صحبت هامو ندادی...اول گفتم دیگه دنبال نمیکنم این جریان رو چون وقتی نمی دونی اصل چیه چطور می خواهی بگی کدوم بهنر گرفته؟و ثانیا اصلا دیگه اون عکس ها رو ندارم...گویا شما اینقدر واست مهم بوده همه رو سیو کردی!!!!

ضمنا اون اقایی که شما پستش رو نقل قول کردی شناسنامش دستمه...تو 20 تا پست اخرش جز اینجور صحبت ها حتی 1 کلام حرف علمی هم نمی شه گیر اورد...
    خوب این بحث واسه من تمام شدست
    1-ملاکی برای تشخیض اینکه کدوم بهتر گرفته وجود ندارد
    2--به هر حال با اختلاف کم...هر 2 خوب هستن و عین هم هستن
    3- دوست عزیزم من و شما که جیره خوار این برند ها نیستیم...اما شاید بعضی های دیگه باشن
    ببخشید من خلاصه حرف زدن رو بلد نیستم
    پایان این تاپیک برای من
    منم با حرفات موافقم
    راستش از بحث كردن ديگه حالم داره بهم ميخوره
    ....

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

شما خودتون بحث رو شروع کردین
    دوست عزیز حالا میگی حالم به هم میخوره
    ضمنا من 4 تا از عکسارو بیشتر سیو نکردم
    باشه
    ولی این بار چرا دیگه مثل کا800 و ان 73 بحث نمیکنید

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

شما خودتون بحث رو شروع کردین
    دوست عزیز حالا میگی حالم به هم میخوره
    ضمنا من 4 تا از عکسارو بیشتر سیو نکردم
    باشه
    ولی این بار چرا دیگه مثل کا800 و ان 73 بحث نمیکنید
    سلام
    والا من بحثي شروغ نكردم
    من لينك رو گذاشتم كه بچه ها ببينند و حال كنند
    راستش خيلي بحث شده درباره ي دوربين و صدا و ديزاين (به خاطر همين ديزاين و طراحي من اخطار گرفتم) و...
    ديگه خسته شدم (به قول شما نه ما كوتاه مياييم و به قول ما شما هم كوتاه نمياييد ، شايد حق با ما باشه و شايد هم حق باشما باشه)
    ولي چيزي كه عيان هست چه حاجت به بيان هست‌(توي همه ي سايت ها بحث شده و داوري و نتيجه هم اعلام شده) حالا ما يا شما هي خودمونو پاره كنيم ......

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

یعنی دیگه بحث بی بحث
    بابا حالش به اینه

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان سلام
    نه بابا ما نمی گیم بحث تموم شه ما می گیم نباید رو چیزهایی که قبلش نمونه شو داشتیم بحث بشه مگه چند بار رو یه چیز بحث می کنن k800 و N73 از وقتی بحثشون شروع شده هنوز به نتیجه قطعی نرسیده مخصوصا دوربینشون این دو تا هم همین طوره باید روی چیزهایی بحث بشه که قبلا بحث نشده مثلا این که از نظر حافظه کدوم بهتره و خیلی چیزهای دیگه

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •