ببخشيد سوع تفاهم نشده؟ من حرف بدی زدم به شما بر خورده؟ گرافيکت پايينه؟ من چه ميدونم!!!
اگر اشتباهی کردم ببخشيد. ( گرافيکت پايينه؟)
ببخشيد سوع تفاهم نشده؟ من حرف بدی زدم به شما بر خورده؟ گرافيکت پايينه؟ من چه ميدونم!!!
اگر اشتباهی کردم ببخشيد. ( گرافيکت پايينه؟)
سلام . بالاخره بازي رو تمومش كردم . كسي سؤالي داره بگه . به نظر من بازي فوق العاده قشنگي بود كاشكي تموم نمي شد . كاشكي 100 تا مرحله داشت ...
سلام من توی یه قسمت lost planet گیر کردم.مرحله ی ۱۱ آخرش که باید با یه نفر تو هوا بجنگی.وقته خونش تموم میشه نمیمیره.لطفا راهنماییم کنید
موقعي كه خونش تمام ميشه بايد بميره . اگه از Trainer استفاده مي كني غير فعالش كن . آخه يكي از بازيهام بعضي مواقع كه Trainer استفاده مي كردم اينجوي ميشد
فکر کنم از کرکتون باشه منم این مشکلو داشتم وقتی کرکمو عوض کرده مشکل حل شد
آقا گرافیک من 6800Xt هستش و توی برنامه nvidia زده Directx 10 ولی تو بازی با DX 10 نمیره
بابا من همون اولش میپاچم به در و دیوار چیکار کنم
من یک مشکلی دارم از همون اولش می روم جلو یکمی که رفتم بازی گیر می کنه البته از سیستم نیست چون سیستمم خیلی بالا است کمک کنید
با سلام به دوستان خوب!
این بازی روی سیستم من اجرا نمیشه. بعد از نصب بازی روی ویندوز ویستا و اجرای نسخه DirectX10 پیغام خطای زیر رو میده:
ERR03: Failed to initialize DirectX10
ویندوزم ویستا، گرافیکم nVidia 256 6600، و RAM 1G.
لطفا من رو راهنمایی کنید.
در ضمن نسخه DirectX9 هم وارد منوی بازی میشه اما در هنگام لود کردن از بازی خارج میشه!
به خاطر اینه که شما کرکو درست نریهتین.اولن شما باید با DirectX9 برین نه 10.بعدشم باید کل فایلای تو کرکو کپی کنین نه فقط یکیشو.یعنی 10 فایلی که تو کرک هست رو بریزین بازی اجرا میشه.
اینو به همگی گفتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)