تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 45

نام تاپيک: Gigabyte vs xfx

پروفشنال hiwa_it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مسعود msi هم کارتهای توپی داره و خیلی هم خوب اور میشن و هم کیفیت کار بسیار خوبی دارن pov رو msi میزد وقتی فهمیدم که یه کارت فرستادم گارانتی و جواب از msi برامون اومد ولی بازم XFX و EVGA دنیای دیگری دارند در گرافیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه Lamerdsystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

1

زیاد تند نرو عزیز من مثل اون یکی بحث که اخرشم به جایی نرسید چی میگی واسه خودت oem کدومه اینها رو واردکننده های دزد ایرانی ساختند تو داری به منی که 15 ساله کارم هاردویر و تستر یکی از بزرگترین نمیایندگیهای فروش قطعات در اروپا هستم یاد میدی من هیچ وقتدر این فوروم و نه در هیچ فورومی نخواستم بگم کارم چیه و چیکاره هستم فقط بخاطر اینکه ادعایی ندارم و خودم رو از کسانی میدونم که فعلا اول راه هستند و به همه تا تونستم کمک کردم ،
    فقط کارت شده تبلیغ ، بشین ٤ تا تاپیک بخون یه کمکی کرده باشی نه اینکه ایمیل بزاری یا ادرس فروش قطعه بدی

در جواب در امد باید بهت بگم که مشکل از افرادی هست که وارد کننده هستند و اونها پول رو بالا میکشند شما ها گناهی ندارید و در این ضمینه بهت حق میدم
    هیوا جان جناب عالی داری تند میری منم کارم فروش نیست من فنــــــــــــــــی هستم عزیزم و کارم هم روی نرم افزار بود مثل شما هم عزیزم تجربه ندارم فقط 4 سال اونم معلوم نیست چقدر مفید بوده اگه شما با 15 سال سابقه کار اولشی پس ما هیچ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    نمی خوام هم بیش تر از این ادامه بدم من نه کاسب بازار هستم و نه فروشنده الان هم از روی تجربه نه چندان زیادم نظر دادم شما هم نیازی نیست با من بجنگی هر چی باشه دادش شما 4 تا پیراهن از من بیشتر پاره کردی
    Last edited by Lamerdsystem; 30-07-2007 at 14:58.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من منظورم از دزد شما نیستی عزیز دل به خودت نگیر و توهینی به شما نکردم فقط میگم چند نفر که میاد اینجا و این مطالب رو میخونن نرن و اشتباه نکنن باید خیلی مواظب بود عزیز از اینی که میگید من کلا به حرف بی منطق حساسم و عکس العمل نشون میدم که دیگران گمراه نشند همین و بس اگه ناراحتت کردم ازت معذرت میخوام امیدوارم به دل نگیری
    فقط لطف کن هر جا چیزی نوشتی و نظری دادی پای اثبات حرفات باش گرامی

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

يكم درباره پستها نظرم بدهم بد نيست در مورد هيوا و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه مفهوم همديگر را خوب نفهميدن
    لطفا تا آخر بحث را بخوانيد و كمي فكر كنيد و تصميم بگيريد

من با هيوا تقريبا موافق هستم از نظر اينكه توي بازار براي اينكه جنس خودشون را بفروشونند دورغ زياد مي دهند
    منظورم افرادي هست كه اين كارو مي كنند نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز
    و معمولا اين افراد وارد كننده هاي بزرگي هستند و شركتهاي بزرگي دارند كه به ديگر خدمات كامپيوتري ها چيز مي فروشند و اونها هم بعلت نبود سواد كامپيوتر حرفهاي آنها را باور مي كنند
    بعضي وقتها هم شايعاتي درست مي شود
    جنسهاي تقلبي:
    در مورد CPU و مادربرد و كارت گرافيك من جنس تقلبي خيلي كم ديدم شايد در تهران زياد باشد
    بعضي ها نمي دونند جنس تقلبي چي هست
    مثال: مي گن مادربرد ماتريكس تقلبي هست فرض كنيد
    خوب اين مادربرد خودش ضعيف هست و قيمت خيلي ارزاني هم دارد چرا بهش مي گيد تقلبي ؟ در صورتي كه اصل هست

من به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حق مي دهم من هم خودم در گير اين شايعات شدم خيلي چيزهاي مسخره اي تعريف مي كنند خود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان هم مي دونن مثلا مي گفتند كابل هارد SATA‌فيبر نوري هست يا هارد ساتا سرعتش بالا هست و بافر ندارد و...
    توي بازار ايران يك چيز را مي خواهند بگيرند مي گن چيني هست؟ اگر بگي آره مي گن بدرد نمي خورد
    اما نمي دونن كه CPU كه دارند استفاده مي كنند چيني هست
    بستگي دارد به چيني بگي چي مي خواهم و با چه قيمتي

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مي دونم شما تست مي كنيد و خوشحالم كه جزو 5% با سواد شركتهاي كامپيوتري ايران هستيد
    كاش همه شركتهاي ايراني مثل شما بودند
    بعضي از چيزها نياز به مدرك دارد و بعضي ها هم نه
    اين هم در آخر بگم كه هركسي همه چيز را نمي داند و انسان خطا مي كند شايد واقعا حرف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد XFX درست باشد كسي از پشت پرده خبر ندارد شايد هم حرف هيوا خوب با بحث كردن و مدرك آوردن با يك سري از مسائل اين موضوع و يا موضوعات ديگر روشن مي شود
    بيايد بحث كنم در مورد بعضي از چيزها ميزگردي داشته باشيم تا بهتر درك كنيم از تجربيات همديگر
    اگر موافق هستيد بگيد تا تاپيك بزنم اينجا يك موضوع ديگري هست بايد يك جاي ديگر باشد

هيوا و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هردو پسرهاي گلي هستند خوب بحث پيش مي آيد آدم بحث مي كند تا برايش روشن بشود مي دونم هيچ كدوم منظور خاصي نداريد

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

مهدی جان شما اگه یه همچین کاری بکنی میای قرار دادتو توی اینترنت پخش کنی؟؟؟؟؟
    این ها جزء اسناد محرمانه شرکته یعنی شرکت میاد و این ها رو می ده بیرون!!!!!!!!!!
    شركتهاي ASUS و گيگابايت هم با هم مخفي كار مي كردند تا نمايان شد
    البته شايد اعلام كرده بودند ما نمي دونستيم

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اگر موافق هستيد بگيد تا تاپيك بزنم اينجا يك موضوع ديگري هست بايد يك جاي ديگر باشد

هيوا و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هردو پسرهاي گلي هستند خوب بحث پيش مي آيد آدم بحث مي كند تا برايش روشن بشود مي دونم هيچ كدوم منظور خاصي نداريد
    موافق ١٠٠% .....ولی بحث علمی و درست با دلیل و مدرک نه کیلویی و همینجوری یه چیزی گفتن بدونه دلیل

اگه نباشه جاش خالی می مونه Lamerdsystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

10

من منظورم از دزد شما نیستی عزیز دل به خودت نگیر و توهینی به شما نکردم فقط میگم چند نفر که میاد اینجا و این مطالب رو میخونن نرن و اشتباه نکنن باید خیلی مواظب بود عزیز از اینی که میگید من کلا به حرف بی منطق حساسم و عکس العمل نشون میدم که دیگران گمراه نشند همین و بس اگه ناراحتت کردم ازت معذرت میخوام امیدوارم به دل نگیری
    فقط لطف کن هر جا چیزی نوشتی و نظری دادی پای اثبات حرفات باش گرامی
    به علت هایی که در بالا نوشتم اجازه اثباتش رو ندارم دوست عزیز و گرنه .....
    من از شما معذرت می خوام سعی می کنم از این به بعد کمتر نظر بدم تا از مشکلات پیش نیاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان این همه بحث کردین ولی هیچ کدوم جواب منو ندادین !

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

يكسري از پست ها حذف و ويرايش شد .
    دوستان عزيز .. روي صحبت من كلي هست و اشاره به شخص خاصي ندارم . در حيطه سخت افزار تا جايي كه يادمه اساتيد بنده و دوستان حرفه اي هر وقت حرفي زدن حتما پشت سرش دليل و مدركي داشتن . درغير اينصورت مطلب بيان شده فني و مورد تاييد نبوده . بنابراين اگر اسم اين تاپيك و بحث گذاشتيد پس اولا براي هر حرفي كه مي زنيد دليل و سند بياريد و ثانيا فقط خودتون و مخاطب خودتون رو ببينيد ( البته با احترام ) با بقيه كاري نداشته باشيد ( اينكه كي چي كار مي كنه و به كي كلك مي زنه يا نمي زنه به ما ارتباطي نخواهد داشت ) تنها وظيفه ما اشتراك اطلاعات به منظور پيشرفت خودمون هست . اينطوريه كه ميشه اسم گفتگو رو بحث گذاشت ..
    موفق باشيد

Gabana

داره خودمونی میشه pedram rayaneh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

فقط و فقط Msi

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •