بسم رب شهدا!
حالا شما از چه راهی استفاده نمودید؟؟؟
بابا یکی بیاد یک آموزش درست و حسابی بدهد... 3تا عکس ول نمودید میان معرکه و رفتید![]()
بسم رب شهدا!
حالا شما از چه راهی استفاده نمودید؟؟؟
بابا یکی بیاد یک آموزش درست و حسابی بدهد... 3تا عکس ول نمودید میان معرکه و رفتید![]()
من خودمم هم دنبال این میگردیم چجوری منفی شده .
اساتید که اصلا زیر پاشونو نگاه نمی کنند .
دوست عزیز PersianKitty بیا این پستی که نوشتی رو کامل تر توضیح بده در مورد منفی شدن حجم و LBA . مرگ من .![]()
Last edited by sadeghpa80; 03-08-2007 at 01:09.
از اولین پست جواب تمام سوال ها مشخص شده الا این آخری .
Reza goli کجا مشکل داری ؟؟؟
بسم رب شهدا!
از اولین پست جواب تمام سوال ها مشخص شده الا این آخری .
Reza goli کجا مشکل داری ؟؟؟من از عکس های بالا چیزی سر در نمی آورم.نوشته شده توسط Isaaaac
یه image با فرمت iso بساز و مانند تصاویر زیر تغییرات لازم را اعمال کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودتان درست و حسابی توضیح دهید که باید چه کاری انجام بدهم آخر کاری که گفته شده به نظر من این است که باید نوشته های قبل از نام سی دی را مقدار معینی پایین بیاورم و بین آن ها فاصله بگذارم که این کار نتیجه ای نمی دهد![]()
با این کار فقط حجم سی دی رو به مقادیر مشخص میشه تغییر داد .
در ایمیج ایزو بگرد همون اولاشه بعد از اسم ایزو یا همون نام سی دی که در نظر گرفتی
حدودا 2 خط پایین تر یه تکست 8 حرفی وجود داره( البته حروفش نسبت به حجم سی دی متفاوته )که حرف اول و آخرش مانند هم دیگست . در قسمت Hex بجای اعداد اون حروف میتونی از 8تا A یا B یا C یا D یا E با F استفاده کنی مثلا 8 تا E بزار جای Hex اون حروف به این ترتیب حجم سی دی خیلی زیاد تر به نمایش در میاد .
بسم رب شهدا!
خیلی ممنون که من را شیر فهم کرده اید. راستی اعداد یا حروف قرینه همدیگر هستند.
آیاا این کار در برنامه Deamon و یا هر برنامه ای که امیج مجازی می سازد نیز کارآیی دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر Image را توسط يك درايو مجازي mount كنيد ، متوجه مي شويد كه جواب سوال شما «بله» هست ...
بسم رب شهدا!
ببخشید من نمی توانم از این روش برای فایل Bin کاری بکنم.
زیرا هنگام رایت توسط Nero یک پیغام خطا ظاهر می شود و و کار رایت پایان می یابد.
از چه برنامه ای برای رایت این فایل استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
بسم رب شهدا!
ببخشید اصلا یادم نبود.
پس از تغییر فایل Bin از برنامه ECCRegen بر رویش استفاده کردم و پاسخ داد![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
دوستان در مورد منفي شدن LBA هنوز به نتيجه نرسيديم .
PersianKitty بيا اين پستي رو كه قبلا نوشته بودي رو كامل توضيح بده ما رو هم نجات بده .
اگرم كسي ميدونه از من دريغ نكنه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)