تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 35 از 35

نام تاپيک: در 2 مگاپيكسلي ها حريف مي طلبيم

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

P990i

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    WORM
    این عکس هایی که گرفتی با p990 کیفیت خوبی دارن اما یه جورین نه میشه گفت تاره نه میشه گفت شفافه.

Banned Silwestern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا لطفاً شخصیت خودت رو زیر سوال نبر میخوای بگی پولداری یعنی چی ! من مغازه دارم همه گوشی ها رو هم امتحان میکنم.
    دوماً من دستم تو جیب خودمه نه بابام
    سوماً من که نگفتم شما نمیتونی عکس رو با هم تشخیص بدی که دوره ی 3ماهت رو به رخ ما میکشی من از این دوره ها زیاد رفتم .
    ضمناً من هر چیزی که میبینم رو میگم شما هم اگه درایور k800 رو روی W810i بندازی اونوقت میبینی کیفیت عکس یعنی چی.
    اصلاً هر چی شما بگی کیفیت دوربین p990 بیشتره خوب باشه بیشتره (ولی سعی کن واقع بین باشی).
    من قصد احانت به شما رو هم نداشتم اگه حرفی چیزی بوده ببخشید.
    من عذرخواهي ميكنم... حق با شماست

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    اورمیه

پيش فرض

دوست عزيز شايد شما حق داشته باشيد در مورد P990
    ولي از يك نكته غافل هستيد :
    اونم اينكه درايور دوربين W810 قابليت تعويض داره ( يعني ميشه هك كرد و درايور هاي مود شده يي با امكانات
    فوكوس دستي و حالت شب پيشرفته و غيره به اون اضافه كرد ولي متاسفانه P990 بدليل داشتن سيستم عامل
    امكان هك رو نداره .
    پس بازم W810 از لحاظ دوربين لوتر خواهد بود .

Banned Silwestern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقتي جاوا - ويندوزموبايل(در حد كم) و لينوكس رو هك كردن چرا نشه سيمبيان رو هك كرد؟

ميشه جانم... يه ضرب المثل ايتاليايي هست كه ميگه هر قفلي يه كليدي داره ...

قطعا همونطوري كه درايور دوربين واسش نصب كردن به راحتي يه آدم بيكار پيدا ميشه UIQ رو هك كنه ...

چون اين سيستم نسبت به سري 60 يا ساير سيستمها يه خورده جديد تره نميشه انتظار داشت كه الان نرم افزارهاي هكش اومده باشن...

از اينها به كنار يه چيزي رو قبول دارم اينكه دوربين 810 حالت Night mode فوق العاده اي داره كه 990 رو نميشه در كنارش مقايسه كرد !!!

اما چيزي كه من در عكسهاي خودم و ساير دوستان كه زحمت كشيده بودن و آرشيو عكسهاي 810 خودم ( ورژن 9) ديدم چيزي جز برتري 990 در تعداد رنگ - وضوع تصوير نسبي نديدم ...

با اين حال اين تفاسير يه بخش سليقه اي هم داره .... ممكنه يكي با عكس كانن حال كنه يكي با سامسونگ يكي هم با اليمپوس...

واسه همين ماركهاي مختلف اومدن ... مطمئنا اگه يه مارك از همه بهتر بود همه عكاسهاي دنيا از اون استفاده ميكردن ...

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

وقتي جاوا - ويندوزموبايل(در حد كم) و لينوكس رو هك كردن چرا نشه سيمبيان رو هك كرد؟

ميشه جانم... يه ضرب المثل ايتاليايي هست كه ميگه هر قفلي يه كليدي داره ...

قطعا همونطوري كه درايور دوربين واسش نصب كردن به راحتي يه آدم بيكار پيدا ميشه UIQ رو هك كنه ...

چون اين سيستم نسبت به سري 60 يا ساير سيستمها يه خورده جديد تره نميشه انتظار داشت كه الان نرم افزارهاي هكش اومده باشن...

از اينها به كنار يه چيزي رو قبول دارم اينكه دوربين 810 حالت Night mode فوق العاده اي داره كه 990 رو نميشه در كنارش مقايسه كرد !!!

اما چيزي كه من در عكسهاي خودم و ساير دوستان كه زحمت كشيده بودن و آرشيو عكسهاي 810 خودم ( ورژن 9) ديدم چيزي جز برتري 990 در تعداد رنگ - وضوع تصوير نسبي نديدم ...

با اين حال اين تفاسير يه بخش سليقه اي هم داره .... ممكنه يكي با عكس كانن حال كنه يكي با سامسونگ يكي هم با اليمپوس...

واسه همين ماركهاي مختلف اومدن ... مطمئنا اگه يه مارك از همه بهتر بود همه عكاسهاي دنيا از اون استفاده ميكردن ...
    تاًیید میشه.
    اما با عوض کردن درایور دوربین هم میشه رنگ ها رو تبیعی تر درخشان تر و ............. کرد.
    مثلا: درایور 21.53 مخصوص w810i وبیشتر در شب به کار میره چون عکس ها در شب رو مثل چیزی که چشم انسان میبینه میگیره که هیچ دوربین دیجیتالی نمیتونه این کار رو بکنه (البته باید بگم کا سرعت عکس گرفتن هم میاد بایین یعنی با تکون خوردن اشیاع ممکنه عکس خوب از آب در نیاد)
    درایور های مختلفی هستند که مخصوص عکس در روز هستند یعنی مثل همون 21.53 که کاری میکنه که دوربین دیجیتالی هم نمیکنه اما به جز این خوبی مشکلی هم داره که پایین بودن سرعت عکس گرفتن.
    و ........... .
    ولی من تنها 2MP که دیدم بدون نویز عکس میگیره همون p990 هست .
    من p990 رو تحسین میکنم.

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •