منم میدونم کار میده عزیز ولی منظورم این بود که نقشه ایران یا تهران رو از کجا آوردی؟!!!!!!!!!
لطفا اگه بلدی کامل توضیح بده... قدم به قدم
ممنون
منم میدونم کار میده عزیز ولی منظورم این بود که نقشه ایران یا تهران رو از کجا آوردی؟!!!!!!!!!
لطفا اگه بلدی کامل توضیح بده... قدم به قدم
ممنون
آ قا درجه جغرافیایی که میدونین چیه.همون استواو سرطان واینجور چیزا که متلا میگن فلان شهر رو مدار چند درجه غربی و چند درجه شمالی هست.حتما تو نقشه ها یه سری خط عمودی و افقی دیدین اونارو میگم
gpsدر اصل یه سیستم هست که در هر لحظه میتونه بگه طرف کجای دنیا هست و اینکارو با دادن چند تا عدد میکنه که شما باید برین یه نقشه شطرنجی پیدا کنین و جای خودتونو با اون عدد ها رو نقشه بدست بیارین
حالا یه لطفی که نوکیا کرده اینه که عدد نمیده به جاش 100تا نقشه داره که خودش حودکار شمارو رو نقشه نشون میده تا اینجاشو فهمیدین؟!!!...خدارو شکر حالا بقیش...
حالا این نوکیا ما ایرانیا رو طبق معمول آدم حساب نکرده و نقشه ایران رو تو گوشی نزاشته و به جای اینکه جامونو رو نقشه معلوم کنه یه سری عدد میده که شما با هر نقشه استانداردی میتونی خودت دستی جاتو معلوم کنی
ولی gpsاستفاده های دیگه ای هم داره که ربطی به نقشه نداره مثلا میتونی بدویی بعد نگاه کنی چنتا میری
اگه ازین گوشی های ثریا دیده باشین (اون قدیمیاش )دیدین یه چیز داره که مدار ونصف النهار رو بهتون میده با یه عدد
البته اون موقه که ما خریدیم این گو شیه با همین یه زره امکانات وقیافه3310ووزن 1کیلو یک میلیون تومان بود
پس نتیجه میگیریم gpsیه سیستم بین المللی هست ولی نقشه های ایران برای 95موجود نیست
من از پلاس که پرسیدم گفت که قیمت gpsاز200هزار هست تا60ملیون تومان که حسسا سیتش از یه کیلومتر تا یه میکرون هست
پس حذاقل باید فقط300 تومن از قیمت n95روgpsبره
یه چیز دیگم هست که n95بیشتر افت قیمتش رو کرده ولی p1یه هفتس اومده وتا دو ماه دیگه قیمتش حتما از490به زیر350میرسه
قصه ما بسر رسید هیچکس نفهمید من چی گفتم
N95
بابا من فهمیدم گلم...
ولی ممکنه قشه ایران یا شهرای مهمش یه مدت دیگه بیاد یا نه اصلا؟!!!!!!!!!!!!!!!
دادا sorry
پستاتو الان دیدم
دیروز یه مادر......ای تو خیام مشهد بهم رهیابو بجاش 20تومن انداخت امروز رفتم کاسه کوزشو سرش خراب کردم
من اینو الان تو p30worldدیدم
شما باید از برنامه nokia map loader استفاده بکنید و نقشه تهران رو دانلود کنید و روی مموری کارت گوشیتون بریزید.
اینم لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای راهنمایی در مورد نحوه کار این رو هم ببینید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل از metapex
من امتحان نکردم چون گوشیم دستم نیست شما بکن خبرشم اینجا بده
والا بحث من در مورد اینکه چطوری روی N95 نصب میشه و نقشه هاش کجاست نیست برای PPC نقشه ایران توی اینترنت هست نقشه تهران رو هم توی علائدین میفروشند
برای N95
شاید اینجاها یه چیزایی باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقایون فکر کنم تاپیک منحرف شد. بحث در مورد چیزه دیگه ایه
اگر دوست داری راجع به GPS می تونم 10 صفحه مطلب بنویسم ( همه میدونن که GPS یه سیستم جهانی هستش ) . منظور از اینکه تو ایران جواب نمیده اینه که نقشه ایران رو نداره
اگر شما می خوای کلی پول بدی و فقط مختصات دقیق خودت ( البته با خطای 10 تا 50 متر ) و ارتفاعت از سطح زمین رو بدونی که هیچ ولی اگر می خوای از کلیه امکانات GPS از جمله مسیر یابی و محل های پر ترافیک و ...... استفاده کنی باید بگم که N95 اصلا انتخاب درستی نیست.
هدف کل زدن نبود خواستم بگم انقدر این جمله رو تکرار نکنین ( GPS یه سیستم جهانیه )
JIGSAجان چرا ناراحت میشی باید واضح تر میگفتی ملت چه میدونن شما عندشین
تازه شما این لینکا که دادم تست کردین اگه بشه که میرزه
™Enter_The_Loveجان ای لینکو که من دادم یه pdfآموزشی اینگلیسی اونجا هست
ضمنا اونیکه تو علایدین میفروشه خودش بلد نیست نصب کنه؟؟؟؟!!!!
SAEED_BARCELONAجان ps3تو که ندادی ما یه شب بازی کنیم
من فک کردم p1 رو خریدی
انجوری به نتیجه نمیرسی چون به قول اون تو یک کلاس نیستن
تو باید ببینی از گو شیت چی انتظار داری بعد انتخاب کنی.
فک کنم خودتم بیشتر مایلی p1بخری پس به نظرم همونو بخری بهتره.
Last edited by mordeshor; 25-07-2007 at 19:49.
من آبادانم میخوای پستش کنم برات؟
داداشم n95 گرفت. منم همون p1 میگیرم. فقط نگرانیم ازصداشه. اینم صداش مثل p990?
مشاوره خريد فقط در كلوپ گوشيها
منتقل شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)