منم نفهميدم..پس نتيجه ميگيريم كه بيخيال...!
منم نفهميدم..پس نتيجه ميگيريم كه بيخيال...!
برای من که هیچ فرقی نکرد.
دوستان برا من سرعت براوزینگ بیشتر شده ولی همونطور که دوستان هم گفتن برا دانلود تاثیری نداره .
دوستایی که adsl دارن باید مرورگر اینترنتیشونو باز کنن و آدرس آی پی مودمشونو وارد کنن مثلا مودم من سوزوکی هستش که باید براشرو تو قسمت آدرس وب بروزر وارد میکردم بعد از چند لحظه برای اینکه بتونم به تنظیمات داخل مودم دسترسی داشته باشم یوزر و پسورد پرسید که میتونید از دفترچه مودمتون پیداش کنید که چی باید وارد بشه بعدا به قسمت lan رفتم وقسمت dns رو فعال کردم و بترتیب ارقام پایین رو وارد کردم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
208.67.222.222
208.67.220.220
و بعد به لینک صفحه تست مراجعه کردم بهم پیغام داد که باید رسیتارت کنم و کردم بعد از بالا اومدن ویندوز تو اون صفحه پیغام زیر رو دیدم
Welcome to OpenDNS!
Your Internet is safer, faster, and smarter
because you're using OpenDNS.
Thank you!
Last edited by xdvbxkaomx; 01-08-2007 at 18:55.
من ریست نکردم ولی میبینم سرعت خوب شده
شاید هم تلقین باشه
آقا یه خیری پیدا بشه با عکس به طور کامل برای بنده که هیچی نفهمدیم خدا خیرتون بده
منتظریم البته برای Adsl رو خودنم ولی خدایی هیچی نفهمیدم
با سلام
من امتحان كردم سرعت مرورگر رفت بالا ( البته يه كم )
ولي سرعت دانلود ( اصل كاري ) تغييري نكرد .
به حر حال ممنونم .
يه سري به انجمن بازي ها بزنيد ...
ای ول...البته برای من که فرقی نکرد.
ولی اگه واقعا میخواهید بدونید که سرعت زیاد شده یا نه باید روی اون 2 تا کامپیوت رکنار ساعت کلیک کنید و ببینید که receive شما چند تا چند تا زیاد میشه.(که با دایال آپ 3 یا 4 تا 4 تا زیاد میشه)
البته اگه بخواین دقیق تر بدونید از برنامه BWMeter میتونید استفاده کنید.
والا شکرتی که من ازش میگیرم خودش هر موقع بهش زنگ میزنم این dns ها رو بهم میده جالبه که شما تازه این موضوع رو متوجه شدید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)