تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 47

نام تاپيک: قرار دادنX-ray بر روی دوربین یک موبایل : با دوربين گوشي 5005x، افراد را بدون لباس ببينيد!

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

این فناوری تازه 6 ماه هست که به مرحله عملی رسیده، اون هم تو چند فرودگاه محدود (فعلا)
    Alaskaجان اين فناوري تازه اي گمون نكنم باشه
    بلكه احتمال داره همون سيستم هاي شناسايي متداول گمركها و فرودگاه ها كه دوستان اشاره كردند هست البته با قدرت اشعه ي ضعيفتر چون زيادش خطرناكه و بخاطر بحث امنيتي و تهديدات تروريستي اقدام به نصبشون براي بازرسي افراد كردند
    اینقدر هم نیاز به بحث نداره
    راستش من فكر مي كنم اينجور بحثهاي علمي مفيد و آموزنده هست برعكس بحثهاي سياسي!
    اما چند واقعيت:
    واقعيت 1 - بعضي دوستاني كه توي اين توپيك پست دادند كارشناسهاي اهل فن هستند و من مي شناسم...
    فقط يك اشكالي كه توي محيط هاي فرومي و مجازي هست و البته ربطي هم مستقيما به اين توپك نداره اينست كه حتي يك كاربر12 ساله كه با مسائل علمي ممكنه كامل آشنا نباشه هم ميتونه بياد و با يك متخصص راحت بحث كنه و ممكنه حتي چون نميشناسش يا چون خيال ميكنه يكي مثل يا همسن خودش هست بگه نه بابا تو حاليت نيست...

واقعيت 2 - اصل علم تقريبا ثابت هست و اين فناوري هست كه در حال پيش روي سريع هست.هنوز هم نظريات علمي اينشتين مربوط به 100 سال پيش يا قوانين نيوتن و اصول 3 گانه ي كپلر مربوط به قرون وسطي و حتي نظريات ارشميدس در مكانيك سيالات و اصول اقليدس و فيثاقورس در رياضيات و مربوط به چند هزار سال پيش داراي اعتبار علمي%100 بوده و هست و خواهد بود و در عاليترين سطوح دانشگاهي بررسي مي شوند
    پس نبايد بگيم برو بابا علم ثابت نيست كه ! يا شايعات عجيب و غريبي كه اصلا مبناي علمي ندارند رو زود بپذيريم چون در غير اينصورت با يك انسان عوام و خرافاتي يكسان هستيم با اين تفاوت كه او به حرفهاي غير علمي قديمي اعتقاد دارد و ما بر روي حرفهاي غيرعلمي امروزي كه در هر حال هر دو از دهن دانشمندان و اهل فن و تخصص بيرون نيامده
    خواهشا هيچيك از دوستان عزيزم اين نوشته هاي من رو خطاب به خودش ندونه چون خيلي وقت بود مي خواستم قدري مشكلات زمانه ي خودمون رو يك جايي بنويسم كه تيرم گرفت و حسش هم اومد كه اينجا لاي بحثهاي خوب دوستان بنويسم
    Last edited by Hektor; 18-07-2007 at 21:35.

در آغاز فعالیت احمد معلمي's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

استغفرالله به حق چيزهاى نديده و نشنيده
    هر كس از اين دوربينها در كشور استفاده كنه بايد اعدامش كنند

پروفشنال sina1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

جالب اينجاست در سراسر وب فقط همين يک عکس از اين گوشي منتشر شده! بعد من يه سوال داشتم!
    5005x مارک گوشيه يا مدلش؟ اگه مدلشه مال کدووم شرکته؟! اگه مارکشه چرا گوشي ديگه اي از اين شرکت نديديم؟

پروفشنال atrin777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

فکر کنم اگر با دقت بخونید یه جایی تو متنش نوشته که کل این قضیه یه شوخیه
    پس فکر میکنم دلیلی نداره اینقدر در مورد این گوشی بحث کنیم البته بحث در مورد تکنولوژی ایکس ری خیلی هم خوبه و ممکنه اطلاعاتی در مورد چیزی که ازش هیچ اطلاعاتی نداریم به دست بیاوریم .

پس لطفا بدون دعوا و کتک کاری بیاین بحثو ادامه بدیم
    Last edited by atrin777; 19-07-2007 at 00:31.

حـــــرفـه ای mehdi_ok1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

MRI رنگی هم به این قشنگی نمیندازه که این دوربین انداخته

البته نوشته ها که حاکی از طنز نیست ولی در کل نشدنیه

Sony Ericsson may have released the K850i, its latest and best Cyber Shot camera phone, but it's no match for Japan's latest technological marvels. 5 megapixel camera? Pah! White-balance, BestPic technology and Xenon flash? So last year!
    No, what the techno-savvy Japanese market cries out for is an x-ray phone - not to see people's bones, you understand, but to see what's under their clothes! This is Japan, remember, what else would they use an x-ray phone for?!
    You can see a picture from the latest Japanese X-Ray phone, the 5005x, after the jump - but be warned, it may not be safe for work!

As you can see, the 5005x really does have what can safely be called a killer app. It features sophisticated nipple-detection algorithms, too, to protect the modesty of young ladies like the one in the pic.

OK, so I made that last bit up...actually, the whole thing's made up, but you probably guessed that anyway! Sorry to disappoint

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

واقعيت 1 - بعضي دوستاني كه توي اين توپيك پست دادند كارشناسهاي اهل فن هستند و من مي شناسم...
    فقط يك اشكالي كه توي محيط هاي فرومي و مجازي هست و البته ربطي هم مستقيما به اين توپك نداره اينست كه حتي يك كاربر12 ساله كه با مسائل علمي ممكنه كامل آشنا نباشه هم ميتونه بياد و با يك متخصص راحت بحث كنه و ممكنه حتي چون نميشناسش يا چون خيال ميكنه يكي مثل يا همسن خودش هست بگه نه بابا تو حاليت نيست...

واقعيت 2 - اصل علم تقريبا ثابت هست و اين فناوري هست كه در حال پيش روي سريع هست.هنوز هم نظريات علمي اينشتين مربوط به 100 سال پيش يا قوانين نيوتن و اصول 3 گانه ي كپلر مربوط به قرون وسطي و حتي نظريات ارشميدس در مكانيك سيالات و اصول اقليدس و فيثاقورس در رياضيات و مربوط به چند هزار سال پيش داراي اعتبار علمي%100 بوده و هست و خواهد بود و در عاليترين سطوح دانشگاهي بررسي مي شوند
    پس نبايد بگيم برو بابا علم ثابت نيست كه ! يا شايعات عجيب و غريبي كه اصلا مبناي علمي ندارند رو زود بپذيريم چون در غير اينصورت با يك انسان عوام و خرافاتي يكسان هستيم با اين تفاوت كه او به حرفهاي غير علمي قديمي اعتقاد دارد و ما بر روي حرفهاي غيرعلمي امروزي كه در هر حال هر دو از دهن دانشمندان و اهل فن و تخصص بيرون نيامده

خواهشا هيچيك از دوستان عزيزم اين نوشته هاي من رو خطاب به خودش ندونه چون خيلي وقت بود مي خواستم قدري مشكلات زمانه ي خودمون رو يك جايي بنويسم كه تيرم گرفت و حسش هم اومد كه اينجا لاي بحثهاي خوب دوستان بنويسم
    جناب دانشمند آیا این را هم قبول دارید که در طول زمان 1001 تا از این نظریه ها که روزی بسیار معتبر بودند نقض شده اند؟

آیا می دانید :

بشر پلاستیک هایی ساخته که قادر به ترمیم خود می باشند .....

توسط سازه هایی با ایجاد میدان مغناطیسی حرارتی در حدود 2 میلیارد درجه کلوین تولید کرده و با این کار بسیاری از رموز کیهان را کشف و بسیاری از نظریه های معتبر دانشمندان بزرگ را نقض کرده است.

با تولید اسکنرهای پیشرفته ای اقدام به خواندن افکار دیگر انسانها کرده است.

دوربین هایی ساخته که می توانند تصاویر 360 درجه از اجسام بگیرند.

آیا می دانستید در محیط مجازی دنیایی با موجودات هوشمند و با احساس خلق کرده اند که بارها از دنیای ما وسیعتر، منظم تر، عجیب تر و ... است. جالب اینکه این موجودات حتی خودشان هم نمی دانند که در یک محیط مجازی و یک کامپیوتر کوچک هستند و برای خود محیط مجازی خلق می کنند و نمی دانند که کلید نابودی آنها فقط ...

با تکنیک هایی اقدام به نامرئی کردن اجسام نموده.

یا در 450 میلیون کیلومتری زمین با یک ربات صد کیلویی چه کارها که نمی کند؟

و هزاران مورد دیگر که تا دیروز قوانین و نظریه های محکمی پشتشان بود ولی امروز نقض شده اند. پس می بینید که چیزی به ام اصل علم اصلا وجود ندارد.

البته به شما هم حق می دهم. چون این یافته ها در دانشگاه عجب شیر بدست نیامده بلکه در معتبرترین لابراتوارهای دنیا با بودجه های چند ده میلیارد دلاری ...

امیدوارم ناراحت نشید. اینها فقط حرف دل من بود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

راستی برای مطالعه اصل مطالب می توانید به مجلات Popular Science و زیر مجموعه هاش مراجعه کنید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان فقط یه نکته هم عرض کنم که من منظورم این موبایل نیست. از نظر من هم اون فقط یه جوکه. منظورم در مورد مطالبی است که در ادامه آمده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جناب دانشمند آیا این را هم قبول دارید که در طول زمان 1001 تا از این نظریه ها که روزی بسیار معتبر بودند نقض شده اند؟

آیا می دانید :

بشر پلاستیک هایی ساخته که قادر به ترمیم خود می باشند .....

توسط سازه هایی با ایجاد میدان مغناطیسی حرارتی در حدود 2 میلیارد درجه کلوین تولید کرده و با این کار بسیاری از رموز کیهان را کشف و بسیاری از نظریه های معتبر دانشمندان بزرگ را نقض کرده است.

با تولید اسکنرهای پیشرفته ای اقدام به خواندن افکار دیگر انسانها کرده است.

دوربین هایی ساخته که می توانند تصاویر 360 درجه از اجسام بگیرند.

آیا می دانستید در محیط مجازی دنیایی با موجودات هوشمند و با احساس خلق کرده اند که بارها از دنیای ما وسیعتر، منظم تر، عجیب تر و ... است. جالب اینکه این موجودات حتی خودشان هم نمی دانند که در یک محیط مجازی و یک کامپیوتر کوچک هستند و برای خود محیط مجازی خلق می کنند و نمی دانند که کلید نابودی آنها فقط ...

با تکنیک هایی اقدام به نامرئی کردن اجسام نموده.

یا در 450 میلیون کیلومتری زمین با یک ربات صد کیلویی چه کارها که نمی کند؟

و هزاران مورد دیگر که تا دیروز قوانین و نظریه های محکمی پشتشان بود ولی امروز نقض شده اند. پس می بینید که چیزی به ام اصل علم اصلا وجود ندارد.

البته به شما هم حق می دهم. چون این یافته ها در دانشگاه عجب شیر بدست نیامده بلکه در معتبرترین لابراتوارهای دنیا با بودجه های چند ده میلیارد دلاری ...

امیدوارم ناراحت نشید. اینها فقط حرف دل من بود.
    اینها رو که گفتید می دونیم بسیاریش رو اطلاع دارم البته بعضیاش هم هنوز در سطخ داستانهای علمی تخیلیه.
    ولی اینم بدونید که دستیابی به همه این پیشرفت ها که مثال زدید با تکیه به اصول علمی بدست اومده و نه با جادوگری.
    پس اصول علمی رو انکار نکنید
    پیشرفت علم مانند یک نردبون میمونه که ما با تکیه به داشته هامون از اون بالا میریم و به درجه های بالا تر میرسیم.
    با انکار داشته هامون به جایی نمیرسیم.
    Last edited by pedram325; 19-07-2007 at 12:40.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اینها رو که گفتید می دونیم بسیاریش رو اطلاع دارم البته بعضیاش هم هنوز در سطخ داستانهای علمی تخیلیه.
    ولی اینم بدونید که دستیابی به همه این پیشرفت ها که مثال زدید با تکیه به اصول علمی بدست اومده و نه با جادوگری.
    پس اصول علمی رو انکار نکنید
    پیشرفت علم مانند یک نردبون میمونه که ما با تکیه به داشته هامون از اون بالا میریم و به درجه های بالا تر میرسیم.
    با انکار داشته هامون به جایی نمیرسیم.
    دوست عزیز من کی انکار کردم؟ من فقط عرض کردم که خیلی چیزها که ما فکر می کنیم غیر ممکنه می تونه ممکن بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •