navid_kashani, جان من كه نمي تونم لوگين بشم
ولي اگه كسي خواست من گازش بگيرم [raday90]منم
الان ميخوام برم ببينم بوتر موتر چيرزي گير ميارم يا نه :mrgreen: :mrgreen:
navid_kashani, جان من كه نمي تونم لوگين بشم
ولي اگه كسي خواست من گازش بگيرم [raday90]منم
الان ميخوام برم ببينم بوتر موتر چيرزي گير ميارم يا نه :mrgreen: :mrgreen:
خيلي با حال هست ولي يه سوال امكانات ديگه ايي نداره
آي دي من اينه:
chooobin
8)
ميخوان بهش تلفن هم اضافه كنند. مثل ياهو و هات ميل . ولي اول ميخوان ببينن كيا بيشتر استفاده مي كنند. مثل ياهو و مثل و با توجه به ناز كاربرانشون تغييرش بدن 8)
واقعا همينه ديگه كم داشتيم . مرسي .دستتون درد نكنه
با ويندوز Me اجرا نميشه چرا ؟؟؟ :cry: :cry:
نامردا همه محصولاتشون فقط با ورژن هاي جديد بالا مياد![]()
![]()
پس از ارائه جنجالی پیغام رسان گوگل در روز گذشته، امروز ترفندهای جالبی در Google Talk پیدا شده اند که دانستن آنها خالی از لطف نیست!
ظاهراً در این پیغام رسان، برخی پارامترها و تنظیمات پنهان وجود دارد که شما را قادر می سازد نحوه اجرای برنامه را به دلخواه خود تنظیم کنید.
مهمترین گزینه استفاده از دستور nomute/ می باشد، که این امکان را فراهم می سازد تا کاربر بیش از یک پیغام رسان را باز و در سیستم عامل خود اجرا نمایید. حتی شما می توانید دو پیغام رسان را با یک شناسه کاربری فعال سازید.
لیست زیر برخی دیگر از این دستورات مخفی می باشند:
/forcestart، /autostart، /register، /checkupdate، /nogaiaauth
/plaintextauth، /factoryreset، /gaiaserver، /mailto، /create_sesion
از وین بتا
من يه مشكل دارم
ميتونم وارد ايميلم بشم
ولي نميشه وارد مسنجرش شم
من که باهاش مشکلی ندارم ! الانم 15 نفر از وقتی که اینجا آی دیمو گفتم و چند تا از دوستام ادم کردن !
سلام به همگى دوستان
خوشحالم كه گوگل هم يك مسنجر ساخت چون ديگه ياهو خيلى شلوغ شده بود و همان طور كه 2-3 سال پيش اوج فعاليت ياهو بود حالا هم اوج فعاليت گوگل هست.
من كه با google talk مشكلى ندارم ولى نميدونم چرا نميتونم وارد ميل باكسم بشم ...اول كه لودينگ ميشه بعد ديگه هيچى نمياد :cry: :cry:
با اجازه آقا نويد شما رو add كردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)