بله حرف دوستمون درسته اما بدونين اين n73هاي چيني از نوع جنس خوبش نيستن!
بله حرف دوستمون درسته اما بدونين اين n73هاي چيني از نوع جنس خوبش نيستن!
آقا چرا تشویش اذهان عمومی می کنید؟؟![]()
کی میگه این گوشیها چینیه یا کیفیتش کمتره!!؟
من گرفتم از هر لحاظ ، سرعت ، عکس، صدا ، رنگ برد، کنترل Imei، باتری کاملا مثل سری های قبلیه!
شما خودت با قبلي هاش تست كردي؟
بستگی با شانست داره ! اگه از اعتماد به نفس خوبی برخورداری ، بگیر، جنس چینی معلوم نمیکنه ، یه وقت میبینی از اصلش بهتر کار میکنه ! یه وقت هم ...
![]()
آره عزیزم ، خودم تست کردم ، رو هر قسمتش هم شک داری بگو تا بگم چطوره..
آقا ببین پایین باتری نوشته mf-2 میگه چینیاش اینو نوشته .بعد ببین سریالش توی سایت numberingplans.com قسمت IMEI سریالت رو وارد کن ببین چی معرفی میکنه یعد کشور سازنده مموری و باتری رو بگو . هولوگرامش هم چک کن ببین چهار خونه ی برجسته هست یا اصلا چطوریه؟ بسیاااااااار ممنون
آقا ما برای یکی از دوستان گرفتیم،همه مشخصات فنلاند بودن رو هم داشت،نه پایین باطریش mf-2 نوشته بود،نه هولوگرامش مشکل داشت..... اما وقتی imei رو تو سایت زدیم مینوشت
This IMEI number seems to be correct, but we do not have any information on this specific handset. Please add the missing information below.
function enableField(){ document.addform.handset_brand2.disabled=false; document.addform.handset_brand.disabled=true;}func tion disableField(){ document.addform.handset_brand2.disabled=true; document.addform.handset_brand.disabled=false;}
آره مال یکی از آشنایان ما هم اینطوری شد و مدل رو ان73 معرفی نکرد .
خب این یعنی چی؟وقتی یک سایت معتبر جهانی که منبع خیلی هامون هست این گوشی ها رو نشناسه یعنی گوشی تقلبیه؟یعنی مشکل از سازندش هست که سایت اون رو معتبر نمی دونه؟.....
نهههههه مشکل از سازندش نیست من تا حالا یه 6630 یه 6260 یه6030 رو توش زدم و همه رو درست معرفی کرد ولی این د73 رو نه دقیقا همین چیزی که نوشتی برای من هم اومد و گفتم شاید تقلبی البته خدا رو شکر مال یکی بود که زیاد براش اهمیت اونچنان نداشت... فوقش یکی دیگه میخره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)