من شنیدم که یک باند غیر فعال داره که میشه با یک نزرافزار فعال کرد و صداش را زیاد کرد؟؟؟
آیا درسته
من شنیدم که یک باند غیر فعال داره که میشه با یک نزرافزار فعال کرد و صداش را زیاد کرد؟؟؟
آیا درسته
بله قسمت بالای سمت چپ گوشی ( هم معمولی و هم موزیک ) خروجی صدا نداره .....
دز ضمن نرم افزاری نیست چون اون قسمت اصلا اسپیکر نداره .....
بچه ها من چند روزیه n73 me گرفتم ولی گاهی وقتا با این پیغام مواجه میشم :
general:memory full.close some applications and try again
گاهی وقتا که می خوام عکسامو create muvee کنم این پیغام میاد . گاهی وقتا هم که رو عکسا می خوام بیشتر از 50% زوم کنم همین میاد ولی به جای general مینویسه gallery
مموری کارت و فون مموری هم کلی خالی داره . مشکل از کجاست ؟![]()
البته وقتی اینجوری میشه به یه خاموش روشن کردن درست میشه . چکار کنم من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
من احتمال میدم یک سری برنامه های باز داری که اینا خودشون رو اشغال میکنن .....
برای همین با یه بار ریست درست میشه ....
سعی موقع موقع این کار تمام برنامه هایی که باز هستن رو ببندی ....
این طور به نظر میرسه که گوشی شما جنس خوبی است
میخواستم بدونم که رنگ برد گوشی شما سبز پر رنگ است یا کم رنگ ؟؟؟؟؟
آیا بر روی محافظ lcd عبارت nokia nseries نوشته شده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه ممکن است یک عکس از لیبل پشت گوشی خود بزارید
با تشکر از شما
اختلاف قیمتش 30 تومن هست!!!!...نه 65 تومن
بعدش هم اگه پول مموری 2 گیگ و هندزفریو... ازش کم کنی از n73 معمولی ارزون تر میشه...
اگه از لحاظ سخت افزاری فرقی ندارن پس چرا یکیشون تا 1 گیگ ساپورت میکنه ولی اون یکی تا 2 گیگ![]()
میشه دقیق تر توضیح بدید؟......چون میخوام بخرم اما از ظاهر معمولیش بیشتر خوشم میاد
ممنون
سلام
اگه بر روی محافظ lcd عبارت nokia nseries نوشته نشده باشه چی میشه؟
و یه سوال دیگه وقتی شماره سریال رو در سایت Numberingplans چک کنیم باید music رو هم قید کنه؟
راستی دوستان لوازم جانبی هم که همراه گوشی هستند مثل هندزفری یا شارژر هم باید ساخت فلاند باشند؟
Last edited by satttanism; 14-07-2007 at 01:25.
من هم تصمیم گرفتم بخرم
ولی رنگ نقره ایش بیشتر به دلم میچسبه
عزیز من ... من 6 روز پیش گرفتم اختلافشون هم 65 تومن بود ...... شما از کجا قیمت معمولی و موزیک رو گرفتی که میگی 30 تومن ...؟؟؟
ثانیا اصل تفاوت موزیک و معمولی همون مموری 2 گیگ فابریک نوکیا با هندزفری 2 تیکش هست ....
این دوتا برای من خیلی مهم بود .....اولین چیزی هم تاکید کردم همین دوتا + فنلاندی بودنش بود ....
دوست من ربطی به سخت افزاری نداره .... شما وقتی که معمولی رو هم به موزیک تبدیل کنی تا 2 گیگ ساپورت میکنه .... نمیان چیزی بهش اضافه کنن که ....
نه دوست من اگه گوشیت موزیک هم باشه توی سایت معمولی معرفی میکنه ... منم خودم علتشو نمیدونم ...
لوازم جانبی نوکیا کلا همه چینی هستند .... چه شارژر ... چه هندزفری ... و چه باتری ..... همه چینی هستند ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)