تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 45

نام تاپيک: به نظرتون می صرفه که تالیامو بفروشم ایرانسل بخرم؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

ببین...بهترین کار اینه که اصلا سیم کارتتو عوض نکنی!
    ولی اگه خودت میخوای که بکنی...به حرف هیچ احدی گوش نکن!
    برو یکی که ایرانسل داره رو پیدا کن خودت یه sms بهش بزن و یه sms با اون به شماره خودت بزن و یه تماس باهاش بگیر و gprs رو تست کن و ... اگه خوب بود بخر نبود نخر!
    منم همین کارو کردم...وقتی میخواستم بخرم همه میگفتن بده و فلانه و ...تا اینکه یکی از دوستام خرید...تستش کردم دیدم خوبه و خریدم.

ولی یادت باشه به حرف هیچ کس حتی من توجه نکن!هر چی رو که خودت دیدی قبول کن!
    کاملا تایید میشه....

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عزیزم پس چرا به دولتی زنگ می زنم هیچ ایرادی نداره ؟؟؟؟؟؟؟ تازه یه شاهکار از ایرانسل بگم : اس ام اسی که دیروز عصر فرستادم الان رسیده به دست طرف یعنی با 18 ساعت تاخیر
    در مورد اینترنت هم باید بگم اولا از خودم در نیاوردم توی روزنامه خوندم که حتی نوشته بود بر اساس این طرح ایرانسل دیگه توی تبلیغاتش روی اینترنت مانور نمیده . ثانیا فعلا تصویب شده و هنوز اجرا نشده و قراره به زودی اجرا بشه .
    دیشب هم که داشتم زنگ میزدم به دوستم بیچاره شدم ولی آخر نتونستم بگیرم .
    در کل:
    با ایرانسل هیچگاه در دسترس نیستید .
    یه بار دیگه میگم و تمومش میکنم.
    وقتی با گوشی میخواید به خط دیگری زنگ بزنید وظیفه ی اتصال با اوپراتوری هست که داری ازش تماس میگیری.
    یعنی شما از تی سی آی نتونستی زنگ بزنی خوب چه ربطی به ایرانسل داره؟ فکر میکنم بقیه هم با این یکی حداقل موافقند.
    در مورد اس ام اس هم همینطور. دلیوری شما رو تی سی آی باید بده که با 18 ساعت تاخیر داده.
    البته این رو هم بگم که بعضی از دوستان این کارها رو عمدی میدانند که به نظر من هم تا حدودی درسته. چون از وقتی ایرانسل اومد بازار تی سی آی (همراه اول!!!!!) بدجوری خوابید و تالیا هم که ورشکست شد. الا هم خیلی ها میگن این کارها رو عمدا انجام میدن که مردم از ایرانسل زده بشن.
    پیشنهاد من به تمامی شما این است که یک سیم کارت ایرانسل پیدا کنید و با اون با یک ایرانسل دیگه ارتباط برقرار کنید. (چه تماس چه اس ام اس و چه اینترنت) اون موقع میشه تصمیم گیری کرد.
    چرا هیچ کس نمیگه که از ایرانسل به تی سی آی تو 5 ثانیه اس ام اس میرسه؟ چرا کسی نمیگه تو جاهایی که پوشش تکمیل شده مشکلات خیلی کمتره؟ چرا دوستان اصفهانی که شهرشون تحت پوشش رسمی نیست میان و بدو بیراه میگن؟ چرا بوق زاد ما مشکلی نداره؟
    هر چی باشه باید قبول کرد امکاناتی که تو فقط 9 ماه این اوپراتور ارائه داده دولت 13 سال فرصت داشته ارائه بده ولی نداده.
    همچنین تالیا تو حدود 2 سال فقط مرکز استان ها (32 شهر) رو پوشش داده.
    دیگه فکر میکنم هرچی لازم بوده گفتم. در ضمن هر کسی هم نمیخواد نخره. فکر نمیکنم چند نفر کمتر از اعتبار ایرانسل کم کنه که الان 1 میلیون و 350 هزار تا مشترک داره.
    امیدوارم اول فکر کنید و بعد جواب بدید. نه صرفا هرکی هر سیم کاتی که داره بیاد بگه مال من خوبه.

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

یه بار دیگه میگم و تمومش میکنم.
    وقتی با گوشی میخواید به خط دیگری زنگ بزنید وظیفه ی اتصال با اوپراتوری هست که داری ازش تماس میگیری.
    یعنی شما از تی سی آی نتونستی زنگ بزنی خوب چه ربطی به ایرانسل داره؟ فکر میکنم بقیه هم با این یکی حداقل موافقند.
    در مورد اس ام اس هم همینطور. دلیوری شما رو تی سی آی باید بده که با 18 ساعت تاخیر داده.
    البته این رو هم بگم که بعضی از دوستان این کارها رو عمدی میدانند که به نظر من هم تا حدودی درسته. چون از وقتی ایرانسل اومد بازار تی سی آی (همراه اول!!!!!) بدجوری خوابید و تالیا هم که ورشکست شد. الا هم خیلی ها میگن این کارها رو عمدا انجام میدن که مردم از ایرانسل زده بشن.
    پیشنهاد من به تمامی شما این است که یک سیم کارت ایرانسل پیدا کنید و با اون با یک ایرانسل دیگه ارتباط برقرار کنید. (چه تماس چه اس ام اس و چه اینترنت) اون موقع میشه تصمیم گیری کرد.
    چرا هیچ کس نمیگه که از ایرانسل به تی سی آی تو 5 ثانیه اس ام اس میرسه؟ چرا کسی نمیگه تو جاهایی که پوشش تکمیل شده مشکلات خیلی کمتره؟ چرا دوستان اصفهانی که شهرشون تحت پوشش رسمی نیست میان و بدو بیراه میگن؟ چرا بوق زاد ما مشکلی نداره؟
    هر چی باشه باید قبول کرد امکاناتی که تو فقط 9 ماه این اوپراتور ارائه داده دولت 13 سال فرصت داشته ارائه بده ولی نداده.
    همچنین تالیا تو حدود 2 سال فقط مرکز استان ها (32 شهر) رو پوشش داده.
    دیگه فکر میکنم هرچی لازم بوده گفتم. در ضمن هر کسی هم نمیخواد نخره. فکر نمیکنم چند نفر کمتر از اعتبار ایرانسل کم کنه که الان 1 میلیون و 350 هزار تا مشترک داره.
    امیدوارم اول فکر کنید و بعد جواب بدید. نه صرفا هرکی هر سیم کاتی که داره بیاد بگه مال من خوبه.
    2 و 260 هزار مشترک
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

من تا آنجایی که می دونم تمام شهرها تحت پوشش ایرانسل به شبکه مرکزی ایرانسل وصل هست . یعنی صدای بوق آزاد و رسیدن و نرسیدن Sms به شهر ربطی نداره و همه به شبکه اصلی ایرانسل وصل هست و ربطی هم به تحت پوشش رسمی بودن نداره .
    این مشکل نرسیدن sms از خارج کشور هم همه جا دارند با ایرانسل .
    یک مشکل دیگه ایرانسل قطع و وصل شدن آنتن ها بدون اطلاع مشترکین حتی در شهرهای تحت پوشش رسمی هست که دوستان در تاپیک مربوط به ایرانسل این را ذکر کردند بارها . این یک مشکل خیلی بزرگ هست مثلا فرض کنید در همان لحظه کسی با شما کار مهم داره ولی گوشی شما به علت خاموش کردن ناگهانی آنتن ها در شبکه نیست و شما تماس مهم را از دست می دهید .
    مهم ترین کار یک موبایل برقراری و دریافت مکالمه هست که ایرانسل در این بخش بسیار ضعیف عمل کرده .

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

من تا آنجایی که می دونم تمام شهرها تحت پوشش ایرانسل به شبکه مرکزی ایرانسل وصل هست . یعنی صدای بوق آزاد و رسیدن و نرسیدن Sms به شهر ربطی نداره و همه به شبکه اصلی ایرانسل وصل هست و ربطی هم به تحت پوشش رسمی بودن نداره .
    یک مشکل دیگه ایرانسل قطع و وصل شدن آنتن ها بدون اطلاع مشترکین حتی در شهرهای تحت پوشش رسمی هست که دوستان در تاپیک مربوط به ایرانسل این را ذکر کردند بارها . این یک مشکل خیلی بزرگ هست مثلا فرض کنید در همان لحظه کسی با شما کار مهم داره ولی گوشی شما به علت خاموش کردن ناگهانی آنتن ها در شبکه نیست و شما تماس مهم را از دست می دهید .
    مهم ترین کار یک موبایل برقراری و دریافت مکالمه هست که ایرانسل در این بخش بسیار ضعیف عمل کرده .
    این قطع شدن ناگهانی که شاید ماهی یا دو ماه یکبار اینطور بشه رو قبول دارم، ولی اینکه خیلی ضعیف عمل کرده رو نه !
    در مورد بوق هم من هر جوری امتحان میکنم بازم درسته !
    فکر کنم شبکه اینها به طور کامل سراسری نیست، مثلا در سطح هر شهر یا استان یک سوئیچ/سرور دارند که به مرکز اصلی وصل میشه

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در تماس های مکرر و ایمیل هایی که زدم همشون یه جواب واحد دادن. اون هم این بوده که : به دلیل اضافه شدن سایت های جدید مجبور هستیم تمام سایت های یک شهر را خاموش کنیم تا اختلالی به وجود نیاید.
    خب مسله چون ابتدای کارشه این قطع و وصل ها هست. مگه تی سی آی نداشت؟

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

همه ی ما میدونیم که mms قطع لازم به یاد آوری شما نیست!
    این من نیستم که خودمو برای ایرانسل میکشم!
    شمائید که نمیدونم به چه دلیلی خودتونو میکشید که ایرانسلو خراب کنید!
    در ضمن شما یک بار گفتی اینترنت و یکی از دوستان بهتون گفت که وصله و شما یه پست دیگه رو دادی که روی تبلیغات اینترنت رو پوشونده بعد اشتباهی بوده؟
    دلیل قطع شدن mms هم دست ایرانسل نیست...مربوط به دولته که میخواد mms رو ***** کنه!
    Last edited by jackhammer; 11-07-2007 at 11:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rafifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دم همتون گرم که نظر دادید ممنونم از همه تون که خیلی گلید حرفای همه رو هم خوندم خدائیش به یه جاهاییش اصلا فکر نکرده بودم.
    فکر کنم اینترنت و ام ام اس اونقدر برای ارزش نداشته که آنتن دهی و کیفیت صدا و اس ام اس تالیا رو با ایرانسل عوض کنم.
    بازم دم همتون گرم که نظر دادید.

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

حرف منو یادت نره...نه فقط توی سیم کارت و موبایل...توی تمام زندگی سعی کن خودت تجربش کنی!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •