ما هنوز منتظر دريافت روش هستيم. ما که کاري رو از پيش نبرديم.
ما هنوز منتظر دريافت روش هستيم. ما که کاري رو از پيش نبرديم.
من لينك ميخوام منظورم برنامه بازي واسه گوشي هست !
تا تست كنم !
آقا چطوری میشه زنگ اس ام اس به غیر از 3 زنگ کوتاهی که در خود گوشی هست برای آن انتخاب کرد.مثلاً از mp3 یا ملودی های دیگر .
ضمناً من سی دی را به کامپیوتر نصب کردم و لی وقتی کابل را به گوشی و کامپیوتر متصل می کنم آن را نمیشناسه و میگه در حالت offline باید کار کنید.باید چکار کنم؟خوهشاً راهنمائی نمائید.
زنگ هاي sms رو نميشه تغيير داد مطمئن باش !
پس باید چکار کرد با همین سه زنگ بی خود کار کرد.
ضمناً من سی دی را به کامپیوتر نصب کردم و لی وقتی کابل را به گوشی و کامپیوتر متصل می کنم آن را نمیشناسه و میگه در حالت offline باید کار کنید.باید چکار کنم؟خوهشاً راهنمائی نمائید
كسي جواب اين سوال نميده ؟ منم مشكل دارم..........................اقا سلام.یک سوال داشتم
وقتی پلیر گوشی را فعال می کنیم برای گوش دادن آهنگ برای جلو بردن آهنگ به صورت ثانیه ای چکار باید کرد.در حالت عادی در گوشی های دیگر دکمه های چپ و راست را چند ثانیه که نگه داریم ثانیه ای جلو یا عقب میرود ولی در این گوشی نمیشه.اگر میشه راهنمائی کنید.
يك سوال ديگه :::
گاهي اوقات وقتي عكس هايي را كه با مبايل هاي ديگه يا دوربين گرفتم را ميريزم داخل گوشي نمايش نميده و عكس علامت سوال مياد در صورتي كه پسوندشون هم مثل فايل هاي ديگه jpg هست و ظاهرن كه مشكلي نداره ...
چكار كنم؟؟؟؟
در اين مدل نميشه آهنگ رو به جلو عقب برد و فقط ميشه آهنگ بعدي رو انتخاب كردن !
اين محدوديت ها به اين دليله كه اين گوشي مخصوصا موزيك گوش دادن نيست !
اين سوال چطور؟گاهي اوقات وقتي عكس هايي را كه با مبايل هاي ديگه يا دوربين گرفتم را ميريزم داخل گوشي نمايش نميده و عكس علامت سوال مياد در صورتي كه پسوندشون هم مثل فايل هاي ديگه jpg هست و ظاهرن كه مشكلي نداره ...
چكار كنم؟؟؟؟
من اينو امتحان نكردم چون زياد با گوشيه اي سامسونگ كار نكردم !
بهترين شخصي كه ميتونه جواب بده آقا شهابه كه فعلا خبري ازش نيست !
کسی جواب مارو نمیده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)