بابا منم از a1200 خسته شدم تازه نمیشه فروخت 340 خریدم رفتم بفروشم میگه 130 تومن . چیکار کنم ؟
بابا منم از a1200 خسته شدم تازه نمیشه فروخت 340 خریدم رفتم بفروشم میگه 130 تومن . چیکار کنم ؟
سلام!
دوستان گلم من دنبال يه گوشي تو رنج قيمت 200-300 هستم كه حداقل مشخصات زير رو داشته باشه:
1- سايز كوچك و وزن كمتر از 120 گرم
2- LCD بزرگ( بزرگتر از اغلب سوني اريكسون ها) و صفحه كليد برزگ( خوش دست)
3- بتونه كار يه Mp3 player رو با حداقل 2 گيگ رم انجام بده( هنگ نكنه باتريم مثل نوشابه سر نكشه)
4- دوربين با كيفيت خوب( 2 مگا پيكسل كفايت ميكنه)فقت براي عكاسي مهمه!
5- طراحي چشمگير
گارانتي مهم نيست
برند موتورولا ارجحيت داره! خودم V3 دارم راضيم!
از A1200 خوشم مياد( شده 245 تومان)
منتظر پيشنهاد شما هستم!
خب همه اينا كه همش باهم نميشه ..هم lcd بزرگ داشته باشه هم وزنش كمتر از 120 گرم؟؟
با اين قيمت توصيه ميكنم موتومينگ نخر چون باطريش زود خالي ميشه
دوربينش اصلا جالب نيست مخصوصا فيلمبرداريش !
طراحيش خوبه ولي نرم افزارهاي جاوا فقط روش نصب ميشه ( در حال حاضر)
به نظر من p990 بهترين گزينه بود واست ولي چون سايز كوچيك دوست داري نميشه بهت پيشنهاد داد
يه گزينه ديگه هم داري به اسم Qtek s200 كه شايد به اون قيمت ها نزديك باشه - دوربين خوب - فيلمبرداري بهتر از موتو ال سي دي عالي پخش موزيك بهتر و با كيفيت تر ( من 11 ساعت مداوم باهاش گوش كردم )
طراحيش هم تعطيل
راستي يه مدل جديد هم اومده به اسم AOK يه همچين چيزي ... با دوربين 3 مگاپيكسل ...من تا حالا نديدم ولي تو همين فروم صحبتش بود...سرچ كن ببين چي ميگن ؟!
در كل بهترين گزينه با اين قيمت ( امكانات بالا تر) فقط p990 ( اگه با خز بودنش مشكلي نداري)
w850 قیمتش الان همین حدوداس عالیه باطری رو هم سر نمیکشه
اصلا واسه لینوکس برنامه وجود داره؟
تائيد ميشه
اين گوشي براي شما گزينه بهتريه تا موتو
بله وجود داره البته اين برنامه ها هنوز زياد نيستن
اينو هم بگم كه با توجه به تنوع ورژن هاي بكاررفته در لينوكس موبايل ها ممكنه روي برخي از گوشي هاي هم سان نصب نشن
آخه من تو یه شرکتی کار میکنم که مدیر عامل و 2 نفر دیگه از کارمندا W850 دارن!بازم اون ظرافت V3 یا بقیه موتو ها رو نداره!
نوکیا 6300 چتوره؟! به نظر بد نمیاد! (تنها نوکیاییه که ازش بدم نمیاد)
Last edited by Faraz_sm; 26-08-2007 at 10:05.
راستی RAZR2 V8 رو تو hellomoto یه عرب زده coming soon! فک می کنید چقدر تول بکشه به ایران برسه و قیمتش مناسب شه؟!(مثلا تا 350 تومن؟)
منم هم عاشق اين گوشيم البته گمون نكنم تا 5 ماه ديگه خبري باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)