ایول جاوید اره مهم ایرانی بودن بازی هست
راستی هر کی میخواد تهیه کنه یه ادرس گزاشتم تو همون پست اول از سایت تبیان هست از اونجا میتونین بخرین..
ایول جاوید اره مهم ایرانی بودن بازی هست
راستی هر کی میخواد تهیه کنه یه ادرس گزاشتم تو همون پست اول از سایت تبیان هست از اونجا میتونین بخرین..
![]()
بابا ای ول داره ...
پروفسور اگه طرف اومده گیم میکر رو معرفی کرده حتما به خاطر اطمینانیه که از کارش داره . چون گیم میکر یه موتور آموزشی بیشتر نیست و توی همه سی دی های اسیسانت یه نسخه ازش وجود داره .
اگه شما خدای این موتور بشی میتونی باهاش یه قارچ خور خروجی بگیری ... من که مطمئنم خود مارک اورمارسم خروجی بازی رو ببینه کف کنه ... این بازی استرتژیک هیچ کم و کسری از بازیهای مشابه خارجیش نداره ... فقط گرافیکشه که اونم با تعداد نفراتی که روش کار کردن واقعا عالیه ...
هک موتورت منو کشته ....![]()
پیشنهاد میکنم همه تمرکزتون رو روی یکی از پروژه ها جمع کنین . چون سه تا هندونه ممکنه بیفته و آب هندونه سرازیر بشه و همون آب هندونه دست و پا گیر ...
واقعا لطف میکنی یه دو تا اسکیرین شات ناقابل از سه تا پروژه تون برا ما هم بزاری و راجع به مراحل طراحیش برامون توضیح بدی![]()
![]()
اول از همه اگه دقت کنی توی پی سی ورد تاپیک هک بازیها ما جدا بودیم و از مدتی تصمیم گرفتیم 1کی بشیم و حالا تعدادمون بیشتر شده و کارها هم خیلی خوب پیش می ره
Last edited by MohammadZero; 11-07-2007 at 11:52.
سلام . من مرتضی بصارت دار هستم . سازنده بازی نجات بندر .
متشکرم که به این بازی علاقه نشون دادید . من اینجا هستم و صحبت هاتون رو خوندم . دوست دارم بدونم این بازی چه نکته منفی ای داره که دوستان ناراحت شدن ؟
باید این رو هم بگم که اون دمو مربوط به اسفند 84 میشه که اینجا گذاشته شده . بازی 86 تموم شد . اگه شما بازیساز هستید باید فرق بین یک دموی تکنیکی و یک بازی کامل رو تشخیص بدید . خواهش میکنم که لینک دانلود دمو رو بردارید تا کسی دیگه این اشتباه براش پیش نیاد .
برای دوستانی که گرافیک بازی رو زیر سوال میبرن .
![]()
آقا من نمی تونم بازی رو بخرم ... سیدنی ...
ولی میخوام بازی اش کنم...کسی لینک فول نداره؟
همچنان منتظر بحث های فنی دوستان در باره این بازی هستم . فقط اگر با دیدن نسخه دمو میخواید نظر بدید من چیزی برای گفتن ندارم . بازی همین ماه وارد مرحله پخش تیزر تلویزیونی و پخش و فروش در مراکز فرهنگی میشه .
آقا واقعا خسته نباشید . من از همون ابتدا مطالبتان را در پرشین دیزاینرز درباره ی پیشرفت بازی می خواندم و حالا که فهمیدم کارتان به ثمر نشسته بسیار خوشحال شدم امیدوارم هرچه زودتر به مرحله ی تولید انبوه برسد تا ما هم سریعا تهیه کنیم . به امید روزی که نسخه های ۲ و ۳ و ۴ و ... را هم بدهید...
اقا مرتضی من لینک دانلود و همین طور عکس هارو حذف کردم که بچه ها دچر مشکل نشن.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)