دوستان كسي اينو تاييد ميكنه ؟؟
ما كه كد 7 داري بايد چي كار كنيم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان كسي اينو تاييد ميكنه ؟؟
ما كه كد 7 داري بايد چي كار كنيم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله / دوست من بعضی گوشی ها این منو ها رو داره اما خیلیا مثلا گوشی های سونی (منظورم شونی اریکسون نیستا ) این امکان رو نداره . بعضی از سونی اریکسون ها همین طورن ولی نوکیا همشون این امکانو دارن 1100 هم داره من روش دییدم ولی زیمنس نداره /!این مورد رو مطمئنی؟ تا اونجا که من اطلاع دارم و از فروشنده اش پرسیدم همه گوشی ها این برنامه رو دارن و به صورت یه منو مخفیه . وقتی این سیستمو پیاده میکنی منو اش خود به خود دیده میشه
ولی وقتی که شما سیم کارت ایرانسل رو میندازید ( 64kb sim cart) که یکی از کامل ترین ها در اسیاست دو منو براتون باز می شه یکی Sevices و دیگری هم در بعضی گوشی ها هست که اسمش یادم نیست .
بعدشم در کشور های پیشرفته ای مثل کانادا شما اگر دو تا سیم کارت داشته باشید که یکیش حتما باید دولتی باشه می تونید با دولتی هماهنگی کنید و دولتی اون سیم کارت دیگه رو روی خودش می زاره و فقط شما باید بوسیله ی منوال نتورک سلکت - شبکتنون رو انتخاب کنین ولی متاسفانه توی ایران این امکان وجود نداره !!!!![]()
Last edited by e.khafan!; 10-07-2007 at 18:15.
هم چین چیزی یست اگرم باشه مخابرات مفت خور ما رو که می شناسین اون اول (حدود 7 یا 6 سال پیش )که تازه sms رو داش راه می انداخت از بابای من 10 تومن گرفت یواش یواش که سیر شد از 3 تومن به 2 تومن بعدشم رایگانش کرد . به همین علت اگه همچین چیزی باشه 100 % n تومن باید پول بدی که من عمرا بدم حتی 10 تا تک تومن. این همه از رجیستر کردن گوشیا خورده بسش نیست ؟دوستان كسي اينو تاييد ميكنه ؟؟
ما كه كد 7 داري بايد چي كار كنيم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دقیقا باهات موافقم.زدی وسط خال.چی مجانی بود که این دومیش باشه رفیق!!!اونم این سرویس...
یه بار که گفتم...بی خیال GPRS.من خودم این همه دنبالشو گرفتم...آخرش چی دستمو گرفت؟؟؟نمیشه و معلوم نیست که کی وصل بشه و هنوز توو مراحل مقدماتیه و...از این چرت و پرت ها!!!بازم میگم: بی خیال GPRS سیم کارت های دولتی اقلا تا 5 یا 6 یا...سال دیگه.
![]()
بله مثل همیشه!!!تا ابد...
شما که این قدر درباره ی gprs بحث میکنید میدونین سرعتش چقدره؟
من نمیدونم این حرفارو رو چه اساسی میگین مگه میشه این سیم کارتا دولتی بشه ایران هنوز تو ارسال یه ماهواره برا صدا سیماش مونده اون وقت بخواد همچین کاری کنه الا موبایل ماهوارهای ثریا تو ایران هست تعرفشم دقیقه ای 800 تومن الکی شایعه درست نکنید
اگه خیلی بتونن کار کنن شبکشونو از نسل 2 به 2.5 ارتقا بدن که بتونن gprs و mms بزارن
یکی گفته بود سرعت اینترنت ایرانسل چقدر یه چیزی حول هوش همون دیال آپ 44 کیلو
حالا هر چی...از نداشتنش که خیلی بهتره!تازه مگه سرعت GPRS ایرانسل بده؟؟؟به این خوبی...
Last edited by Titan Boy; 13-07-2007 at 13:34.
حالا شما اینقدر دارید جوش میزنید مگه اصلا الان Gprs و Mms ایرانسل وصله؟
من که یه مدت پیش شنیدم مخابرات ایران جلوشو گرفته بهش اجازه نمیده!
من خودم سیم کارت دائمی دارم ولی به خاطر Mms یه ایرانسل هم خریدم ولی هرکاری میکنم Mms نمیره.پیغام خطا میده.پس حتما واقعا قطع شده که نمیشه دیگه!
همون سیم کارت خودمو فعلا دارم استفاده میکنم تا تکلیف Mms ایرانسل معلوم بشه!ایرانسل فقط Mms و Gprs خوبی داشت که فعلا چون قطع هست داره گوشه ی خونه خاک میخوره!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)