به خاطر قيافش خريدمش.
p910 گوشي خيلي خوبيه اما چون يكم قديميه با كيفيت lcd و دوربينش نميشه كنار اومد.
p990 هم خوبه اما به نظر من يه كم چيپ هستش ( نظر شخصيمه) به نظرم m600 واسه تو بهتره(اگه واسه خودت ميخواي) يا ميتوني يكم صبر كني تا p1 بياد.
به خاطر قيافش خريدمش.
p910 گوشي خيلي خوبيه اما چون يكم قديميه با كيفيت lcd و دوربينش نميشه كنار اومد.
p990 هم خوبه اما به نظر من يه كم چيپ هستش ( نظر شخصيمه) به نظرم m600 واسه تو بهتره(اگه واسه خودت ميخواي) يا ميتوني يكم صبر كني تا p1 بياد.
حتما اگه خواستی بگیری یه P990i بگیر که واقعا فوق العادس !(اریکسون داشتی) قدر عافیت ندونستی جیگرم
_______
منم می خوام تا چن وقت دیگه یه گوشی بگیرم 910 خوبه یا 990 ( کدوم بهتره ؟)
اگه حوصله داری صبر کن چند ماه دیگه این گوشی های جدید سونی اریکسون بیاد ، بعد یه گوشیه خفن بگیر .!
با سلام به همه دوستان
عزیزان نظراتتون خوب بود ولی اینو بگم که من الان در حدود 7و8 ماهه که این گوشی رو دارم هنوز به مشکلی برخورد نکردم حتی در مورد شارژ . تقریبا" هر 10 روز میزنم به شارژ . در مورد صدا هم بگم که با آخرین آپدیت بیش از 20% ارتقاء پیدا کرد همچنین مشکلی که همه گوشیهای سری پی یا بهتر بگیم سری سیمبین با جاوا داره رو هم اصلاح شده . به نظر من تنها ایراد در این گوشیهای جدید اومده به بازار هستش که هیچ معلوم نیست از کجا اومده و در کجا تولید میشه . هیچ عقل منطقی نمی تونه قبول کنه که یک گوشی با این همه امکانات 300 هزار تومان پس ایرادهای اساسی باید زیاد داشته باشه . به هر حال من راضیم .
مطمئني؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!تقریبا" هر 10 روز میزنم به شارژ![]()
یعنی واقعاً مصرف باتری p990 انقدر بالاست؟
من میخوام p990بگیرم به نظر شما انتخاب خوبیه ؟با گارانتیه ایرافون 292 تومن
دوستان سلام
بله بالاست ولی نه خیلی از پاکت ها کمترهیعنی واقعاً مصرف باتری p990 انقدر بالاست؟
به نظر من بیشترین مصرفش به خاطر ال سی دی با کیفیتشه که باطری رو می خوره برا من 2 روز دوام میاره
شک نکن انتخاب خیلی خوبی کردیمن میخوام p990بگیرم به نظر شما انتخاب خوبیه ؟با گارانتیه ایرافون 292 تومن
اگه می خوای با گارانتی بگیری یا با سیتادل بگیر یا نیکاتل هیچ گارانتی دیگه به اندازه این دو تا معتبر نیستن
سلام، به نظر من تنها ايراد اين گوشي فقط يك چيزه:
پيكچر مسيج نه ميگيره نه ميزنه...!!!
همين
كشتين خودتونو...
خیلی ها ها از قیمتپایین این گوشی عیب میگیرن دلیل داره برای خودش
چون قیمت جهانی اون پایین اومده
در ضمن برای اینکه بفهمید گوشی شما اصلی فرانسه هتس باید نور صفحه کلید فیلیپ شما سفید شیری رنگ باشه مثل گوشی من که اصل فرانسه هست
دوستان سلام
ربطی به فلیپ نداره
رنگ چراغ فلیپ منم سقید شیریه ولی مطمئنم چینیه همه جاش هم زده به جز لیبلش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)