من با این حرف تو موافقم فقط من تا حالا فینال 7 رو بازی نکردم میدون از کجا گیر بیارم
من با این حرف تو موافقم فقط من تا حالا فینال 7 رو بازی نکردم میدون از کجا گیر بیارم
سلام
من خودم خیلی شانسی پیداش کردم . اما کامپیوتر پایتخت حتما داره . چند وقت پیش رفتم اون جا داشت .
فاینال فانتازی 13 هم داره برای PS3 میاد . داستان اونم میگن جالبه .البته من خودم ندیدم .
راستی کسی از شما می دونه تو devil may cry 4 , برادر دانته ( vergil ) هست یا نه ؟
Last edited by Sakura Haruno; 10-07-2007 at 13:48.
روم به دیوار فکر کنم The Black Mirror داستان بسیار جالبی داشت. به خصوص پایانش که من اصلا فکر نمی کردم این جوری باشه. واقعا زیبا بود. توصیه میکنم اگه تا حالا بازی نکردید حتما فارسیش رو بازی کنین.
ایمان...
همتون دارین بازیهای اسم و رسم دارو میگین ولی بازی که من هیچ جا اسمی ازش ندیدم و شانسی خریدمش به نظر من بهترین داستان رو داره.پیشنهاد میکنم که این بازی رو حتما گیر بیارین 1 CD بیشتر نیست ولی واقعا محشره
خورش میشین.
Second Sight
من خیلی اهل بازیم.مافیا رو بازی کردم.مکس پین 1 و 2 رو هم بازی کردم.ولی این بازی یه چیز دیگست
موافقم
واقعاً بازی عالی بود
آخرش خيلی قشنگ بود...وقتی ميره تو کليسا ميبينه مستخدمه داره يه چيز هايی ميگه!
بعد آخرش هم ....ديگه بقيش رو نميگم!
قشنکترین داستان بازی یکی شادو اف ده کلوسیوس یکی هم فینال و فارن هایت و گاد اف وار
سلام دوست عزیز سبک بازیش چی هست و سیستم لازم چی می خواد می خوام ببینم به سیستمم می خوره برم بخرم
و فارسیش گیر میاد
سلام ram1600 جان
فکر کنم به اين نوع بازی ها ادونچر ميگن(نميدونم دقيق)
ولی آخر بازيه!
خيلی خيلی قشنگه
اگه بدون "دفترچه" يا "راهنمايی کسی" بتونيد تا آخرش بريد واقعاً شاهکار کرديد...مخصوصاً تو قسمت قرار دادن گوی ها( کره ها) در جای خود در فاصله اي معين با خورشيد که به اطلاعات عمومی نياز دارد.
بازی رو مرتباً بايد Save کنيد.
داستانش فوق العاده قشنگه...مخصوصاً آخرش!
فارسيشو من خودم دارم.(مال شرکت دا....وس)
سيستم هم چيز زيادی لازم نداره...سيستم من که مال 5 سال پيشه خيلی روان اجرا ميشد...
منظورت خفن فکری هستش
God Of War 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)