ایول به اسمایلی
به گمونم یه چند تا بازی دیگه هم می کردی
چون اسمایلیش رو گیر نیاوردی
نگفتی !!
آره ؟
اگه چند تا دیگه بازی هم با اسمایلی یزاری
می فهمم ، خیلی کارت درسته
ایول به اسمایلی
به گمونم یه چند تا بازی دیگه هم می کردی
چون اسمایلیش رو گیر نیاوردی
نگفتی !!
آره ؟
اگه چند تا دیگه بازی هم با اسمایلی یزاری
می فهمم ، خیلی کارت درسته
یک آدمو توی خیابون گیر میاوردیم میدوییندمش آخرشم بر و بچر میکشتنش ما میخوردیم.
والا جونم براتون بگه که من که بچه بودم همه نوع بازی میکردم(فوتبال-تیله بازی-)و همیشه تو کوچه ولو بودم و با برو بچ بازی میکردم .
یه چند باری هم با دخترا بازی کردیم بعدن گندش در اومد و مثل این شدیم![]()
اما قسمت مهم ماجرا و بازی هام (( کارت بازی )) بود از رنگ و لباس گرفته تا اونی که با دمپایی میزدی میریخت(اسمش یادم نیست)
من تو محلمون بیشترین کارتو برده بودم البته همیشه با تغلب که بعد ها اونارو با دو سه برابر قیمت میکردم تو پاچه بچه ها![]()
آخرشم یه روز جنونم زد بالا و حسابی دیونه شدمهمه ی کارتا رو از پشت بوم ریختم پایین و راحت شدم
![]()
اون روز همه ی بچه ها زیر خونمون کارت جمع میکردن![]()
ما یه چیز شبیه به این داشتیم .... یک آجر مستطیلی میزاشتیم یه جا بعد هر کسی چند تا از همین کارت ها رو میزاشت پشت این آجر ... بعد همه از پشت آجر سنگ رو تا یه جایی پرت می کردن ... بعد از این که همه پرت کردند از اونی که دور تر انداخته شروع می کردن تا نزدیک ترین ... هر کی می زد به آجر اون کارتها ی پشت رو بر می داشتد ... یه دورانی خدایه این کارا بودم ... تو محله رو دست نداشتم ...!!!
پس مشخص شد شبيه اين بازي رو اكثرا انجام دادن.واقعا سگش به بازيهاي كامپيوتري شرف داشت.دلم واسه اين بچه جديدها ميسوزه
واقعا این بازی های کامپیوتری چیزی جز ضرر برای چشم و دست و کمر چیزی به ارمغان نمی آره ...
آره . كاش بزرگترها اون بازيهارو به بچه ها ياد ميداند تا بچه مثل ربات نباشند .بچه هاي حالا واقعا مثل رباتند عذر ميخوام از همه مخشون فقط دستور ميگيره دستور نميده.
فكر كنم اينها بازي دخترهابود
لي لي.قايم موشك-خاله بازي - عروسك بازي-دكتر بازي ....
پسرها
كارت بازي.تيله بازي-تبرك-الك دولك ...
البته من خودم دكتر بازي ميكردم و بيشتر نقش بيمار رو داشتم
زنگ ميزديم در ميرفتيم.......بعد دوچرخه بازي........فعلا قايم موشک بازي فعلا اينا يادمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)