آقا من یه زد 710 از آلمان آورم اما جواب نمیده لطفا منو راهنمایی کنید
آقا من یه زد 710 از آلمان آورم اما جواب نمیده لطفا منو راهنمایی کنید
واقعیت داره همین 1 ساعت پیش با باکس دوستم گوشیرو فلش کردم و سریالشم اصلی کردم گوشی بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه![]()
![]()
![]()
پس اگه الان من با XS و far گوشیمو فلش کنم (روشی که حمید توی تاپیک صدای دبلیو 810 گذاشته) گوشیم سریال اصلی میشه ؟؟؟؟
یا باید با باکس بکنم ؟؟؟؟؟
ایییییییییییییییییییییییی ییییییی ول توحید جون خیال همه رو راحت کردی![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
همه دوستانی که گوشیشون رجیستر چنج بوده و الان میخوان خودشون فلش کنن ممکنه بعد از فلش
گوشیشون تو please wait گیر کنه .
پس بهتره اول بدین براتون با باکس فلش کنن و بعد خودتون دست به کار بشید.
یادتون نره که به طرفی که داره براتون فلش میکنه بگین که نمی خواین سریالش patch بشه ها !!!!!
كاملا درسته
من قبل از اينكه با باكس گوشيمو فلش كنم با ++xs هم امتحان كردم ولي روي please wait گير كرد.
وقتي يه بار با باكس فلش بشه و رجيسترش هم اصلي بشه اونوقت ميتونيد خودتون با ++xs گوشيتونو فلش كنيد.
ديگه هيچ نيازي به باكس نيست![]()
![]()
![]()
من گوشیم رو امروز بردم فلش کردم
حالا وقتی گوشی رو روشن میکنم میزنه سیم کارت غیر فعاله
لطفا راهنمایی کنید ( گوشیم k750 )
واسه منم همين مشكل پيش اومد
بعد از اينكه با باكس فلش كردم اومدم خونه و با ++xs فريمور w800 رو روش فلش كردم و با موفقيت فلش شد الا هم تمام قسمتهاي گوشي كارميكنه ولي به جاي اسم شبكه مينويسه Inactive Sim!!!
دوباره فريمور k750 رو روش فلش كرد ولي بازم درست نشد.
كسي نميدونه اشكال از كجاست؟؟؟
گوشی رجیستر نشده با این موضوعی که می گید فرق داره؟
یعنی اگه یه گوشی از خارج بخری کار می کنه؟
اگه می شه یه کم توضیح بدین ؟ چرا این خبر فقط برا سونی اریکسونا خوشحال کنندست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
Last edited by arash n; 30-06-2007 at 14:12.
امروز رو به همه دوستان تسلیت میگم.خصوصا به تمام بچه های این انجمن که تعداد کشته هاشون بیشتر بود.250 نفر سکته قلبی و 34 هکر سکته مغزی کردند(شوک شدیدی برای این عزیزان بود) و 678 نفر هم مجروح شدهتوسط اشیای اطراف وقتی که از خوشحالی بالا و پایین میپریدند....
یاد و خاطره ی تمام جوانان دلاوری را که گوشی های سریال اصلی خریداری شده خود را به کمر بستند و در عملیات های رجیستر طلبانه خود را به زیر دستگاه های تانک به نام باکس و Pc انداختند را نیز گرامی میداریم.
این هم وصیت نامه ی خودم بود که خوندید....دارم میرم گوشی سریال اصلیمو بیارم ببندم به کمرم بپرم رو کامپیوتر!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)