تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 58

نام تاپيک: چه گلهایی در منزل دارید؟

پروفشنال amin_rogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    بلژيک

پيش فرض

سلام
    خودم هم 2 تا افرای قرمز دارم
    1 نهال کوچولوی ماگنولیا سی بل دی و 1 دونه نهال کوچولوی ماگنولیا کابوس دارم
    2 تا دونه رز رونده که هنوز خیلی بزرگ نشدن. 3 تا دونه رز معمولی قرمز.یکی دوتا آشوریا و یک هوستا ابلق .چند تا کوپه زنبق و یکی دوتا سدوم برگ قاشقی. دوتا بوکسوس.یه درختچه یاسمن.یه کامسیپاریس و یه مقدار پاپیتال.چند تا دونه رز ساناز.یکی دوتا کوکب و تاج خروس یکی دو تا خیار و کاهو و گوجه،.یه کمی چمن

یه عکس کوچولو هم میزارم البته لنز دوربینم خیلی واید نیست.
    موفق باشید.امین رخ

پروفشنال hamidma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

ادم یاد بهشت می افته با دیدن این عکس. رنگ سبز در جایی که من زندگی می کنم سخت دیده می شه. واقعا زیباست.

آخر فروم باز AaVaA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    این روزا دنیا واسه من از خونمون کوچیکتره ...

پيش فرض

خیلی زیباست..مخصوصا چمن بدون علف هرز!!

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    بلژيک

پيش فرض

شما محبت دارید دوستان
    چمن به لطف آنتی دیکوت ها علف نداره که سالی 2 تا 3 بار اسپری میکنم.از کودهای شیمیایی و همینطور بیو برای سبز ماندن چمن استفاده میکنم.همینطور ما اینجا با خزه مشکل داریم که آگر پروداکت های مخصوص مقابله با خزه را متناوبا استفاده نکنم چمن تدریجا با خزه جایگزین میشه و نمای اون کاملا زرد خواهد شد.منظورم اینه که دوستان ،هرجایی مشکلات خاص خودش رو داره. مخصوصا آقای حمید عزیز که میدونم با اون آب و هوا خیلی زحمت میکشه برای باغچه اش. توصیه میکنم که شما از انواع چمن افریقایی استفاده کنید که به گرما و کم ابی مقاومت بسیار بالایی داره.ضمن اینکه یه دونه وولک شنیدن که شما تو کوچه خیابون میشنوید می ارزه به تمام این سبزی ها.بهر صورت نمیخواستم اینا رو بگم ببخشید که سر دلم باز شد. منظور من فقط ارایه نکات فنی اش بود. بازم معذرت میخوام.
    موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

نمیدونم بگم خوشبختانه یا متاسفانه..
    من جنوب کشورمون رو در بهترین شرایط آب و هوایی دیدم(7تا14 فروردین)اصلا تصور نمیکردم انقدر سرسبز باشه..و هوای خنک..اما حقیقت اینه که علم یعنی همین..اینکه شما از شرایطتون درست استفاده کنید..و زندگی یعنی اینکه شما از وضعیتی که دارید لذت ببرید..مثلا شما در آب و هوای نا مناسب فعالیت میکنید.نباید انتظار داشته باشین که گلهاتون مثل شمال کشور باشه.بلکه باید باهاشون زندگی کنید..همونطوری که هستن..
    راستش این تاپیک حداقل این ایده رو به من داد که بخوام کمی با پوشش گیاهی جنوب کشور بیشتر آشنا بشم..دارم شروع میکنم..از شما هم میخوام که کمک کنید:
    مثلا بگید..همسایگان شما چه نوع گلهایی رو دارند؟در پارکها بیشتر چه درختانی هست؟خونه ی دوستان و اشنایان چه درختان و چه گلهایی سالیا ن ساله که وجود دارند؟
    ممنون
    Last edited by AaVaA; 28-07-2007 at 00:53. دليل: حذف کلمه ی اضافه

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    بلژيک

پيش فرض

نمیدونم بگم خوشبختانه یا متاسفانه..
    من جنوب کشورمون رو در بهترین شرایط آب و هوایی دیدم(7تا14 فروردین)اصلا تصور نمیکردم انقدر سرسبز باشه..و هوای خنک..اما حقیقت اینه که علم یعنی همین..اینکه شما از شرایطتون درست استفاده کنید..و زندگی یعنی اینکه شما از وضعیتی که دارید لذت ببرید..مثلا شما در آب و هوای نا مناسب فعالیت میکنید.نباید انتظار داشته باشین که گلهاتون مثل شمال کشور باشه.بلکه باید باهاشون زندگی کنید..همونطوری که هستن..
    راستش این تاپیک حداقل این ایده رو به من داد که بخوام کمی با پوشش گیاهی جنوب کشور بیشتر آشنا بشم..دارم شروع میکنم..از شما هم میخوام که کمک کنید:
    مثلا بگید..همسایگان شما چه نوع گلهایی رو دارند؟در پارکها بیشتر چه درختانی هست؟خونه ی دوستان و اشنایان چه درختان و چه گلهایی سالیا ن ساله که وجود دارند؟
    ممنون
    با سلام
    در اینمورد حمید خان بیشترین اطلاعات را میتونن بدن.ضمن اینکه میتونید از کتاب فلور خوزستان نوشته ولی الله مظفریان استفاده کنید.
    تا اونجایی که من میدونم درختان اکالیپتوس.کهور .کنار.انواعی از کاسیا . همینطور فیکوس بنگالنزیس و فیکوس رلیجوزا.پده .انواع فونیکس ها( رویال پالم و داکتیلیفرا).سیتروس ها.بید.سپستان.ابریشم(لبک و ژولی بریزوم).شیشه شور.
    برخی از درختچه ها و سایر هم که من میدونم= گل کاغذی.خرزهره.ارغوان. مورد.انواع رز.انگور.انجیر. ختمی چینی.آپونتیا.و دیگه تو ذهنم نمیاد
    از گلها هم کل کاغذ.انواع ناز.کاسمه آ.جعفری.کریزانتموم.مارگریت. تاج خروسها.کروئوپسیس.ختمی.رودب یا و دیگه تو ذهنم نمیاد.آقا حمید کمک کنید لطفا.
    موفق باشید.
    امین رخ
    Last edited by amin_rogh; 30-07-2007 at 14:03.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

منتطر جواب آقا حمید هستیم!!

ضمن اینکه منم دارم از گلهایی که میبینم عکس تهیه میکنم تا اسمشانو در بیاریم

موفق و موئد باشید

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

این گل اسمش چیه؟

ممنون از زحمات شما

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    بلژيک

پيش فرض

سلام
    پیچ ساعتی یا Passiflora caerulea
    موفق باشید
    امین رخ

داره خودمونی میشه golrokh_E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان.این اولین حضور من در گروه شماست.امیدوارم بتونم عضو مثمری در گروه باشم.راستش سالهاست از رشته ی تحصیلیم دوری گرفتم وبرای ادامه قصد تغییر رشته دارم.اما این شور و فعالیت شما در پاسخگویی ها منو به وجو آورد که لا اقل کمی معلوماتم و در این رابطه بهبود ببخشم.تو خونه ی ما گلهای زیادی هست که البته مورد رسیدگی پدرم قرار میگیرن.

اول از همه بگم ما طبقه دوم خونمون زندگی میکنیم و بالکن پر شده از انواع کاکتوس(البته بیشترش کراسولاسه هستند )
    تو حیاط یه باغچه ی کوچیک داریم که علاوه بر گلهای یکساله و علفی درختای
    انجیر
    خرمالو
    زیتون
    نارنج هم داریم و به نسبت میوه دهیه خوبی دارن

تو خونه و پاسیو هم یه سری گل آپارتمانی داریم:
    فیلودندرون
    برگ انجیری
    فیلکوس
    پوتوس قلبی شکل
    دیفن باخیا
    بگونیا خالدار
    بگونیا همیشه گل
    شفلرا
    سایه
    یهودی سرگردان
    سجافی
    حسن یوسف
    سنسوریا
    آلوئه ورا
    آگاو کفتری
    ....

موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •