خیلی خیلی ممنون هستم از دوست جدید که پاسخ دادند ای کاش در مورد خودشون بیشتر توضیح می دادند و می شد ما بیشتر با ایشون در تماس باشیم.
بی صبرانه منتظر شنیدن پاسخ شما هستیم.
خیلی خیلی ممنون هستم از دوست جدید که پاسخ دادند ای کاش در مورد خودشون بیشتر توضیح می دادند و می شد ما بیشتر با ایشون در تماس باشیم.
بی صبرانه منتظر شنیدن پاسخ شما هستیم.
از محبت دوستان خیلی ممنونم
اگر سوالی باشد من باز تا آنجا که در توانم است یاری میکنم و خوشحالم از اینکه میتوانم تجربیات اندکم را در اختیار شما بگذارم
می شه لطف کنید و چند عکس از بنساهایی که تا حالا درست کرده اید اینجا قرار بدید. ما اینجا بسیار مشتاق دیدن کارهای ایرانی بن سای هستیم.
با تشکر فراوان
آقا حمید من نتونستم عکس بزارم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم هر قدر تلاش کردم نتونستم
Last edited by urum bonsai; 27-09-2007 at 20:31.
آقا حمید همانطور که میبینید عکس نیومده اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
سلام
ابتدا باید عکس مورد نظر را در یک سایت آپلود کنید. مثلا پرشین گیگ یا یه جای دیگه.
در بالای کادری که در آن پیغامتان را مینویسید یک نماد عکس میبینید که اگر نشانگر را روی آن ببرید عبارت ((وارد نمودن عکس )) را خواهید دید. سپس لینکی از عکس آپلود شده را در محل مربوطه وارد کنید.
موفق باشید
مرسی آقا امین از راهنماییتون
Last edited by urum bonsai; 28-09-2007 at 23:09.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by urum bonsai; 28-09-2007 at 23:16.
با سلام به دوست عزیز
و تبریک برای عضویتتون
و تشکر به خاطر فعالیتهاتون
من نتونستم وارد سایت بشم.کسی از دوستان تونست عکسها رو ببینه؟یا مشکل از منه؟
با سلام خدمت AavaAبا سلام به دوست عزیز
و تبریک برای عضویتتون
و تشکر به خاطر فعالیتهاتون
من نتونستم وارد سایت بشم.کسی از دوستان تونست عکسها رو ببینه؟یا مشکل از منه؟
از اینکه بعد از مدتی دوباره این بخش از انجمن سر زدید خوشحالیم. من این عکس رو دانلود کردم بسیار هم زیبا بود.
واقعا کارشون درسته. اگه دوباره نتونستید که ببینیدش من خودم دوباره اپلودش می کنم که راحتتر دیده بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)