چيزي كه ارزون باشه و از نظر بي سوادا عجق وجق مطمعا باش خز ميشه....
من خودم p900 داشتم قديما خوبيش اين بود كه مثل سري k نشد.... بدي اين مدل هم اينه كه توليدش خيلي زياده!!!
چيزي كه ارزون باشه و از نظر بي سوادا عجق وجق مطمعا باش خز ميشه....
من خودم p900 داشتم قديما خوبيش اين بود كه مثل سري k نشد.... بدي اين مدل هم اينه كه توليدش خيلي زياده!!!
مشكل همين ارزون بودن و فراوونيشه وگرنه كسي منكر قابليتهاش و خوب بودنش نيست. نوت بوكم اگه ارزون بشه هر بچه مدرسه اي يه دونه ميندازه رو كولش .![]()
مگه K750 گوشي بدي بود ؟
هیچ مشکلی نداره ,من خودم z5 , mz5 داشتم ,هردوشونم از این جوی استیک های گرد داشتن ,ولی هیچ وقتراستی یه سوال اگه پی 990 رو تو جیب بذاریم پشت صفحه کیلیش گرد و خاک و آشغال جمع نمی شه ؟ من نگاه می کردم دیدم یه فاصله ی خالی بین صفحه کیلید وبدنه وجود داره.
کوچیکترین مشکلی پیدا نکردن
ولی من فکر نمیکنم خز بشه، چون هر کسی نمیتونه باهاش کار کنه، چندتا از اونایی که گرفتن اومدن پیشم که بهشون یاد بدم چه جوری باهاش کار کنن. این جماعتی که من میبینم یه دوره فشرده استفاده از امکانات اولیه گوشیو باید بگذرونن! یه مدت دستشون میگیرن میبینن نمیتونن باهاش کارکنن بیخیال میشنو میفروشنش.
منظورتون از سخت بودن کار باهاش چیه ( امکانات اولیه ) من تازه این گوشیو گرفتم و کلی هم دارم باهاش حال میکنم و سختی توش نمیبینم حداقل واسه امکانات اولیه
حالا امکانات اولیه که همینجوری گفتم. 3تا از دوستام p990 گرفتن که همشون هم نوکیا داشتن. با منوهاش درگیرن. امکانات گوشی هم نمیدونن چیه، فقط sms,mp3,picture,call این کل چیزیه تو این مدت تونستن یاد بگیرن، اونای دیگشم که ازشون میپرسم میگن به چه دردم میخوره که یاد بگیرم! من نمیدونم اگه به دردشون نمیخوره پس چرا رفتن خریدن!!!!
![]()
به نظر من یواش یواش داره خز میشه .... دیروز تو اتوبوس یه مرد 70 65 ساله دستش بود ....
به جانه خودم اصلا نمیتونست باهاش کار کنه ....
دیگه خز و خیل شده.
حیف شد.
حقیقتا خز شده... !!!
فروشگاههایی که پول خرید گوشی نداشتن و قاب گوشی تو ویترین میزاشتن حالا 5 تا 990 گذاشتن که وقتی که 5 ساعت بعد میری ویترین رو نگاه میکنی میبینی فقط یه دونه مونده و 4 تاش فروش رفته
واقعا دست کسایی دیده میشه که واسه گرفتن عکس گوشی رو مثل 6600 عمودی دستشون میگیرن !!!!
هر گوشی روزی خز خواهد شد چه زودتر چه دیرترولی پی990 واقعا حیف بود که خز بشه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)