ببینید موقعی که شما کانکت هستین کافیه که TaskManager رو باز کنید و تو تب پروسس به دنبال kernel بگردید و اونو EndTask کنید
ببینید موقعی که شما کانکت هستین کافیه که TaskManager رو باز کنید و تو تب پروسس به دنبال kernel بگردید و اونو EndTask کنید
پروسه ای به نام kernel وجود نداره !!!
سلام دوستان- آقا منم مشکل خوردم.
CPU همش رو 67-100% هست.چند بار هم ویندوز عوش کردم.آنتی ویروس های مختلفم تست کردم(به روز) حتی با آواست از داس اسکن کردم ویروس پیدا نکرد.فایلی که درگیره System هست که مربوط به NT Kernel & System
اگه کسی میدونه کمک کنه.
سیستمم 3 هسته ای 8450 AMD
Main: Asus M2N-E
Ram : 4G geil
در task manager به دنبال پروسسی بگرد که بیشترین درگیری را داره و ببندش
دوست عزیز گفتم فایل System--- NT& kernel درگیره و بسته نمیشه
دوست عزیز گفتم فایل System--- NT& kernel درگیره و بسته نمیشه
---------- Post added at 02:23 AM ---------- Previous post was at 02:19 AM ----------
بچه ها من بایوس رو آپدیت کردم و پاور سیستم رو هم عوض کردم..فعلا مشکل حل شده اگه کس دیگه ای هم این مشکل رو داره پاور سیستم رو عوض کنه احتمال حل شدن مشکلتون هست....اگه مشکل حل شد جواب بدید...![]()
سلام.من دیروز داشتم سیستم رو تمیز میکردم که فن سی پی یو رو باز کردم و تمیزش کردم بعد سی پی یو هم باز کردم تمیزش کردم بعد یه چیزه سفید و خمیری مانند دور سی پی یو بود منم با ناخن یه ذره ش رو کندم..بعد همه چی رو گذاشتم سرجاش روشن کردم حالا میبینم که سی پی یو هی داغ میکنه خیلی ام زود داغ میکنه..بعد این خارای فنم خراب شدن دیگه همین طوری فن رو گذاشتم اما مثل روز اولش..حالا اگه فن رو جا بجا نصب کنی مشکلی پیش میاد..یعنی اگه بالای فن باید بالا باشه الان پایینه...یا قضیه همون چیز سفیدس که کندمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟
intel(r) pentium(r) dual CPU E2160 @ 1.80GHz 1.80GHz
مشکل چیه؟
![]()
سلام.من دیروز داشتم سیستم رو تمیز میکردم که فن سی پی یو رو باز کردم و تمیزش کردم بعد سی پی یو هم باز کردم تمیزش کردم بعد یه چیزه سفید و خمیری مانند دور سی پی یو بود منم با ناخن یه ذره ش رو کندم..بعد همه چی رو گذاشتم سرجاش روشن کردم حالا میبینم که سی پی یو هی داغ میکنه خیلی ام زود داغ میکنه..بعد این خارای فنم خراب شدن دیگه همین طوری فن رو گذاشتم اما مثل روز اولش..حالا اگه فن رو جا بجا نصب کنی مشکلی پیش میاد..یعنی اگه بالای فن باید بالا باشه الان پایینه...یا قضیه همون چیز سفیدس که کندمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟
intel(r) pentium(r) dual CPU E2160 @ 1.80GHz 1.80GHz
مشکل چیه؟
![]()
ببینید وقتی این ارور تو ویندوزتون نمایش داده میشه پس مشکل شما از خود ویندوزتونه حالا شما اول وینوزتون عوض کنین ترجیحا با یه سی دی ویندوز دیگه بعد یه آنتی ویروس نصب و درایواتون اسکن کنین به هیج وجع درایوا رو قبل از اسکن ویروس باز نکنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)