واقعا نمي دونم مشكل از كجا مي تونه باشه بهتر صبر كنيم دوستان هم تست كنن. ببينيم چي ميشه. من خودمم بازم تست مي كنم. شايد فهميدم مشكل از كجاست.
واقعا نمي دونم مشكل از كجا مي تونه باشه بهتر صبر كنيم دوستان هم تست كنن. ببينيم چي ميشه. من خودمم بازم تست مي كنم. شايد فهميدم مشكل از كجاست.
باشه من یه مدت صبر می کنم تا بیبینیم نتیجه اش چی میشه.
يكي از دوستان تست كرده مشكلي نبوده اينم عكسي كه به من داده :باشه من یه مدت صبر می کنم تا بیبینیم نتیجه اش چی میشه.
![]()
راستي يك نويد براي دوستاني كه استفاده مي كنن. به زودي نسخه فارسي رو هم آماده مي كنم. فقط اميدوارم تا اون موقع مشكل SANR عزيز برطرف بشه كه اگه مشكل از برنامه بود تو نسخه بعدي اين مشكل به طور كامل برطرف شده باشه. SANR جان من ويندوزم رو عوض كردم و برنامه رو تست كردم بازم مشكلي نداشتم. يه سوال رو سيستمت Office نصبه؟ منظورم Access اونه؟
اين نرم افزار نه تنها اطلاعات و فايلهای شما را برای محفوظ ماندن و يا انتقال مطمئن و بی خطر آن در اينترنت ، از نگاه ها پنهان میکند ، بلکه آنها را در مکانهايی کاملا ساده ، همانند عکسها ، فايلهای صوتی و صفحات وب مخفی ميکند . اين نوع فايلها پوشش گمراه کننده ای برای اطلاعات بسيار حساس شما هستند . هيچکس ، حتی هکرها هم ، نميتوانند بفهمند که نوشته های مهم و يا نامه هايتان در عکسهای خانوادگی تان ، پنهان شده و يا از صفحات وب ، برای مخفی کردن پيغام ها و يا اسناد مهم تان استفاده کرده باشيد .
از ويژگی های اين نرم افزار مي توان به موارد زير اشاره كرد :
- بکارگيری روشهای بسيار قوی جهت پنهان کردن اطلاعات
- دارای مديريت پسورد که با آن ميتوانيد ، کليه پسوردهای خودتان را در يک مکان امن ذخيره کنيد و حتی به شما کمک ميکند که برای اطلاعات خودتان پسورد بسازيد
- قابليت آشکارسازی بسته ها و فرستادن آن برای دوستان خود
- دارای ابزاری که به شما اين امکان رو می ده که پاسوردی را با اطمينان در اينترنت انتقال بدين ، در اين حالت يک صفحه رمزی در اينترنت اکسپلورر ويندوز ، شما رو ياری خواهد کرد
- پنهان کردن اطلاعات در پنج فرمت JPG , PNG , HTML , BMP و WAV
- فشرده سازی اطلاعات قبل از رمزی کردن و يا پنهان کردن اونها
- قابليت ساخت پيغام های جعلی ؛ پس از انجام کار، کليه فايلهای موقتی استفاده شده رو از بين ميبره
- دارای راهنمای قوی برای تمامی مراحل استفاده و امکانات ديگه ای که با استفاده از اين نرم افزار به ماهيت اونها پی خواهيد برد. در ضمن آدرس كرك اين برنامه در كامنت ها موجود است!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاسورد فایل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي به خاطر زحمتي كه كشيديد و نرم افزار رو معرفي كرديد. اما متاسفانه نرم افزار هيچ سنخيتي با نرم افزاري كه من معرفي كردم نداشت بازم مربوط به عنوان تاپيك ميشد به اين خاطر تشكر!!!اين نرم افزار نه تنها اطلاعات و فايلهای شما را ...
راستي يك نويد براي دوستاني كه استفاده مي كنن. به زودي نسخه فارسي رو هم آماده مي كنم. فقط اميدوارم تا اون موقع مشكل SANR عزيز برطرف بشه كه اگه مشكل از برنامه بود تو نسخه بعدي اين مشكل به طور كامل برطرف شده باشه. SANR جان من ويندوزم رو عوض كردم و برنامه رو تست كردم بازم مشكلي نداشتم. يه سوال رو سيستمت Office نصبه؟ منظورم Access اونه؟
مرسی شما لطف دارید.بله البته آفیس قدیمی اونم 2000 رو نصب کرده ام و اکسس هم نصب است.
نمي توني واسه تست آفيس 2003 نصب كني؟ آخه يه پكيج ديتابيس حدود 7 مگ بود كه من تو پكيج نصب اضافه نكردم. مي ترسم مشكل از اون باشه.مرسی شما لطف دارید.بله البته آفیس قدیمی اونم 2000 رو نصب کرده ام و اکسس هم نصب است.
نمي توني واسه تست آفيس 2003 نصب كني؟ آخه يه پكيج ديتابيس حدود 7 مگ بود كه من تو پكيج نصب اضافه نكردم. مي ترسم مشكل از اون باشه.
یعنی شما میگید مشکل از آفیس هست؟
نه نمي گم مشكل از آفيسه ميگم من پكيجي كه براي نصب برنامه لازم بود و حدود 7 مگ بود رو از پكيج نصب حذف كردم اين پكيج مخصوص ديتابيس بود و با نصب آفيس 2003 اين پكيج هم همراهش نصب ميشه. مي گم شايد مربوط به اون پكيجه باشه.یعنی شما میگید مشکل از آفیس هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)