آخه بستگی به بازیش هم داره و طرفداراش
کانتر هم جزوه این مقولس البته ورن هاش هم هی اومده بالا
war craft ]م همینطور و ...
آخه بستگی به بازیش هم داره و طرفداراش
کانتر هم جزوه این مقولس البته ورن هاش هم هی اومده بالا
war craft ]م همینطور و ...
سلام
من تو این بازی تو قسمتی موندم که
یه جایی هست که یه سری درخت هستند که میوه های سمی
به طرف ادم پرتاپ میکنن که اونا رو باید تبدیل به درخت سیب بکنیم
بعد وارد یه غار میشه که وسط غار یه گیاهی به صورت مارپیچ قرار داره
و بالای گیاه یه گل هست که در حال چرخشه
من باید چیکار کنم !!!
کسی میتونه راهنمائیم کنه ؟
کسی نبودددددددددد؟
اوکامی یک بازی ژاپنی است که بر اساس برخی افسانه های ژاپنی برای پلی استیشن 2 و وی که تو نسخه ویش راحت ترید ساخته شده است در این بازی نقش اول یک سگ قهرمان است که توانسته یک روستا رو از نابودی نجات بده و این توانایی رو داره که با یک قلم چیزی رو بکشه و اون رو در واقعیت زنده کنه.
Last edited by MohammadZero; 14-06-2008 at 01:28.
سلام.
من این بازی رو رفتم... اوراچی رو از بین بردم... به اون Blockhead توی اون جزیره ی متحرک که اسمش یادم نیست(به درخواست ملکه ی پایتخت ژاپن رفته بودیم) اما لعنتی 6 تا نقطه داشت اصلا نتونستم بکشمش.
در هر صورت پایان اصلی بازی رو دیدم و 11 از 12 قلم رو گرفتم. حتما یک پست میزنم در مورد داستان و گیم پلی بازی منتظر باشید.
سلام pink جان در اول قبول داری بازی باحالیه من خودم 2 بار فتحش کردم اگه یکم واضع تر بهم بگی کجاش گیر کردی می توانم کمکت کنم یا خودت گفتی فتحش کردی.
حالا فهمیدم تو داخل زمان قدیمی یا جدید چون 1 بار تو زمان جدید اون اوراچی را باید از بین ببری و 1 بار هم تو زمان قدیمی و در آخر اگه دقت کرده باشی 1 کشتی به یخ نشسته به آسمان می ره که داخل اون همه ی غولهایی که در طول بازی از بین بردی دوباره باید از بین ببرید و بعد از اون هم 1 غول توپی شکل که به 5 و 6 مورد شکلی در می یاد که کشتنش خیلی سخته سوالی بود کوتاهی نکنید موفق باشید.
نه قضیه قبل و بعد نداره. همش یک زمانه.
در هر صورت من سیوها رو پاک کردم... نمیدونم بازیهای زیاد دیگه ای بود که میشد بازی کرد زیاد خودم رو علاف نکرد.
---------------------------------------------------
داستان بازی:
100 سال پیش ازین، قهرمانی به نام شیرانویی نام با گرگش به نام نگی در دهکده ای به نام کمیکی، که شیطان بزرگ اوراچی بر نیپون(=ژاپن) غالب آمده و هرج و مرج همه جا را گرفت. خدایان ضعیف شدند و نگهبانان جنگل نمیتوانستند بر تاریکی فائق آیند. شیرانویی و نگی با اوراچی جنگیدند و نگی اوراچی را در "معبد ماه" زندانی و با جادویی جلوی معبد راگرفته و اوراچی دیگر بیرون نیامد.
در این هنگام بود که مردم انتظار یک صلح بی پایان را داشتند، اما هنوز 100 سال نشده بود که اتفاقی افتاد: شیاطین برگشتند و طبیعت را سیاه نمودند و نیپون دوباره پر از تله های شیطانی و مناطق طلسم و اهریمنی شد. در این هنگام، روح جنگل، ساکویو، به حرم شیرانویی و نگی در دهکده ی کمیکی آمد و روح اماتورسو، منشع هر آنچه خوبست و مادر همه، را در مجسمه ی نگی دماند. آماتورسو با یک آدم بسیار کوچک به نام ایسونو همراه میشوند تا بدی را در نیپون بزدایند. در این حین، به اشخاص زیادی بر میخورند که هرکس در آزادی اوراچی از زندانش نقش داشته است.
البته نقطه ی عطف بازی قلم آسمانی(کلستیال براش) هست که توی پست بعدیم شرح میدم کل گیم پلی و کلستیال براش رو.
پس تو تو بازی دقت نکردی چون اگه دقت کرده باشی وقتی می یاد تو زمان قدیم مثل اول بازی همه ی ساکنین روستا نمی شناسنش و دوباره همان کاره ایی که در زمان خودت انجام دادی داخل زمان قدیم هم باید انجام بدی تازه من 12 قلم رو گرفتم وقتی فتش می کنی بهت چندین مدل سگ و گرگ می ده و...
ولی من نفهمیدم این دایره هایی که می گیره چی هستن.
این هم چند تا عکس از این بازی برای شما دوستان عزیز.
![]()
اگه کسی در این بازی زیبا البته طولانی گیر کرده روی کمک من حساب کنه؟
چون من این بازی رو 2 بار فتحش کردم موفق باشید.
نه بابا انگار کسی با این بازی به این سختی با مشکل مواجه نشده یا کسی این رو بازی نکرده خلاصه گفته باشم اگر کسی Ps2 داره ولی این بازی رو نکره نصف عمرش بر فناست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)