بزارید بیاد بریم بخریم یه نگاه بکنیم بعد نظر بدیم![]()
بزارید بیاد بریم بخریم یه نگاه بکنیم بعد نظر بدیم![]()
سلام
به به من میمیرم برای مجله بازی
آقا من خریدارم هر وقت منتشر شد خبرم کنید که پول رو واریز کنم.
در مورد اونهایی هم که میخواهند مجله رو مجانی بگیرند بگم که بابا این بنده خدا ها خوب کلی زحمت کشیدند برای چی باید مجانی بدند؟
آخه آدم هم باید یکمی دیگرون رو درک بکنه.
البته قیمت باید مناسب باشه
امیدوارم مجلتون اینقدر خوب باشه که من اینجا هنوز ندیده ازتون دفاع کردم![]()
متشکرم![]()
سلام خیلی ممنون خبرت می کنم توی همین تاپیک![]()
صفحه آرایی در لینک هایی که توی اولین پست گذاشتم چطور بود؟![]()
دمت گرم خیلی با مرامی
خستگی کل سال از تنم رفت بیرون دمت جوش
مجله هنوز منتشر نشده ولی حتما توی این هفته منتشر میشه 9999999999999999%
هر وقت منتشر شد همه همه همه اطلاعات را در اختیارتان می گذاریم![]()
سلام کاره جالبیه من پیشنهاد میکنم ورژن dvd رو هم داشته باشین چون دیگه الان بیشهر بچه ها dvdrom دارن هم حجمش بیشتر و برایه شما که احتمالا اینترنت پر سرعت دارین کاره سختی نیست که 4 تا تریلر گیم اضافه که کلی طرفدار داره رو دانلود کنید و رو dvd بزنید اینطوری نه فضا برایه فایل هایه دیگه کم میارین هم در عوض کلی طرفدار پیدا میکنید(فکر میکنم بیشتر خریداران مجله شما دیالآپ داشته باشن ) .......... در مورد طراحی صفحه ها هم بسیار جالب بود ولی فکر میکنم از اسکرین شات هایه بازی کم استفاده شده بود و در آخر فکر میکنم اگه به جایه مینی گیم یه دمویه قابل بازی از یه گیم درست و حسابی بزارین خیلی جالب تر باشه و نکته دیگه اینکه میدونم بیشترتون کنسول باز هستین ولی بازی هایه pc تو ایران بیشتر طرفدار دارن و فکر میکنم بیشتر به اونا بپردازین بهتر باشه و میتونید نسخه هایه فشرده مجله هایه خارجی گیم که فکر کنم حجمشون 10-20 مگ بیشتر نیست رو هم تو برنامه تون جا بدین که لینکاشون رو راحت میتونید پیدا کنید (اگه خواستین چند تا لینک بدم) و والپیپر هایه سایت معروفش رو هم که احتمالا تا حالا تو برنامتون جا دادین موفق باشین
DVD رو خودمون توی فکرش بودیم ولی بیشتری ها CD Rom دارند. شاید توی چند شماره ی بعدی که طرفدار پیدا کردیم مجله رو DVD کنیم.
درسته توی طراحی صفحه ها از اسکرین شات کم استفاده کردیم چون اون عکس پس زمینه ی باحال رو خراب نکنه.
احتمالا توی شماره های بعدی یه دموی قابل بازی می زاریم. مثلا دموی قابل بازی Lost Planet نسخه ی PC خوبه؟
در کل متشکرم از نظر شما![]()
![]()
ممنون از پیشنهاد شما ولی ما از اول تو فکر دیویدی بودیم ولی آماری که زدیم دیدیم سیدی بیشتر میگیره
توی این سیدی هم هم تریلر هست و هم والپیپر و هم بازی فلاش و موبایل و ترینر و هر چی که فکرشو بکنی توش هست تعدادش هم فوق العاده هست مثلا بیش از 350 تا ولپیپر با کیفیت و حدود 20 تا تریلر جدید و با کیفیت و حدود 200 تا ترینر و چیت های فارسی همه کنسول ها و تعدادی موسیقی بازیها و.....
انشاالله در حدود 4 ماه دیگر مجله ما شاید به مجله کاغذی تبدیل بشه! (ممکنه) دعا کنید
موفق باشید
البته منم نگفتم که cd رو کلا بزارین کنار گفتم dvd هم در کنارش باشه موقع سفارش مشخص کنن چی میخوان آخه به غیر از حجم بیشتر دوام dvd هم خیلی بالا تره و مثل cd بعد از یه مدت غیر قابل استفاده نمیشه
راستی یه پیشنهاد دیگه اگه سایت گیم اسپات رو کلا دانلود کنید و فشرده شدش رو بزارید تو سی دی مجلتون 2 تومن بیشتر می ارزه
خوب دیگه چی؟
امری بود بگید دوستان در خدمت هستند
خداییش اگه یکی این حرف رو به من میزد با کله میرفتم تو مانیتور.
آخه مرد حسابی شما میدونی سایت گیم اسپوت چقدر فایل روشه؟
که البته عمرا بشه دانلودش کرد.
من چند تا تریلر ازش گرفتم 700 مگ شد اونوقت میگند کل سایتشو
البته ببخشید که فضولی کردم اصلا به من هیچ بطی نداره ولی خواستم بگم که به حرفی که میخواهید بزنید کمی فکر کنید و بعد بگید.
امیدوارم از لحن من ناراحت نشده باشید کلا چاکر همتونم![]()
خوب دوستان یه مجله هنوز نیومده ؟ کی منتشر می کنید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)