تاپيك منتقل ميشه به قسمت بحث نرم افزاري
تاپيك منتقل ميشه به قسمت بحث نرم افزاري
چيز جالبيه ولي ISP هايي كه من استفاده ميكنم نميشه به هيچ طريقي بهشون كلك زد :roll:
Hady_Savant بله درسته ديگه هيچ كجا به جز بربرستان آي اس پي اين چنيني پيدا نميشه.
من كه هر كار كردم آي اس پيم فهميد و از اون جالبتر زنگ زد بهم گفت بيخودي تلاش نكن.
من از كتابخونه مركزي دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه اينترنت گرفتم تو اون آدم روزي دو ساعت مي تونه تو اينترنت باشه ولي با اين برنامه قطع نمي شم ديروز تا 8 ساعت آنلاين بودم :lol: و دانلود كرم بدون اينكه قطع بشم :!:
خوب اگه برا شما كار داد روش كارو مفيد و مختصر بگيد .
سبحاني جان خالي نبند اگه اونا اونقدر پرو باشن بگو تا كل پيسيورد رو روسرشون خراب كنيم ( بد برداشت نكنيد ها چون پي سيورد سايت وزيني اينو گفتم تا اي اس پي زير اين وزن له بشه)
هومنت ادرس كتابخونه رو بده تا ما هم بريم بگيريم ( 2ساعت هم غنيمته)
در كل هر چي گفتم شوخي بود .... :lol: :lol:
staywithme
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
در حالت معمولي زماني كه شما به سرور ISP خود كانكت مي شويد، سيستم Real Step كارت اشتراك شما در ISP به كار افتاده و به هر اندازه كه كار كنيد، از سهم اشتراك شما كم مي شود تا تمام خواهد شد. ولي اگر شما مراحل دستورات زير را انجام دهيد، سيستم Real Step به سيستم Shock Step تبديل خواهد شد و شما مي توانيد به ميزان حدوداً ده برابر از كارت اشتراك خود استفاده كنيد كه البته اين ميزان بستگي به ISP شما دارد.
مراحل زير را دنبال كنيد:
در ويندوز كليد هاي تركيبي Win+R را با هم بزنيد، در كادر آمده تايپ كنيد: system.ini
سپس Enter را زده و از پنجره آمده، اين بار كليد هاي تركيبي Ctrl+A را باهم زده سپس كليد Del يا Back Space را زده تا تمام محتويات آن پاك شود.
حالا كسي اين كدها رو سراغ نداره![]()
بعد از اين مراحل و پاك كردنشون بايد يه سري كد رو وارد كرد . اينو هم دوستم بهم داد و خواست تو خماري بذاري منو .
در مورد صحتش هم خبر ندارم!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)