دوست من بمب اتمی نیست که 600 تومن قیمتش باشه !!!! همین حدوداست. مگه از 3250 به جز فلاش و ورژن جدید سیمبیان چی اضافه تر داره؟
دوست من بمب اتمی نیست که 600 تومن قیمتش باشه !!!! همین حدوداست. مگه از 3250 به جز فلاش و ورژن جدید سیمبیان چی اضافه تر داره؟
بچه ها كمك فوري مي خوام .![]()
بعد از مدتي خواستيم يه گوشي نو بخريم حالا مونديم توش ،
يه 5700 مي خوام بگيرم الان هم قيمتش خيلي عاليه شاپيران ميده 365 تومان با 1 سال گارانتي خود مغازه ،
فروشنده هم گفت فقط رو ايرانسل و تاليا جواب ميده ، (يارو ميگه سريال اصليه و آكه ) بعد زنگ زدم 140 قضيه رو
گفتم يارو گفت ممكنه خطت جواب بده ولي از gprs و mms نمي توني استفاده كني ، بعد من گفتم شما گوشي رو
رجيستر نمي كنيد يارو گفت : نه سعي كن گوشي رو با گارانتي اصلي بگيري كه با مشكل مواجه نشي![]()
حالا موندم بچه ها شما چي ميگيد اين گوشي اگه با گارانتيه اصلي بياد مطمئنم زير 500 نمي دن![]()
راه حلي هست ؟ ؟ ؟![]()
شنیدم که تعرفه واردات گوشی رو برای جلوگیری از قاچاق گوشی از 60 درصد به 20 درصد (؟) رسوندند...البته قبل از تعرفه 60 درصدی تعرفه 4 درصد بوده...حالا فکر کنم جنساشون ترخیص شه و به نظر من نوکیا ها هم ارزون شن...
در مورد اون باکس جدید برای رجیستر کردن هم شنیدم که بسیار گرونتر از قبلی است...حدود ده برابر...
میگن که صدای N73 از 5700 بلندتره و بهتره ولی وضوح 5700 بیشتره....
بعضی از این 5700 ها هم مثل اینکه پردازنده شون قلابیه یا چه جوریه سرعتش پائینتره در حد 192 مگا ولی اصلهاش خیلی توپه در حد 400 مگاست!!
این N82 که میگی یعنی چه ؟ یه کم تعریفش کن!
ولی کاش اون W950 های Se دوربین داشت...اگه داشت عمرا سراغ گوشی دیگه ای میرفتم...
قیمتش از اون 3250 آشغالی کمتره الان ( یا در همون حده ) در حالی که قطعا از نظر کیفیت صدا ! طراحی ! ورژن سیمبیان ! پردازنده ! و شاید حتی دوربین از 3250 سرتره !نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اینا هیچی ! مگه چند تا از این گوشی تو بازاره که اینقدر ارزونه ؟! اصولا گوشی هایی که تازه به بازار میان یا تو بازار کم هستن قیمتشون بالاست ! مثه همین w850 که از نظر امکانات تقریبا مثه 5700 هستش ( البته سیمبین نیس )! ( که این هم کمه هم تازه اومده و هم کمه تو بازار ) در نتیجه خیلی عجیبه اگه رجیستر شدش رو با این قیمت گیر بیاری ! به هر حال یکی از دوستان که پرسیده بود میگفت رجیستر نشدش ( که فقط تو ایرانسل و تالیا کار میکنه ) 365 تومن میفروشن !
بچه ها منم دیروز تو علاالدین دیدمش...پسر 1 ساعت پشت ویترین نگاش کردم...زده بود 390 تومن ...فقط هم همون یه مغازه داشتش...ولی من گفتم از امریکا برام بیارن....طرف گفته 330 واست جور میکنم...
دمت گرم بابا امريكا ، اگه كار كرد وهمه امكانات ايرانسل روش جواب داد بگو ما هم بگيم از ( دبي) برامون
بيارن![]()
حالا بچه ها ما انقدر از اين گوشي خوشمون اومده برنامه سيمبين به اندازه كافي اونم فول ورژنش براي اين
گوشي هست ؟ بعد اگه بدون گارانتي گرفتيم و خواستيم فرم ويرشو آپگريد كنيم مشكلي پيش نمياد؟
يه سئوال ديگه : رم همراه گوشي دقيقا چند مگه ؟ يه سايت زده بود 128 مگ يه سايت ديگه زده بود( 512 مگ)
اگه 512 درست باشه واقعا محشره![]()
اينم لينكش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدک نیست . مشکلی پیش نمی یاد.برنامه سيمبين به اندازه كافي اونم فول ورژنش براي اين
گوشي هست ؟
بعد اگه بدون گارانتي گرفتيم و خواستيم فرم ويرشو آپگريد كنيم مشكلي پيش نمياد؟خیر . با اینترنت آپدیت کن.يه سئوال ديگه : رم همراه گوشي دقيقا چند مگه ؟ يه سايت زده بود 128 مگ يه سايت ديگه زده بود( 512 مگ)
اگه 512 درست باشه واقعا محشره
combo memory with 128 MB flash
فون مموری.
Nokia 512 MB microSD card MU-28 (size varies by region
مموری کارت
یه خبر توی قسمت موبایل نوشتن که از امروز صبح گوشی های قاچاقی هم میتونن از سیم کارت های مخابرات استفاده کنن و این محدودیت حذف شده.
این خبر را صبح در اخبار سراسری هم گفتند .نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)