Apple Safari 4.0.530.17 Final | 27.16 MB Final
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Apple Safari 4.0.530.17 Final | 27.16 MB Final
Last edited by Unforgiven; 09-06-2009 at 16:07.
اي ول فقط اگه مديريت بوك ماركش بهتر شده باشه عاليه
سلام دوستان
کسی این برنامه را گرفته سرعتش نسبت به فایر فاکس چطوره؟
سلام دوستان.من اینو تستش کردم.هرچند که تو سایتش بهش لقب سریعترین مرورگر رو دادن ولی به نظر من سرعت IE8 و Firefox 3.5 RC2 از این بهتره و ارزش دانلود 28 مگ رو نداره ولی اگر کسی خواست تست کنه بد نیست.
سلام.
دوست عزیز یه سر برید اینجا و اخبار مربوط به سافاری 4 رو جستجو کنید:
همونطور که خود سایت سازنده گفته این مرورگر در حال حاضر سریعترین مرورگر دنیا هست و بعد از اون هم کروم 2 .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من تازه همین الان این مرورگر رو نصب کردم به نظرم مرورگر خوبی باشه و از لحاظ سرعت کمی از فایرفکس بیشتر باشه . ولی یه مشکل دارم نمیدونم چطوری بوک مارکمو از فایرفکس به اینجا بیارم خودش نوشته که از طریق سایت میتونه بیاری و لی نمیشه ارور میده . در ضمن چطور تنظیمش کنم که موقعی که روی یه لینک کلیک می کنم لینک در یک tab باز بشه نه window
Safari 4.0.2
Safari 4.0.3 | 27.03Mb
Download
Hotfile | Uploading
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Safari for Windows 4.0.3 (4.31.9.1
Safari offers you a superior Web experience with outstanding performance. Even the most complex of pages load at breakneck speed. In fact, it loads pages more quickly than any other Mac Web browser. But that's not all. Safari uses the advanced interface technologies underlying Mac OS X to offer you an all-new view of the Web, one that's much easier to use.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)