تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 53

نام تاپيک: یک مشکل که عمریه دارم باهاش میسوزمو می سازم ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Never Hood

پيش فرض

این تاپیک در باره این ویروس و برنامه ای برای از بین بردن اون که توسط دوست عزیز mb_danger معرفی شده . موفق باشید

adress + http:// forum.p30world.com/showthread.php?t=101263&page=3&highlight=%D8%A7%D8 %B1%D9%88%D8%B1+%D8%B9%D8%AC%DB%8C%D8%A8
    عزیزم با تشکر از لطفت ولی این آدرس باز نمیشه...

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Never Hood

پيش فرض

از همه دوساتانی هم که توی این مدت منو راهنمایی کردن کمال تشکر و قدر دانی رو دارم امیدوارم بتونم جبران کنم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه esool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

esool جون فقط میتونم بگم بابا تودیگه کی هستی؟؟پسر خوب اینارو زودتر میگفتی.من میدونستم هر چی هست زیر سر این فایل Kernel.exe هستش.من این کارایی رو که گفتی انجام دادم (البته هنوز کد فایل های HTMرو پاک نکردم)ولی الانشم دیگه اون پیغام مزاحمو نمیبینم.یعنی به نظر تو اون کارا روی فایلهای HTM لازمه؟در هر صورت نمیدونم چه طور ازت تشکر کنم.(راستی این چیزای رو که به قول خودت مبتدیانه گفتی ،حرفه ایشم مینوشتی تا ببینم فرقشون چیه؟)در هر حال ممنون...
    من چون خودم گرفتار این تروجان بودم توی سایت های مختلف دنبالش گشتم (از جمله همین پی سی خودمون) تا راه حلشو پیدا کنم.
    قابل شما دوستای عزیزو نداشت.
    پویان جان اگه کارت راه افتاده که دیگه نمی خواد کد ها رو پاک کنی ولی اگه دوباره اومد بدون که مال همین کدهاست.
    قربون همتون

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Never Hood

پيش فرض

من چون خودم گرفتار این تروجان بودم توی سایت های مختلف دنبالش گشتم (از جمله همین پی سی خودمون) تا راه حلشو پیدا کنم.
    قابل شما دوستای عزیزو نداشت.
    پویان جان اگه کارت راه افتاده که دیگه نمی خواد کد ها رو پاک کنی ولی اگه دوباره اومد بدون که مال همین کدهاست.
    قربون همتون
    خدمت Esool جان گل گلاب خودمون عرض کنم که...من دیروز این تروجان رو از طریق راههایی که گفتی غیر فعالش کردم و دست آخر هم به صورت دستی پاکش کردم ولی بازم از رو نرفت اصلا توی کامپیوتر من جا خشک کرده . یک ساله جای گرمو نرمی پیدا کرده حالا حالاها دل نمیکنه از ما... خلاصه منم اومدم 300،400 تا فایل htm رو از دیروز صبح تا دیشب از تو درایو هام سرچ کردمو کدها رو از آخرشون برداشتمو دست آخرم سیو می کردم تا امروز و تا الان نه خبری از مهمون یک سالمونه و نه خبری از پیغامش...اگه این بارم بیاد خداییش اعصاب ضعیف میزم کامپیوترمو خورد میکنم تا اون kernele نامردم باهاش نابود بشه...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

اي ول بابا Esool
    خيلي جالب بود
    دمت گرم
    تونستم پاكش كنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahsanx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض با سلام

دوستان عزیز هر کس این مشکل رو داره با این نرم افزار میتونه اونو از بین ببره همونطور که گفتم این برنامه توسط دوست عزیز MB_Danger در تاپیکی معرفی شده که من خودم از اون استفاده کردم و مشکلم حل شد این آدرس تاپیک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و این هم آدرس نرم افزار با حجم 12 کیلو بایت که بعد از دانلود اونو از حالت زیپ بیرون بیارید و اجرا کنید بعد از چند ثانیه برای همیشه از دست این ویروس راحت میشین
    دانلود با حجم 12 کیلو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من درست نمیدونم چطور باید لینک بزارم اگه گذاشتنم اشتباهه منو ببخشین . موفق باشید
    Last edited by ahsanx; 14-06-2007 at 04:52.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Never Hood

پيش فرض

دوستان عزیز هر کس این مشکل رو داره با این نرم افزار میتونه اونو از بین ببره همونطور که گفتم این برنامه توسط دوست عزیز MB_Danger در تاپیکی معرفی شده که من خودم از اون استفاده کردم و مشکلم حل شد این آدرس تاپیک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و این هم آدرس نرم افزار با حجم 12 کیلو بایت که بعد از دانلود اونو از حالت زیپ بیرون بیارید و اجرا کنید بعد از چند ثانیه برای همیشه از دست این ویروس راحت میشین
    دانلود با حجم 12 کیلو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من درست نمیدونم چطور باید لینک بزارم اگه گذاشتنم اشتباهه منو ببخشین . موفق باشید
    با سلام...
    دوست عزیز این که فرمتش زیپ نیست؟؟؟ وقتی سیو میشه یه فایل ناشناختس اینم اسمشه ANV.7z

حـــــرفـه ای Mohsen6558's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    آذربایجان

پيش فرض

با Winrar از حالت فشرده درش بیار توش دوتا فایل Reamme.txt And Anti Navid Virus.exe

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahsanx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض با سلام

همون طور که جناب mohsen6558 گفتن باید با winrar بازش کنی و فایل Anti Navid Virus.exe رو اجرا کنی.موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •