عزیزم با تشکر از لطفت ولی این آدرس باز نمیشه...
عزیزم با تشکر از لطفت ولی این آدرس باز نمیشه...
از همه دوساتانی هم که توی این مدت منو راهنمایی کردن کمال تشکر و قدر دانی رو دارم امیدوارم بتونم جبران کنم...
من چون خودم گرفتار این تروجان بودم توی سایت های مختلف دنبالش گشتم (از جمله همین پی سی خودمون) تا راه حلشو پیدا کنم.
قابل شما دوستای عزیزو نداشت.
پویان جان اگه کارت راه افتاده که دیگه نمی خواد کد ها رو پاک کنی ولی اگه دوباره اومد بدون که مال همین کدهاست.
قربون همتون![]()
خدمت Esool جان گل گلاب خودمون عرض کنم که...من دیروز این تروجان رو از طریق راههایی که گفتی غیر فعالش کردم و دست آخر هم به صورت دستی پاکش کردم ولی بازم از رو نرفت اصلا توی کامپیوتر من جا خشک کرده .یک ساله جای گرمو نرمی پیدا کرده حالا حالاها دل نمیکنه از ما...
خلاصه منم اومدم 300،400 تا فایل htm رو از دیروز صبح تا دیشب از تو درایو هام سرچ کردمو کدها رو از آخرشون برداشتمو دست آخرم سیو می کردم تا امروز و تا الان نه خبری از مهمون یک سالمونه و نه خبری از پیغامش...اگه این بارم بیاد خداییش اعصاب ضعیف میزم کامپیوترمو خورد میکنم تا اون kernele نامردم باهاش نابود بشه...
![]()
![]()
در ضمن از طریق سایت گوگل در باره این تروجان سرچ کردم و دست آخر هم این سایتها هم به کارم اومدن پیشنهاد میکنم شما هم از اینها دیدن کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اي ول بابا Esool
خيلي جالب بود
دمت گرم
تونستم پاكش كنم
دوستان عزیز هر کس این مشکل رو داره با این نرم افزار میتونه اونو از بین ببره همونطور که گفتم این برنامه توسط دوست عزیز MB_Danger در تاپیکی معرفی شده که من خودم از اون استفاده کردم و مشکلم حل شد این آدرس تاپیک
و این هم آدرس نرم افزار با حجم 12 کیلو بایت که بعد از دانلود اونو از حالت زیپ بیرون بیارید و اجرا کنید بعد از چند ثانیه برای همیشه از دست این ویروس راحت میشینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود با حجم 12 کیلو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من درست نمیدونم چطور باید لینک بزارم اگه گذاشتنم اشتباهه منو ببخشین . موفق باشید
Last edited by ahsanx; 14-06-2007 at 04:52.
با سلام...
دوست عزیز این که فرمتش زیپ نیست؟؟؟ وقتی سیو میشه یه فایل ناشناختس اینم اسمشه ANV.7z
با Winrar از حالت فشرده درش بیار توش دوتا فایل Reamme.txt And Anti Navid Virus.exe
همون طور که جناب mohsen6558 گفتن باید با winrar بازش کنی و فایل Anti Navid Virus.exe رو اجرا کنی.موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)