agha man mikham ye anjomane rayegan doorost konam mishe yeki baram zahmatesho bekesh
ya rahnamaye ghadam be ghademesh ro dar ektiaram brzareh
agha man mikham ye anjomane rayegan doorost konam mishe yeki baram zahmatesho bekesh
ya rahnamaye ghadam be ghademesh ro dar ektiaram brzareh
من میخوام یه مجانی باوبلیشن بسازم چیکا کنم
شما هم کاری نداشته باشید که بلدم یا نه
به نظر من وی بولتین از تمام برنامه های انجمن ایمن تره و البته با امکانات بالایی که داره هر کسی ازش راضیه ...
در ضمن یک ساله لایسنس (لیسانس) 85 دلار هست ..
ولی بهتره برای شروع از برنامه رایگانی مثل phpbb استفاهد کنی.
در ضمن آخرین نسخه وی بولتین هم 3.6.8 هست.
ابتدا یه مقدمه کوچولو بگم که من و چند تا از دوستانم و تعدادی دیگه که حداکث50 نفر میشدیم در یک انجمن اینترنتی خاص سالها عضو بودیم و خیلی هامون هم به این وسیله باهم دوستهای خوبی شده بودیم و در خارج از فضای مجازی باهم ارتباط داشتیم و داریم , البته تعداد بیشتری هم بعلت زندگی در شهرستانها و حتی خارج نمیشد همدیگر رو ببینن و تنها راه ارتباطیمون همین انجمن بود! تا اینکه مدیر سایت و فروم به سرش زد و قهر کرد و فروم رو تعطیل و ما ها رو آواره
-برم سر اصل مطلب که هیچی در مورد ساختن فروم اینترنتی نمیدونم :
-من قصد ندارم انجمنی که ایجاد میکنم حتما رایگان ایجاد بشه و خدمات خوبی نداشته باشه
-حتما دامنه ir یا com باشه با سرویس دهنده خوب که در صورتی خرابی بشه از بک آپ استفاده کرد و سالهای سال این انجمن باقی بمونه
-این انجمن حداکثر 100 عضو دایم داره و خواهد داشت و بیشتر نمیشه
-شکلش و تم انجمن رو چیکار کنم
-کاملا از زبان فارسی پشتیبانی کنه
چیزهای بیشتر رو شما بگید که چی کار کنم چون من چیز بیشتری نمیدونم ! فقط با زبون ساده و باشماره گذاری اصول دقیق و نیازها رو کامل بگید که فوری راهش بندازم مثلا اینجوری بگید
1)میری از فلان شرکت سرویس دهنده که هم ارزون هست و هم خوب این فضا و دامنه رو میخری
2) این لینک رو میخونی
3) این کار رو میکنی
و غیره.....
با تشکر از شما![]()
Last edited by dr-ali; 18-11-2007 at 22:18.
چه سرنوشت سوزناکی !!
پس همون وی بولتین رو بخر خواستی پی ام بده بهم.
دامنه رو هم اگه خواستی بازم بهم پی ام بده.
عضویت رو هم می تونی بعد از عضو شدن این 100 تا عضو ببندید
در سایت رسمی وی بولتین به راحتی می تونی قالب پیدا کنی ولی باید فارسیش کنی.
پس با من تماس بگیر.
saman.rasouli [at] gmail.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)