ولی ......بهر حال باید یه فرقی بین سیم کارت 15هزار تومن با 300 هزار تومنی از احاظ انتنو کیفیت شبکه باشه
MTN Irancell
IR-TCI
Iran Taliya
ولی ......بهر حال باید یه فرقی بین سیم کارت 15هزار تومن با 300 هزار تومنی از احاظ انتنو کیفیت شبکه باشه
بهترین سیم کارت=اعتباری ایرانسل
نمی دون واسه چی 300 هزار میدین به یه سیم کارت در حالی که همون 15 هزاری بهتره هیچ مشکلی هم نداره
من که خیلی راضیم
سلام
فكر مي كنم تاپيك از موضوع خودش خارج شده و به يك مساله ديگه پرداخته
اما در مورد ايرانسل مي بينم بيشتر دوستان از ايرانسل تعريف كردن من فكر مي كنم اين دوستان ساكن تهران هستن و احتمالا در تهران ايرانسل وضعيت بهتري داره
اما من در قم خط ايرانسل دارم باور كنيد نه مي شه با اون تماس گرفت و نه تماس مي گيره يعني با تلفن ثابت بايد 10 بار بگيري و اگه شانس بياري بتونه بگيره
با موبايل 0912 هم كه عمرا خودتو بكشي نمي توني ايرانسل رو بگيري
با خود ايرانسل هم نمي توني موبايل 0912 رو بگيري و تلفن ثابت رو به سختي
اگر هم موفق بشي و تماس بر قرار بشه حالا چه دو تا ايرانسل با هم يا يكي ايرانسل صدا دائما قطع و وصل ميشه و بعد از چند ثانيه قطع ميشه
واقعا افتضاحه و اين مال الان هم نيست از وقتي ايرانسل نوشته پوشش شبكه در قم كامل هست همين وضعيت بوده و روز به روز هم بدتر مي شه كه حدودا يك سال و نيمه
در مورد اينترنت هم كه مگه تو خواب بشه الان باهاش متصل شد
در مورد ام ام اس هم همينطور
يعني توي قم من اينو با چند خط ايرانسل و چند گوشي مختلف تست كردم هميشه و همشون همينطوري بودن
و جالب اينه كه هيچ جايي وجود نداره كه تو بتوني اعتراض كني
بنابراين فكر مي كنم دوستان طرفدار ايرانسل فقط تهران يا شهرهايي رو مي بينند كه آنتن ايرانسل خيلي قويه مثل همدان
و گرنه تو همه جاي ايران اينطور نيست
ما كه خيري از ايرانسل نديديم
و واقعا فرق اون و اپراتور دولتي از زمين تا آسمون يه كم بيشتره
در هر حال نظر همه محترمه
Last edited by reza41; 09-12-2007 at 14:27.
داداش منم ساکن قم هستم وحرف شما رو در مورد دیر فرستادن اس ام اس قبول دارم
ولی اون اولا که گفتن GPRS مجانی واقعا سرعت خوبی داشت و من یه آهنگ 1مگابایتی رو در عرض 1دقیقه دانلود می کرد ولی الان اگه بهش وصل بشه باید خدارو شکر کنی
سلام من خط اعتباری ایرانسل دارم وقتی به خطوط دیگر پیام میفرستم زود میرسه ولی وقتی به مسابقات شبکه سه پیام میزنم پیام رو نمیفرسته لطفا کمک کنید
سلام
امكان ارسال مسيج به شماره هاي 3000 و2000 و... از طريق ايرانسل در حال حاضر امكانپذر نیست
Last edited by masihe; 20-05-2008 at 21:38.
سلام به همه دوستان
دو ساله که تالیا دارم - در بعضی از مناطق دائما خط رو خط میشه و تماس ناموفق درصد بالایی داره
در مورد ایرانسل هم باید بگم هزینه GPRS غیر منصفانه س
از همون ابتدای راه اندازی این سرویس از خدماتش استفاده کردم که البته مدتی رایگان بود
چت رومهای زیادی وجود داره که خیلی از ایرانیها عضو اونها هستن مثل : Reporo - Morange - Bluepulse - Avacs Live - MXit , ... که بهترینشReporo س
به طور کلی کانکت شدن به صرفه نیست - تمام صفحاتی که لود میشه هزینه داره و بعضی از خدمات که از طرف سرورهای خارجی ارائه میشه شارژ مضاعف داره که گاهی خودشون هشدار میدن - بعضی از نرم افزارهای چت که به منظور ارتباط با سرور از شما اجازه میگیرن پیامهایی که به سرور ارسال میکنن هزینه اس ام اس خارج از کشور برای شما میندازه
دفعه آخر که برای من قبض موبایل اومد هزینه استفاده از GPRS بیشتر از 40 هزار تومن بود
این با ADSL برابری میکنه ( کل دانلودهام با ایرانسل یه مگابایت هم نشد )
اما
گذشته از هزینه اینترنت
ایرانسل از نظر من هم بهترینه
تنها برتری همراه دولتی پوشش شبکه در سطح کشوره - که بعد از این همه سال کار خارق العاده ای نیست
مشترکانش هم باید از ایرانسل ممنون باشن که با ورودش باعث شد یه میلیون تومن بالای خط دولتی ندن
ضمنا تفاوت بین یه شرکت دولتی و یه شرکت غیر دولتی ... ساپورتهای ارزی و غیر ارزی و امتیازهای مختلف رو هم در نظر داشته باشید.
بچه ها کسی میتونه اینو برام ترجمه کنه! هنوز واحده خط میخی رو پاس نکردم
!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)