Sky Force Reloaded
Sky Force Reloaded
اين بازيه آخري...
به نظر من جز 3 بازي برتر موبايله
اگه بازيش نكرديد، حتما امتحانش كنيد
آقا من دنبال برنامه اي هستم كه فايل فلش رو باز كنه روي گوشي p990 . اين ورژن برنامه ي فلش رو پيدا كردم:
flashlite2_1_symbian_s60V3.SIS
ولي وقتي نصب ميكنه هيچ چيزي انگار نصب نشده .
اگه بشه خيلي خوبه چون با قلم ميتوني بازي هاي فلش رو اجرا كني .
لطفا اگه ميدونيد چه جوري ميشه فلش لايت رو نصب كرد راهنمايي كنيد .ممنون
اولا این ورژنی که شما گفتین الان روی گوشی خودم 5500 نصب هست ومال p990 نیست.
دوم این فلش پلیر ها همه ی کد های فلش را ساپورت نمی کنند یعنی شما هر بازی فلشی را نمتو نید بازی کنید.
سوم اینکه من خودم کلی دنبال این بازی های فلش برای موبایل گشتم بیشتر کلیپ هستند تا بازی و کیفیت و جذابیت خاصی ندارند.یکی از این سایت ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که در قسمت دانلود کلیک کنید ودر پنجره ی جدید روی falsh کلیک کنید.
چهارم هم اینکه سرعت پایین این بازی ها هماهنگ نبودن صوت و تصویر باعث شد اصلا شخصا خودم این مورد را بیخیال شم.
بيلچه عزيز ممنون واقعا ترکوندي
در ضمن کاملا باهات موافقم :
No Woman
No Kids![]()
no women no kids یه تکه کلامه تویه فیلم که قانون یه قاتل رو نشون مید
یعنی نه زنها را می کشه نه بچه ها رو. حالا بازم موافقی ؟ تو همون فیلم این دختره که شما عکسشو کردین آواتورتون بازی می کنه.
راستی بازی بیلیارد رو اختصاصی برای شما اول گذاشتما !
خوب فکر کنم کل بازی های جالب را تا الان اینجا آرشیو کردیم.
اگه دوستان خیلی مایلند که این مجموعه رو خودشون دنبال کنند بیان تو ابن سایت.
البته سایت به زبان روسی هست !!!
بيلچه جان من خودم دو تا سي دي پر از بازيهاي فلش دارم يه آرشيو كوچيك هم از فلش هاي بامزه دارم براي همين خيلي دوست دارم تو گوشي هم باز بشه .
در ضمن يك ورژن از فلش لايت رو دوستم توي گوشي 6330 نوكيا داره همه ي فايلهاي فلش رو باز ميكنه .
(:
ولي يه مطلب. p990 سيمبين 9 رو ساپورت ميكنه اين فلش لايت كه نوشتم مخصوص سيمبين 9 هست رو نصب ميكنه اما چيزي آيكوني پيدا نميشه تو گوشي.
به هر حال ممنون
اولاّ که فایل درون zip خرابه..
2وماّ این بازی 2.8 mb نه333کیلوبایت.
نتیجه: خرابه آقا خراب....
اشتباه ميكني.
وقتي كه داري دانلود ميكني اگه قطع بشه اينطوري ميشه .
يه بار ديگه امتحان كن.
Last edited by بیلچه; 09-06-2007 at 16:14.
سلام بيلچه عزيز. من الان چيزي حدود 8 ساله که درگير اين فيلم هستم. يعني دارم باهاش زندگي مي کنم. اين عکس هم عکس ناتالي پورتمن که توي اين فيلم اسمش Mathilda . به هرحال از بازي بيليارد و ديگر بازي ها خيلي ممنونم .
No Woman
No Kids
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)