اصلي اصلي كه بتوني اطمينان كني خدمات طلايي نيا هستش![]()
اتصالات هم اصله![]()
چقدر زود نظرت عوض شد!
اتصالات نماینده رسمی نوکیا در خاورمیانست که گارانتی مادام العمر هم میده.
ولی نیا نماینده نوکیا تو ایرانه که البته مدت گارانتیش هم محدوده.
به نظر من اگه با گارانتی اتصالات بگیری خوبه ولی فکر نکنم گیر بیاری ولی در هر صورت پیشنهاد من خرید از یک فروشگاه معتبر بدون گارانتیست چون به شخصه تا بحال ندیدم گارانتی برای کسی کاری بکنه فقط حسنش اینه که از سلامت گوشیت مطمئنی که اگه از یک فروشگاه معتبر بخری اونم حل میشه.
والا تا اونجای که من میدونمادn70 ,os8.1aهستش بهتره بدونی که برای این سری برنامه بیشتری نسبت به os9.1 گیر میاد حالا بماند که شما این استدلال از کجا اوردی![]()
دوربین ,فیلم برداری , برنامه خوری :N70
صدا,سیمبین سریعتر :3250
---------------------------------------------------
فقط علی
در مورد اینکه کدوم ورژن سیمبین بهتره حرف زیاده...باشه سر فرصت.
ولی یک چیزی رو بگم چون من با هر دوش کار کردم از نظر سرعت سیستم عامل تفاوتی ندارن.
شايد از لحاظ برنامه خوري الان خوب باشه ولي كار كردن باهاشون يه كم خسته كنندست چون تقريبا ميشه گفت قديميه و كامل نيستند
سيمبين os 9.1 جديد تره و هر چيز جديد هم بهتره اگه ميبيني كه برنامه نيست بدون كه جديده برا همين براش برنامه به اندازه كافي درست نكرده اند
ولي بدونين كه كارايي سيمبين جديد خيلي بهتره![]()
ولی متاسفانه هر چیز جدیدتر بهتر نیست!!!
درسته جدیدتره ولی الان دیگه نوکیا همه گوشیهاشو سیمبین 9.2 زده (یعنی 9.1 رو آپدیت کرده) و نباید انتظار داشت که 9.1 هم به اندازه 8.1 موفق باشه هر چند که اصلا کلا سیمبین درسته از جاوا بهتره ولی بازم در کل مزخرفه.
به نظر من این گوشی از شاهکارهای نوکیا هستش.هم از لحاظ صدا.هم از لحاظ دوربین هم در حقش واقعا نا مردی شده.به نظر من که دوربینش خوبه البته ملاک دیدن رویه کامپیوتره.از همه بخاطره سیستم عامش که همگی میدونید
ببین دوست عزیز برنامه 9.1 که خیلی زیاد شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)