تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 41

نام تاپيک: داشتن Cd كپي جرم است

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

اينم از اون حرفهاست كه بايد فوتش كرد تا پاك بشه.چند هفته پيش ميگفتن اومدن با كراوات توي خيابون جرمه.ولي من خودم چندين بار با كراوات جلوي مامورها رد شدم هم سواره و هم پياده.تازه فقط من نيستم اينجا خيليها كراوات ميزنن هم همكار هم غير همكار.البته غلط هم ميكنن بخوان چيزي بگن.در مورد سيدي من با مبارزه با برنامه هاي داخلي فقط موافقم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

اينم از اون حرفهاست كه بايد فوتش كرد تا پاك بشه.چند هفته پيش ميگفتن اومدن با كراوات توي خيابون جرمه.ولي من خودم چندين بار با كراوات جلوي مامورها رد شدم هم سواره و هم پياده.تازه فقط من نيستم اينجا خيليها كراوات ميزنن هم همكار هم غير همكار.البته غلط هم ميكنن بخوان چيزي بگن.در مورد سيدي من با مبارزه با برنامه هاي داخلي فقط موافقم.
    همه ی حرفهات درسته.
    اما من دربدر دنبال نارسیس گشتم پیداش نکردم. همش دلیل اینه که کپی رایت نیست. اگه هم نیست حداقل برای این برنامه ها بذارن تا آمد به کپی رو نیاره.

پروفشنال surena_iran2564's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

ببینید چطور میخوان دست مردم رو از همه چی خالی کنن.
    با دلار 1000 تومنی باید بریم 700000 تومن بدیم یه ویندوز ویستا بخریم. ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

این قانون اگه از اول توی ایران جا می افتاد الان هیچ مشکلی نبود.
    به نظر من که هر چه زودتر باید این قانون نه تنها روی سی دی ها ، بلکه روی همه چی اعمال بشه.

داره خودمونی میشه saman100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

اگه این قانون اعمال بشه یا نشه برای من که فرقی نمیکنه چون من منبعم اینترنته و اصلان یک سال یک بار هم سیدی نمیخرم .هر چیزی که توی سیدی بفروشن من از اینترنت میتونم بگیرم.

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

13

پس نصف ملت ا یران باید برن زندان ...

ببینید چطور میخوان دست مردم رو از همه چی خالی کنن.
    با دلار 1000 تومنی باید بریم 700000 تومن بدیم یه ویندوز ویستا بخریم. ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااا
    واقعا درسته ...............

اگه این قانون اعمال بشه یا نشه برای من که فرقی نمیکنه چون من منبعم اینترنته و اصلان یک سال یک بار هم سیدی نمیخرم .هر چیزی که توی سیدی بفروشن من از اینترنت میتونم بگیرم.
    خوش به حالت ....

پروفشنال __Genius__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

این قانون اگه از اول توی ایران جا می افتاد الان هیچ مشکلی نبود.
    به نظر من که هر چه زودتر باید این قانون نه تنها روی سی دی ها ، بلکه روی همه چی اعمال بشه.
    شما ظاهرا نفستون از جای گرم بلند میشه ..... آره !؟
    یه بدبختی توی ایران به طور معمول 250000 تومن حقوق میگیره ... بخواد ویندوز کار کنه باید دو ماه نه نون بخوره نه آب تا پولشو جمع کنه 300000 تومن بده ویندوز ویستا بخره !
    برنامه نویس ها مشکل دارن !؟
    مشکل از بی سوادیشونه !
    اینقدر که ادعا میکنن برن reverse negineering یاد بگیرن برنامه هاشونا protect کنن تا نشه کپیشون کرد !

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

6

یه بدبختی توی ایران به طور معمول 250000 تومن حقوق میگیره ... بخواد ویندوز کار کنه باید دو ماه نه نون بخوره نه آب تا پولشو جمع کنه 300000 تومن بده ویندوز ویستا بخره !
    مشکل از بی سوادیشونه !
    اینقدر که ادعا میکنن برن reverse negineering یاد بگیرن برنامه هاشونا protect کنن تا نشه کپیشون کرد !
    هر کلکی بزنن یکی رو دستشون بلند میشه .

Banned alaodin1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

گمون کنم در مورد نرم افزارها و فیلم های ایرانی باشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

اونی که پولشو داره بره ویستا بخره ، اونی هم که پولشو نداره بره لینوکس بخره.
    هیچ کس مجبور نیست بره از بهترین نرم افزار ها استفاده کنی. کمی سختی بکشه عادت میکنه.
    خداروشکر اکثر نرم افزار هایی که برای ویندوز وجود داره برای لینوکس هم وجود داره.
    مشکل از بی سوادیشونه !
    همون طور که Behroooz گفت ، هیچ جور نمیشه کاربرا رو گول زد و میشه به سورس برنامه دسترسی پیدا کرد.
    اینجور رمز گذاری ها فقط یه خورده وقت برای کرکر ها میخواد ، تو سه سوت میتونن نرم افزار رو کرک کنن و سورسش رو هم روی اینترنت بزارن.
    شرکت هایی مثل مایکروسافت بیسواد هستن؟ قبل از اینکه ویستا منتشر بشه چقدر گفتن هیچ راهی برای کرک این ویندوز وجود نداره؟ دقیقا فردای روزی که منتشر شد خبر کرک شدنش همه جا پیچید و یه هفته بعدش هم تو مغازه سیدی فروشی نسخه کرک شدش فروخته میشد...
    وقتی مایکروسافت یا این عظمتش نتونه جلوی کپی نرم افزاراشو بگیره میخوای یه برنامه نویس معمولی این کار رو بکنه؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •