سلام
از لحاظ کیفیت صدا w810 و
از احاظ باندی صدا w900
دبلیو 810
دبلیو 850
دبلیو 900
دبلیو 950
سلام
از لحاظ کیفیت صدا w810 و
از احاظ باندی صدا w900
کیفیت W850 (من با 950 کار نکردم نمیدونم کیفیتش در چه حدیه)
بلندی صدا بدون شک W900 و W550
در هدفون :
کیفیت : w850 و w810 که کیفیتشون عالیه و تفکیک صدای خیلی بالایی دارن ! هر چند میگن w950 هم عالیه ولی نشنیدم !
بلندی صدا : در هدفون همه گوشی های سونی صدای بلندی دارن ( میشه گفت همشون اونقدر بلند هستن که نیازی نباشه ولوم رو تا دو سوم بیشتر نبری ) ! همینطور سبک هدفوناش طوریه که صداهای اطراف رو تا حدود زیادی نمیشنوی !
در اسپیکر :
کیفیت : w850 که کیفیت خیلی خوبی داره w810 هم خوبه ! در مورد w550 و w900 باید بگم اونا هم کیفیت خوبی دارن ولی به نظر من این دوتا گوشی تو کیفیت به w810 و w850 نمیرسن !
بلندی صدا : w550 , w900 و w850 بین این 3 تا w550 به نظرم از همشون بلندتر اومد ( هر چند متاسفانه همزمان مقایسشون نکردم )
خواهشا یکی که هم زمان صدایw850 و w900 رو شنیده بدون تعصب به گوشی خاصی بگه کدومش از لحاظ اسپیکر بلند تر هست.من w900 رو شنیدم خیلی بلنده.میخوام K800 که دارم رو با w850 عوض کنم.میخوام ببینم از لحاظ بلندی اسپیکر نسبت به w900 ارزش داره یا نه.
راستی صدای کا800 چقدره؟![]()
![]()
با مقایسه بگو.
بابا تا چند وقته دیگه یه تاپیک اینجا میزنن به نام روش افزایش صدای کا800 اونوقت پشیمون میشی![]()
من نیدونم که این گفته هام ربطی به این تاپیک داره یا نه ولی میگم
با سلام و احترام به همه بزرگان این تاپیک و سایت .اول باید بدونیم که منظور از کیفیت چیه؟ هر موزیک از 3 دسته فرکانس که شامل فرکانس پایین ، فرکانس میانی و فرکانس بالا که می دونم همتون اینا رو می دونید ولی باز هم می گم.فرکانس پایین که همون بیس Base (کوب) ، فرکانس میانی که صدای خواننده و از این جور فرکانس ها و فرکانس بالا که همون صدای ریز ( تِس تِس ) میشه.
W810
چون صدای خواننده رو بیشترو بهتر و واضح تر از گوشی ای دیگه بخش می کنه می گن کیفیتش بالاست.خوب اگه این طوری نوکیا که صدای خواننده رو بیشتر بیرون میده ، حالا چون نوکیا صدای ریز رو اصلاً بیرون نمیده ، در صورتی که W810 صدای ریز رو بیرون میده ولی کم صداش با نوکیا مقایسه نمیشه.
W550
به نظر من با کیفیترین گوشی این گوشیه چرا چون صدای ریزی( تس تس) که این گوشی داره هیچ گوشی نداره می ونم همتون اینو میدونید.ولی بازم این گوشی مشکل داره چون نسبت فرکانس های بالا به فرکانس های دیگه بیشتر یعنی موقع گوش دادن موزیک بیشتر تس تس گوش میکنیم. البته اینم بگم که صدای این گوشی واقعاً زیاده.
K750
به نظرمن صدا تو این گوشی خلاصه میشه چرا چون موقعی که موزیک گوش میدی هم صدای بیس(در حد یه موبایل)میشنویم ،صدای خواننده که خیلی واضح میشنویم وصدای ریزکه خیلی عالی بیرون میده البته در حد W550 نیست خلاصه این گوشیK750 تمام فرکانس هارو با یک نسبت مساوی خش میکنه .البته اینم بگم که من صدای W900 هنوز نشنیدم ولی برادرم که شنید میگه صدای خیلی زیاد و با کیفیت خیلی عالی.
مناین 3 گوشی W810 W550 K750 روکنارهم با یه موزیک تست کردم. بازم میگم من هنوز صدایW900 رو نشنیدم
Last edited by vahidsport; 14-06-2007 at 12:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)