تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 24 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 236

نام تاپيک: بهترین درایور دوربین(v8.54 super cam drive) برای گوشی های : w800 - k750 - w810 به همراه آموزش نصب

آخر فروم باز D E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

کسی روی کا750 امتحان نکرده؟وسط کار 2بار پیغام میده که ارتباط رو قطع کنید و باطری رو دربیارید و دوباره سرجاش بذارید.آخرش هم پیغام موفقیت میده.
    فقط یه سوال من یادم رفت سیم کارت رو دربیارم ممکنه مشکل از این باشه.

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

دوستان من چطوري ميتونم فايل ها رو آپلود كنم تو چه سايتي چطوري؟
    تا درايور ها رو آپلود كنم.
    والكمن 2 واسه W810i هم مثل اينكه اومده . چطوري رو گوشي اپ كنم كدوم قسمت.
    دوست عزيز سلام !
    ما بتونيم به شما كمك ميكنيم فقط شما هم مارو در ياد گيري اين كار ها همكاري كن ممنونم !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط يه درخواست عزيز ميتوني يه عكسي با اين درايو جديد گوشيت بگيري و بزاري ببينيم !

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

آقا يكي نيست به ما كمك كنه؟
    من گوشيم كا750 هست كه با روش هاي گفته شده درايو رو ريخدم رو گوشي.ولي بعد گوشي روشن نشد.
    براي روشن شدنش فايل مين رو روش فلش كردم.الان روشن شد ولي رجيسترم پريد!مشكلي نيست ميدم بيرون رجيستر ميكنن
    ولي يه سوال برام پيش اومده آيا با فلش كردن فايل main درايوي كه آپلود كردم رو گوشي از بين ميره يا نه؟

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

گوشی من تو کمتر از 5 دقیقه هک شد.هم درایو دوربین رو ریختم و هم درایو صدا رو و آخر سم هم پیغام موفقیت داد.ولی چرا نمیدونم حالا روشن نمیشه.
    لطفا کمک کنید
    خب حتما گوشي شما چنجي هست ديگه حالا شانست اين بوده

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

5

گوشی من تو کمتر از 5 دقیقه هک شد.هم درایو دوربین رو ریختم و هم درایو صدا رو و آخر سم هم پیغام موفقیت داد.ولی چرا نمیدونم حالا روشن نمیشه.
    لطفا کمک کنید

وای وای وای وای چرا آخه درست و حسابی پست اول رو نخوندی . من که تو خط آخر با قرمز نوشتم که باید

جواب منفی بدی . حالا یه فلش افتادی .

اگر با برنامه xs++ کار می کنید اگر برنامه از شما بعد زدن start fsx سوال برسید حتما NO رو بزنید .

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

کسی روی کا750 امتحان نکرده؟وسط کار 2بار پیغام میده که ارتباط رو قطع کنید و باطری رو دربیارید و دوباره سرجاش بذارید.آخرش هم پیغام موفقیت میده.
    فقط یه سوال من یادم رفت سیم کارت رو دربیارم ممکنه مشکل از این باشه.
    نه مشکل از سیم کارت نیست . اون یه روش دیگه هستش . اسمش رو نمی دونم ولی brute forcing نیست .

این روش فقط روی k750 اجرا میشه.واسه همین به جای 2 ساعت 5 دقیقه طول کشیده . اگر اونجایی که ازت سوال پرسید no رو می زدی این مشکل برات پیش نمی اومد .

نشون به اون نشون که وسط کار 8 ثانیه بهت فرصت داد تا usb رو جدا کنی , و 30 ثانیه هم زمان داد تا باتری رو در

بیاری و دوباره جا بزنی .

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

وای وای وای وای چرا آخه درست و حسابی پست اول رو نخوندی . من که تو خط آخر با قرمز نوشتم که باید

جواب منفی بدی . حالا یه فلش افتادی .

اگر با برنامه xs++ کار می کنید اگر برنامه از شما بعد زدن start fsx سوال برسید حتما NO رو بزنید .
    يعني چي جواب منفي بديد؟اگه جواب منفي بدم كه فايل رو اصلا رو گوشي نميريزه!
    منم وقتي آموزشو خوندم همون خط آخر برام نامفهوم بود.يعني شما ميگيد بايد بعد از زدن دكمه start fsx نبايد ازم سوال بپرسه؟
    خب حالا چكار كنم من فايل main رو روش فلش كردم ولي insert currect sim card رو ميده.اگه بدم بيرون رجيستر كنن درايو ميپره يا نه؟
    در ضمن لازم نيست كه fs رو روش فلش كنم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

راست ميگفتي اشكال از منه.من فكر كردم اون پيغام رو ميده كه مطمئن بشه.
    كاش اول ميگفتي كه اگه جواب مثبت بديم چي ميشه.اشكالي نداره.فداي سرت.
    فقط الان گوشي رو كه روشن ميكنم پيغام ميده كه سيم كارت صحيح رو قرار بديد و بعد هنگ ميكنه.اين هنگ كردن طبيعيه يا نه؟
    چون من بعد از اين كار فقط main رو فلش كردم.فايل main رو هم با برنامه GSlide پردازش كردم تا زودتر فلش كنه.
    در ضمن اگه كسي اطلاعاتي در مورد ‍CDA داره بگه چون من تو قسمتي كه cda رو مشخص ميكني موندم.اگه بخوام cda رو عوض كنم بايد فقط از برنامه انتخابش كنم يا بايد چيزهاي ديگه هم دانلود كنم؟
    خيلي ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

ببخشيد يه سوال ديگه هم داشتم:
    من تو آموزشي كه خونده بودم گفته شده بود فقط اولين بار كه از XS++ استفاده ميكنيد گوشي روشن نميشه و بايد main رو روش فلش كني و دفعات بعد نيازي به اين كار نيست و گوشي روشن خواهد شد.ولي براي من هر دفعه همين اتفاق ميفته و بايد بعد از اتمام كار براي اينكه گوشي روشن بشه main رو روش فلش كنم.

پروفشنال moriss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

ببخشید من تو این تاچیک فضولی میکنم !!

خب حالا چكار كنم من فايل main رو روش فلش كردم ولي insert currect sim card رو ميده.اگه بدم بيرون رجيستر كنن درايو ميپره يا نه؟
    در ضمن لازم نيست كه fs رو روش فلش كنم؟
    نیازی نیست fs رو فلش کنین. مشلی شما همون رجیستره که باید ببری دستی رجیستر کنن.

با فلش کردن main هم درایور دوربین عوض نمیشه. خیالت راحت

در ضمن اگه كسي اطلاعاتي در مورد ‍CDA داره بگه چون من تو قسمتي كه cda رو مشخص ميكني موندم.اگه بخوام cda رو عوض كنم بايد فقط از برنامه انتخابش كنم يا بايد چيزهاي ديگه هم دانلود كنم؟
    خيلي ممنون
    به cda چیکار داری؟!! مال وقتیه که گوشی رو کامل فلش میکنی یعنی هم main و هم fs ؛ اونوقت باید cda رو هم انتخاب کنی و یه مرحله کاستومایز داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •