منم حرف شما را کاملا قبول دارم
شما دارین پول برند می دین نه پول کشور سازنده
نوکیای چینی فرق زیادی با نوکیای فنلاندی نداره قطعا
منم حرف شما را کاملا قبول دارم
شما دارین پول برند می دین نه پول کشور سازنده
نوکیای چینی فرق زیادی با نوکیای فنلاندی نداره قطعا
با توجه به اون چه که گفته شد
این روزها n73 معمولی چند هست ؟
دیشب توی اهواز p990i قیمت کردم 395 هزار تومن
فروشنده میگفت روش نوشته ساخت فرانسه ولی چینیه!
عزيزان اين گوشيا همه چنچ شدست من خودم گفتم برام از چين يه ان73 بيارن ولي اگه بيارم اينجا بايد چنجش كنم كه اونوقت اي پي گوشي تعقير ميكنه و مثلا اگه گوشي رو بدزدند ديگه نموتونم گيرش بيارم ......ان 73 قطعات اصلي البته ها ......
ان 73 اصل تو همين تهران غير چنج شده من 3 شنبه شب قيمت كردم 610.000 هزار
Last edited by mohammad_twe; 25-05-2007 at 14:28. دليل: 1
دوبی اینقدر بی حساب و کتاب نیس که بتونه گوشی تقلبی گوشی بسازه اونم مثلا گوشی های نوکیا یا ... رو !دوستان داستان تعرفه رو باور نكنيد .من خودم چند تا دوست واردكننده و پخش و فروش انواع گوشي سراغ دارم و هميشه خبرهاي دست اولم ازش دارم.اين قضيه كاهش قيمت بخاطر وارد شدن گوشيهاي تقلبيه ساخت دبي هست
ضمن اینکه شاید جمع کردن یه کارخونه تو کشوری مثه چین با اون مساحت زیاد و کارخونه های بی شمار و سیاستایه خاصی که دولت چین داره ( که به دلیل مسائل اقتصادی زیاد جلوی محصولات تقلبی رو نمیگیره ) کار سختی باشه ... ! ولی تو دوبی با یه وجب خاک و قوانین حاکم تو این کشور ... کار آسونیه !
اگه به خاطر تعرفه قیمت اومده پایین چرا فقط p990 شامل این لطف شده ؟؟
دوستان:
- سریال گوشی های نوکیا را نمی توان تغییر داد. البته اخیرا گفته شده است که دستگاه مخصوص تغییر سریال نامبر گوشی های نوکیا به دبی رسیده است. گوشی های نوکیای بدون گارانتی در بازار توسط بعضی شبکه های خاص در مخابرات ثبت شده اند و چنج شده نیستند (قابل چنج شدن نیستند). امتحانش اینه که سریال روی جعبه با سریال سریال توی گوشی یکیه (#06#*).
- ساختن یک گوشی به هیچ عنوان توسط کارگاه ها و ... امکان پذیر نیست. بابا گوشی موبایل که تلفن رومیزی نیست که بشه توی خونه هم ساختش. قطعات اس ام دی و بردهای چند لایه و ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- ضمنا گوشی فنلاند و غیر فنلاند را نمی توان به سادگی و بدون باز کردن و چک کردن تشخیص داد تازه اگه متخصص باشید.
توی اهواز هم بازار خیلی خراب شده.اینجا P990 چینی 350 تا 380 هزاره.ولی اصلش هم هست که همه جا گیرت نمیاد. اصلش 500 هزاره .
دوستان من فقط حرف اون طرف رو عينا گفتم و خودم قبولش نداشتم .ولي نكته مهم :دوست ديگر من كه اون هم اينكارست و وارد كننده فوق عمده ست كاملا حرف اين يارو رو تكذيب كرد و گفت صد درصد چينيه و فلاني همكار معذرت ميخوام گه خورد همچين نظري داد.در ضمن خودشم از هر دو نوعش داشت هم چيني هم فرانسوي .چيني 380 فرانسوي بدون گرانتي 490.در مورد صفحه نمايششم كه يكي از دوستان يكجا گفته بود كه بد از يك مدتي تار تار و تاريك ميشه .گفت كه تا حالا همچين موردي براشون پيش نيومده كه مشتري ببره و مشكلي داشته باشه (ولي با اين حال گفت تو خواستي ببر حتي اگر سوخت بيا من يكي ديگه بهت ميدم.اين مورد البته فقط شامل من ميشه).اينم بگم كه ايشون يكي از دوستان صميمي من و دوران مدرسه من نيز هستند ولي اون طرف خيلي هم بهش اطمينان ندارم.در نتيجه لعنت بر عرب لعنت بر عرب.چه خورده چه نخورده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)