thank youuuuuuuuuu very muuuuuch
thank youuuuuuuuuu very muuuuuch
سلام
عزیزمن میخوام افزایش بدم وقتی گزینه unit size روانتخاب میکنم کمترین عدد32 کیلوبایت هستش
کدام گزینه روانتخاب کنم؟
اگه بیشتر انتخاب کنم ایا آسیب به مموریم میرسه؟مموری داخل گوشی باشه و فرمت کنم چی؟
مموری من 512 هستشممنون
اهان راستی این سوال منم بود اگه بیشتر انتخاب کنی یا کاری انجام بدی مموری خراب میشه یا نه؟/
من روی رم 1 گیگ تست کردم هیچ فرقی نکرد! حتی 1 کیلو بایت هم از قبلش فضا کمتر اشغال نشد!!
سلام
عزیزمن میخوام افزایش بدم وقتی گزینه unit size روانتخاب میکنم کمترین عدد32 کیلوبایت هستش
کدام گزینه روانتخاب کنم؟
اگه بیشتر انتخاب کنم ایا آسیب به مموریم میرسه؟مموری داخل گوشی باشه و فرمت کنم چی؟
مموری من 512 هستشممنوننه اگر بیشتر انتخاب کنی آسیبی نمیبینه ولی واسه افزاریش فضای مموری باید همون اعدادی که گفتم رو انتخاب کنیاهان راستی این سوال منم بود اگه بیشتر انتخاب کنی یا کاری انجام بدی مموری خراب میشه یا نه؟/
اگه منظورت اینه که از تو گوشی فرمت کنی ،از تو گوشی فرمت کنی به حالت اول برمیگرده
اگه تو گوش باشه و همونجوری که گفتم فرمت کنی (با کامپیوتر) سایز مموریت زیاد میشه (البته توی پراپرتیز همون سایز قبلی رو نشون میده ولی در عمل اگه فایلهات کوچیک باشن خیلی فرق میکنه)
Last edited by adamhesaby; 31-05-2007 at 13:34.
برای 1 گیگ توی خود وبسایت اصلی هم بحث بود که آیا عملی هست یا نه
یارو گفته بود واسه 1 گیگ و بیشتر زیاد فرقی نمیکنه
واسه همین تو صفحه ی اول واسه 1 گیگ آموزش نذاشتم
البته اگه بخوای 1 گیگ رو اینجوری فرمت کنی باید unit size Allocation رو 16 کیلو بایت بذاری
کسی برای رم 2gb امتحان کرده؟یعنی اصلا امکان پذیر نیستش؟!!
فکر نمیکنم کسی با داشتن 1 گیگ و 2 گیگ رم
دچار مشکل رم باشه!
موافقمفکر نمیکنم کسی با داشتن 1 گیگ و 2 گیگ رم
دچار مشکل رم باشه!
این ترفند توی رمهای بالای 512 اگر هم امکان پذیر باشه به وقت گیریش نمیارزه
چون عملا نیازی به افزایش فضا نیس!!!
نگفتی که بابا
کدام گزینه روانتخاب کنم؟
مموریه من512 است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)