سلام
اول از آقا محمد به خاطر شروع این تایپیک تشکر می کنم.
من خیلی غرق در موسیقی نیستم نه موسیقی مدرن و نه سنتی ولی خوب حتی واسه من هم پیش اومده که تو انتخاب نوع موسیقی مورد پسندم دچار مشکل بشم.ولی میتونم بگم اون دوستانی که خیلی دو آتیشه میگن که آقا موسیقی سنتی اصلا دل چسب نیست هم یه کم زود قضاوت میکنن .درسته که ای موسیقی خیلی هم با آهنگها ی تند همراه نیست و اون جزابیت موسیقی های مدرن رو نداره ولی اون چیزی که باعث میشه بهش بگن موسیقی سنتی همین ویژگی های خاص این موسیقیه وگرنه که با پاپ و راک و جاز فرقی نمیکرد.تو هر سبک موسیقی میشه از شعر های خوب و با معنی همراه با آگاهی دادن به جوونا و یه کم درد دل و انتقاد استفاده کرد.شاید علتی که باعث شده همه بگن موسیقی سنتی شعر های خیلی با معنی و زیبایی داره هم همین مساله باشه.از شعر های عاشقانه حافظ که تو تمومش سعی شده که معنی یک عشق پاک و واقعی رو به خواننده برسونه تا شعر های پند آموز سعدی گرفته همشون معانی واقعی زندگی رو میرسونن ولی در کنار تموم اینا یک سری تقلید کورکورانه با تند روی های نابجا نظر خیلی از طرفداران موسیقی جدید رو نسبت به سبک های جدید عوض کرده و در مقابل اون قرار داده.البته باید این مساله رو هم گفت که خواننده ها ی زیادی هستند که ترانه ها ی زیبا جذاب و در عین حال همراه با معانی درست اجتماعی رو تو کارنامه هاشون دارن.البته باید این مساله رو هم در نظر بگیریم که شروع موسیقی در ایران با موسیقی سنتی بوده و فراموشی اون درست مثل این میمونه که شما یه لیوانو پر از آب کنی و بعد با بی توجهی تهشو سوراخ کنی و از یک طرف هی هرجوری که شده بخوای اونو پر و پر تر از آب کنی.به هر حال تو ی خیلی از کشورهایی که خودشون مبدا اصلی موسیقی های مدرن بودن هموز هم موسیقی سنتی شون زنده است و داره به حیات خودش ادامه میده.این نظر شخصی من بود امید وارم که همه با کسب اطلاعات کافی و از روی حداقل یه کم میهن دوستی در این مورد قضاوت کنیم.
موفق باشد.![]()
![]()
![]()