تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 46

نام تاپيک: بودن یا نبودن موسیقی سنتی ایران(یا چرا با موسیقی سنتی حال نمیکنید)

داره خودمونی میشه mostafaharvest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    birjand

پيش فرض

سلام
    اول از آقا محمد به خاطر شروع این تایپیک تشکر می کنم.
    من خیلی غرق در موسیقی نیستم نه موسیقی مدرن و نه سنتی ولی خوب حتی واسه من هم پیش اومده که تو انتخاب نوع موسیقی مورد پسندم دچار مشکل بشم.ولی میتونم بگم اون دوستانی که خیلی دو آتیشه میگن که آقا موسیقی سنتی اصلا دل چسب نیست هم یه کم زود قضاوت میکنن .درسته که ای موسیقی خیلی هم با آهنگها ی تند همراه نیست و اون جزابیت موسیقی های مدرن رو نداره ولی اون چیزی که باعث میشه بهش بگن موسیقی سنتی همین ویژگی های خاص این موسیقیه وگرنه که با پاپ و راک و جاز فرقی نمیکرد.تو هر سبک موسیقی میشه از شعر های خوب و با معنی همراه با آگاهی دادن به جوونا و یه کم درد دل و انتقاد استفاده کرد.شاید علتی که باعث شده همه بگن موسیقی سنتی شعر های خیلی با معنی و زیبایی داره هم همین مساله باشه.از شعر های عاشقانه حافظ که تو تمومش سعی شده که معنی یک عشق پاک و واقعی رو به خواننده برسونه تا شعر های پند آموز سعدی گرفته همشون معانی واقعی زندگی رو میرسونن ولی در کنار تموم اینا یک سری تقلید کورکورانه با تند روی های نابجا نظر خیلی از طرفداران موسیقی جدید رو نسبت به سبک های جدید عوض کرده و در مقابل اون قرار داده.البته باید این مساله رو هم گفت که خواننده ها ی زیادی هستند که ترانه ها ی زیبا جذاب و در عین حال همراه با معانی درست اجتماعی رو تو کارنامه هاشون دارن.البته باید این مساله رو هم در نظر بگیریم که شروع موسیقی در ایران با موسیقی سنتی بوده و فراموشی اون درست مثل این میمونه که شما یه لیوانو پر از آب کنی و بعد با بی توجهی تهشو سوراخ کنی و از یک طرف هی هرجوری که شده بخوای اونو پر و پر تر از آب کنی.به هر حال تو ی خیلی از کشورهایی که خودشون مبدا اصلی موسیقی های مدرن بودن هموز هم موسیقی سنتی شون زنده است و داره به حیات خودش ادامه میده.این نظر شخصی من بود امید وارم که همه با کسب اطلاعات کافی و از روی حداقل یه کم میهن دوستی در این مورد قضاوت کنیم.
    موفق باشد.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

باید دید شادی که اینا میگن منظورشون چیه؟!! اگر منظورشون تحرک و رقصه که شاید راست بگن ولی به موسیقی فکر نمیکنن فقط میخوان تحریک آمیز باشه حالا هرچی میخواهد باشه.ولی اگر منظور از شادی احساس راحتی و یک نو سرخوشیه روحه که اینو در موسیقی سنتی پیدا میکنید حتی نی که همه بعنوان یک ساز غمگین میشناسنش باعث شادی میشه اصلا موسیقی سنتی غمگینشم آدم رو شاد میکنه و آدم سبک میشه.
    یک عده گفتن در موسیقی سنتی نو آوری نیست باید به این دسته افراد بگم که اگر یکم راجع به موسیقی سنتی اطلاعات داشتن این حرف رو نمیزدن خیلی کارای نو و تازه ای داریم: کارای استاد علیزاده سرشار از نو آوری و تکنیکه منظورتون از نو آوری چیه؟ یعنی با سازای سنتی موسیقی راک و رپ اجرا بشه؟!!!!
    کارای کیوان ساکت و همینطور موسیقی های تلفیقی از کیوان کلهر یا اردشیر کامکار یک نوآوریه حتی کار اساتیدی مثل لطفی یا شهناز یا شریف که شاید شما فکر کنید یک نواخته توش نوآوری داره اصلا مگر موسیقی کهنه میشه؟ اگر یک موسیقی زیبا باشه شما 1000 بار هم که گوش بدید خسته نمیشید
    موسیقیه ما خیلی هم متنوع است غربی ها یه ماژور دارن یه مینور اما ما 7 تا دستگاه داریم و 5 تا آواز که هر کدومش باز شامل گوشه های مختلفی هست.شاید برای بعضیها قابل درک نباشه ولی خیلیها ردیف رو وحی میدونن.
    به نظر من اینگونه بحث ها بی فایده است چون نه کسی که به موسیقی سنتی علاقه نداره علاقه مند میشه نه کسی که علاقه داره عشقش رو ول میکنه.این چیزیه که یک نفر خودش باید به سمتش کشیده بشه بنظر من خیلی به خانواده هم ربط نداره شاید یک خارجی که بطور اتفاقی یک قسمت از موسیقی سنتی رو بشنوه بیشتر از یک ایرانی خوشش بیاد همینطور که این افراد کم نیستند.
    کسایی که موسیقیهایی غیر از سنتی دوست دارند فقط برای وقت گذرانی و بقول خودشون شادی گوش میدن ولی کسی که به موسیقی سنتی علاقه داره باهش زندگی میکنه هم در شادی هم در ناراحتی اصلا وقتی یک صدای موسیقی سنتی به گوشش میرسه میره تو بحرش
    شدیدا تایید میشه

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

راستش من یه دور کامل تمام سبکهای موسیقی رو گوش کردم و هر کدومش رو تو یه دوره ای دوست می داشتم اما تو این یکی دو سال همه آهنگاهای پاپ ترنس رپ تکنو و .... برام تکراری شده بود بعد وقتی می شنیدم خارجی ها واسه موسیقی سنتی سرو دست می شکنند بلیتاش اوقه فروش میره حتی شنیدم اینقدر احساساتی می شن که بعضی وقتا گریه می کنند یه کم کنجکاو شدم برم سمتش و حالا خیلی خوشحالم که این انتخاب رو کردم الان با هیچ موسیقی به جز موسیقی سنتی (موسیقی ملی) حال نمی کنم اصلا!

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

"بودن یا نبودن" که قسمتی از جمله عنوان تاپیک هست ، در مورد موسیقی سنتی ایران درست نمیباشد. موسیقی ایرانی همیشه خواهد بود منتها گاهی دوران رشد و شکوفایی بیشتری دارد و گاهی دوران اینطور نیست. اما در همیشه بودنش شکی نیست برعکس خیلی از فرمهای موسیقایی دیگر.
    اما اینکه چرا این نوع موسیقی طرفداران کمتری دارد یک دلیل بعد هنری اش است. . نه تنها موسیقی بلکه هرهنر دیگری نیز دارای چنین خصوصیتی است. . مثلا درباره سینما میشد این سوال را کرد که "چرا فیلمهای هنری طرفداران کمتری دارند" و ...
    وقتی کاری دارای جنبه تفکری و تعمقی بیشتری باشد، برای درک آن نیاز به تعمق و آرامش بیشتری است و صد البته که لذت آن هم به همان نسبت بیشتر خواهد بود. در اینگونه کارها شخص از لایه های سطحی ادراک گذر کرده و به لایه های درونی تری از درک و دریافت کشیده میشود. لذا حرکتش کندتر، دقیقتر و با تمرکز بیشتری خواهد بود. برای همین به نظر خیلی از افراد موسیقی ایرانی کند و خسته کننده به نظر میرسد در حالی که دقیقا برعکس است. فردی که بدرستی به این موسیقی گوش میدهد بیشتر از انواع دیگر موسیقی انرژی درونی مصرف میکند. زیرا دریافت در سطح جریان ندارد که براحتی شنید و از آن گذشت. و بهمان مقدار و بیشتر انرژی دریافت میکند. لذتی که میتوان از یک اثر جدی موسیقی ایرانی بدست آورد براستی منحصر بفرد است. موسیقی سنتی دارای ریتمهای نهفته ای است که در صورت کشف ان به هنگام شنیدن بیشترین تحرک درونی را به انسان میبخشد. اما متاسفانه اکثر افراد از همان قدم اول هنوز کامل گوش نکرده از آن دوری میکنند و خود را از لذت عظیمی محروم میکنند. ابتدای گوش دادن به یک اثر جدی انرژی گیر است و لی در صورت صرف این انرژی ؛ انرژی بیشتری بدست خواهد آمد.
    فعلا بای

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

14

من يك جنبه از دلايل عقب افتادن موسيقي ايراني يا سنتي ايران را مورد بررسي قرار مي دهم.
    اول بايد با اين مقدمه آغاز كرد كه ادبيات هنر فرهنگ و تاريخ ما با يك ديگر ارتباط قوي و نزديكي دارند.از اين جهت اگر به موسيقي سنتي ايراني نگاه كنيم مي بينيم كه با وجود چهار جهش در ادبيات فارسي و در نتيجه آن به وجود آمدن سبك هاي جديد شعر و ادبي متاسفانه موسيقي ما در همان حال هوا گذشته بافي ماند و تا كنون نيز اين اتفاق رخ نداده است. مشكل اصلي در جا ماندن موسيقي در حال هواي گذشته اين است كه جوانان ما توانايي ارتباط برقرار كردن با ادبيات شعري گذشته و سطح عرفان موجود در آن شعر را ندارند و به تبع آن چون موسيقي ما احساسي است جوانان توانايي ارتباط احساسي با آن را ندارند يا اگر هم داشته باشند ضعيف است به عنوان مثال من نوازنده هستم آن چه كه من در دستگاه دشتي مي نوازم هرچند كه به لحاظ نتي همان است كه اساتيدي هم چون مرحوم ياحقي مي نوازند اما آن كيفيت و حال هوا را ندارد.
    اما جنبه وحشتناك موسيقي ايراني براي جوانان اين است كه آن را هم چون عرفان شناخته اند يا به آنها شناسانده شده است اين يعني بريدن از دنياي مدرن؟!
    متاسفانه باز همان روح پير شاب موسيقي ايراني اين حس را القا مي كند كه براي نوازنده يا خواننده خوب بودن بايد از هر لحاظي حتي لباس پوشيدن از اساتيد آن رشته پيروي كرد و يا با رفتن در حال هواي گذشته به نوعي حال هواي اين موسيقي را در ذهن و روح زنده نگاه داشت.
    اين قسمتي از تحليل بنده از موسيقي غني ايراني است.

كلاغ

آخر فروم باز mohammad99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برگشتم اینچا

پيش فرض

راستش من یه دور کامل تمام سبکهای موسیقی رو گوش کردم... خارجی ها واسه موسیقی سنتی سرو دست می شکنند بلیتاش اوقه فروش میره حتی شنیدم اینقدر احساساتی می شن که بعضی وقتا گریه می کنند یه کم کنجکاو شدم برم سمتش و حالا خیلی خوشحالم که این انتخاب رو کردم الان با هیچ موسیقی به جز موسیقی سنتی (موسیقی ملی) حال نمی کنم اصلا!
    ما هم خوشحالیم

نقل قول نوشته شده توسط sise;1104749[COLOR="#ff0000"
    ]"بودن یا نبودن" که قسمتی از جمله عنوان تاپیک هست ، در مورد موسیقی سنتی ایران درست نمیباشد[/COLOR]. موسیقی ایرانی همیشه خواهد بود منتها گاهی دوران رشد و شکوفایی بیشتری دارد و گاهی دوران اینطور نیست. اما...
    فعلا بای
    جلال جون منظور من تو پی سی ورلد بود.
    وگرنه اون که کاملا حق باشماست

من يك جنبه از دلايل عقب افتادن موسيقي ايراني يا سنتي ايران را مورد بررسي قرار مي دهم.
    اول بايد با اين مقدمه آغاز كرد كه ادبيات هنر فرهنگ و تاريخ ما با يك ديگر ارتباط قوي و نزديكي دارند.از اين جهت اگر به موسيقي سنتي ايراني نگاه كنيم مي بينيم كه با وجود چهار جهش در ادبيات فارسي و در نتيجه آن به وجود آمدن سبك هاي جديد شعر و ادبي متاسفانه موسيقي ما در همان حال هوا گذشته بافي ماند و تا كنون نيز اين اتفاق رخ نداده است. مشكل اصلي در جا ماندن موسيقي در حال هواي گذشته اين است كه جوانان ما توانايي ارتباط برقرار كردن با ادبيات شعري گذشته و سطح عرفان موجود در آن شعر را ندارند و به تبع آن چون موسيقي ما احساسي است جوانان توانايي ارتباط احساسي با آن را ندارند يا اگر هم داشته باشند ضعيف است به عنوان مثال من نوازنده هستم آن چه كه من در دستگاه دشتي مي نوازم هرچند كه به لحاظ نتي همان است كه اساتيدي هم چون مرحوم ياحقي مي نوازند اما آن كيفيت و حال هوا را ندارد.
    اما جنبه وحشتناك موسيقي ايراني براي جوانان اين است كه آن را هم چون عرفان شناخته اند يا به آنها شناسانده شده است اين يعني بريدن از دنياي مدرن؟!
    متاسفانه باز همان روح پير شاب موسيقي ايراني اين حس را القا مي كند كه براي نوازنده يا خواننده خوب بودن بايد از هر لحاظي حتي لباس پوشيدن از اساتيد آن رشته پيروي كرد و يا با رفتن در حال هواي گذشته به نوعي حال هواي اين موسيقي را در ذهن و روح زنده نگاه داشت.
    اين قسمتي از تحليل بنده از موسيقي غني ايراني است.

كلاغ
    دوست من سلام

دوستان میتونن دفعات اول از حافظ گوش ندن

اشعار دیگر مثل سعدی و بسیار شاعران معاصر مثل رهی معیری و هوشنگ ابتهاج و مهدی اخوان ثالث گوش بدن

که بحث سعدی که جداس چون اشعارش برای هرکس یه معنی داره و همه به اندازه درک میفهمن

اشعار معاصر هم درکش زیاد مشکل نیست.

با قسمتی که گفتی اشتیاه شناسوندن موافقم و حتی من میگم اصلا نشناسوندن

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

موسيقي سنتي به خاطر بار فني زيادي كه داره قابل هضم براي تمام اقشار نيست . جووناي امروز در موسيقي به دنبال حرف دل ميگردن ، به طوري كه بتونن با اوون ارتباط برقرار كنن و خودشونو به جاي خواننده بذارن
    اتفاقا در مویسقی سنتی به "حال" فرد توجه بیشتری میشود تا مسایل فنی. درک این نوع موسیقی بدون دانش فنی هم میسر است. کمی باید دقیقتر باشیم. کار سختیست؟!

دوستان میتونن دفعات اول از حافظ گوش ندن
    اشعار دیگر مثل سعدی و بسیار شاعران معاصر مثل رهی معیری و هوشنگ ابتهاج و مهدی اخوان ثالث گوش بدن
    که بحث سعدی که جداس چون اشعارش برای هرکس یه معنی داره و همه به اندازه درک میفهمن
    اشعار معاصر هم درکش زیاد مشکل نیست.
    موافقم. حتی میتونن اول به تصنیفها گوش بدهند که بار سبکتری دارند و دارای ریتمهای تکرای هستند.یادم است که من اول تصنیفها را گلچین میکردم. اما بعدا کم کم به گوش کردن آواز کشیده شدم. به نظر من اولین قدم حوصله گذاشتن است.

آخر فروم باز mohammad99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برگشتم اینچا

پيش فرض

موافقم. حتی میتونن اول به تصنیفها گوش بدهند که بار سبکتری دارند و دارای ریتمهای تکرای هستند.یادم است که من اول تصنیفها را گلچین میکردم. اما بعدا کم کم به گوش کردن آواز کشیده شدم. به نظر من اولین قدم حوصله گذاشتن است
    دقیقا من هم همین طور بودم.اول تصنیف بعد اواز
    البته چون قبلش با زدن اشنا شدم
    اونم با تصنیف شروع کردم

در آغاز فعالیت AAHHMMAADD's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

هر کی گوش نمیکنه نخواسته گوش کنه
    من تو دوره های زمانی مختلف سبکهای متفاوتی رو گوش کردم
    و از خیلی هاش سیر شدم و یا حتی زده شدم
    اما اگه فقط یه بار از موسیقی سنتی خوشت بیاد برا همیشه عاشقش میمونی
    آخر همه موسیقیها موسیقی سنتیه و برا آدم تمام عمر موسیقی میمونه
    شما قبل از اینکه گوش کنین میگین خوشتون نمیاد
    یه بار جدی و با علاقه گوش کنین
    بخصوص شجریان که معرکست!

حـــــرفـه ای divoonejoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Divoone khooneh

پيش فرض

یه چیزی برام جالبه ... تقزیبا نظریات دوستان رو خوندم و بسیار حرف های درست و بجایی زدن در مورد موسیقی سنتی ...یاد 1 مطلبی افتادم ...دلیل زدن این تاپیک توسط محمد جان...برای من که اینطور القا شده ...چون محمد حس کرده تو تاپیک سنتی تنهاست و خودش تنهایی اونجا رو سر پا نگه داشته پس موسیقی سنتی خواهانی نداره در پی سی ولی من الان دوستان زیادی رو تو این تاپیک دیدم که طرفدار موسیقی سنتی بودند و این از فکرم خطور کرد ...
    چرا این دوستان در تاپیک های سنتی فعالیت ندارند ؟؟؟ بهتر نیست به جای اینکه تو این تاپیک در مورد بودن یا نبودن موسیقی سنتی در بخش موسیقی نظر بدین ... به بودن این سبک در بخش موسیقی کمک کنید؟؟؟
    من بعنوان 1 همکار وقتی به تاپیک های مختلف سر میزنم میبینم چطور علاقه مندان سبک های مختلف با کوشش و همبستگی خودشون با صرف وقت و انرژی در شناسوندن سبک خودشون کمک میکنند و جذب مخاطب میکنند ..

بهتره به جای پاسخ به بودن یا نبودن ..به بودنش کمک کنید!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •