یوفو در یوتیوب
UFO مخفف unidentified flying object و به معنی اجسام در حال پرواز ناشناخته است. صحبت کردن در مورد یوفوها محتاج یک پست طولانی و باز کردن یک پرونده مفصل است.
مردم باورهای مختلفی نسبت به یوفوها دارند ، از کسانی که کاملا به وجود موجودات باهوش فرازمینی اعتقاد دارند تا کسانی که همه چیز را خطهای بینایی و پدیده های اپتیک میدانند و از کسانی که عکسهای آنها را شیادی میدانند تا کسانی که برداشتهای مذهبی را داخل این موضوع کردهاند.
اما هدف من از نوشتن این پست صحبت در مورد این مسئله نبود ، بلکه چیز دیگری بود. از یک هفته پیش ویدئویی در یوتیوب با عنوان UFO Haiti قرار گرفته است که استقبال فراوانی از آن شده است و تا این لحظه 2,091,472 این ویدئو را دیدهاند که آمار بسیار جالبی است. کسی که این ویدئو را در یوتیوب قرار داده است barzolff814 نام دارد و تا به حال همین یک ویدئو را در یوتیوب گذاشته است.
این ویدئو را با رفتن به اینجادانلود کنید. (1.2 مگابایت)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع :من این ویدئو را دانلود کردم ویدئوی بسیار جالبی استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر

جواب بصورت نقل قول
چون در هر وبلاگ و سایتی این موضوع نوشته شده من موندم تمام ملت موجودات فضایی را دیدند اما این پدیده هنوز ناشناخته است به نظرتون این بهتر نیست که به جای اینکه مطالب را از جاهای مختلف کپی کنید درموردشون یک هزارم ثانیه هم که شده فکر کنید مبحث موجودات فضایی را می شود از طریق کرمچاله ها و سفید چاله ها وریسمانهای کهکشانی به خوبی توجیه کرد نه از نظر جن و... آیا شما واقعا جن را با موجودات فضایی یکی می کنید
یک خورده واقع بین باشید هدف یک موجود فضایی از ملاقات با شما ودیگران میتونه چی باشه اونهم یک انسان ساده فکر نمی کنید در صورت روبه روشدن باید با یک انسان قدرتمند در زمین روبه روشود ...........

.gif)