تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 32 از 32

نام تاپيک: نظرت چیه رفیق !!!!

حـــــرفـه ای Maysam-BFU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Failed box !

پيش فرض

مرسی آقا میثم طرحت خیلی خوبه ولی چون کیفیتش تو سیستم من خوب نشد مجبور شدم نوشته هاشو پاک کنم خودم بنویسم کارم که پیش رفت رسیدم به اون نوشته های انگلیسی سمت چپ اون بلوری که به قسمت آخر حروف داده بودی یه کم وقتمو گرفت چون با Smudge و Blur واسه درست کردنش استفاده کردم تو هم از این اراه درست کردی یا از فیلتر خاصی استفاده کردی ؟ چون هیچ کدوم از فیلتر های بلور ه و Wind اینطوری نمیکنه اگه غیر از راهی که من استفاده کردم استفاده کردی لطفا بگو
    دوست عزیز من در نوشته ها ی انگلیسی از فیلتر خاصی استفاده نکرم فقط Blendmode لایه ره به overlay و opacity را هم به 90 درصد تغییر دادم و با ابزار Smudge Tool لبه های سمت راست نوشته ها را به طرف خط های منحنی کشیدم.

شما سعی کن از اون نوشته هایی استفاده کنی که من در پلت لایه های اون هارو پنهان کردم ( چشم کنار لایه را برداشته ام ) .

داره خودمونی میشه blacksword's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

خودم دوباره ساختم ولی یه 20 دقیقه ای وقتمو گرفت فقط میخواستم بدونم اگه پلاگینی چیزی داری واسه این کار بذاری تا دانلود کنم منم از همون راهی که گفتی استفاده کردم ولی یه ذره وقتمو گرفت اون نوشته ها هم دیدم ولی چون تو فوتوشاپ من نمیدونم چرا کیفیت بد شد چون Cs3 استفاده میکنم به خاطر فونتاشم بود فکر کنم دیشب درستش کردم از همهتون ممنونم دوستان خیلی زحمت کشیدین ممنون همه

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •