ايولنوشته شده توسط Blue Rose
سلام پسر!!نوشته شده توسط hitman_47
اولا که هر کسی نمیتونه با وثیقه هم از کشور خارج بشه!! شما اگه در ایران دانشجو باشین با گذاشتن وثیقه 5 میلیون تومانی (معادل هم ندارد و فقط و فقط 5 میلیون نقد) میتونین فقط و فقط برای یک بار (به ازای هر مهر پاسپورت*) از کشور خارج بشین...که سخت هم پس نمیدن ..خیر!! 3 یا 4 ماه بعد از مراجعتتون تقریبا پستون میدن پول رو!
این ماله کسیه که داخل ایرانه!!! کسانی هم که خارج هستند شرایط خاص خودشونو دارن و از اونجایی که خودم خیلی دنبالش بودم اگه کسی اطلاعاتی خواست در خدمتم.
* در مهر اجازه خروج شما در پاسپورت دقیقا قید میشود که برای 1 بار تا تاریخ فلان اجازه دارید از کشور خارج بشید!!
یا علی.
عزت زیاد.
به نظر من اگه آشنا داشته باشي ميتوني براي آزمايش اون كشور و شرايطش بري يه سري بزني ...........ولي رفتن بدون هيچ سرمايه مطمئن ملي و بدون هيچ آشنايي در بار اول يه ريشك بزرگي از نظر من.
به نظر من بهترین جا برای مهاجرت تورنتو کانادا هست آخه خیلی خوشکله من که تا حالا چند تا بلیت لاتاری گرفتم ولی انگار که نه انگار
سلام به همه
اين دوست ما از المان برگشته ولي...
ولي او ميگه وضع اقامت اصلا خوب نيست زير صفر است
او گفت: ديگر به صرفه نيست كه كسي بياد اونجا
به پول ما برجي 300 هزار تومان در امدش است
ميگه هر چهار پنج نفر را توي يه اتاق ميگذارند كه هر كسي هم كار خودش را ميكنه (كارهاي خلاف)
ايا كسي هست كه در اونجا باشه و صحت اين حرفها را تاييد كنه؟
ميخوام بدونم يه وقت دروغ مصلحتي نگفته باشه
سلام , بهاره آلمان در همسایگی ماست , من فکر میکنم به احتمال 99 در صد ایشون در کمپ زندگی میکنند و اگه حدسم درست باشه صحیح هست , ولی از یه طرف کسی که در کمپ زندگی میکنه حقوق نمی گیره و اگه هم بگیره , حداکثر هفته ای 4 euro که باید خیلی خیلی کمتر از اونی باشه که نوشتید .نوشته شده توسط بهاره
سر بلند باشی![]()
بهاره اگر دوستت داره با اون فكر و آرزو ها مياد خارج به عنوان يك ايراني بگم كه من آينده ي نميبينم براش.
و با 6 ميليون ميشه در كانادا راه افتاد ولي در اروپا امكانش نيست. ما دوستي داريم كه در آلمان هستند و پدرشون بخاطر اينكه در ايران زير شكنجه بودن در آلمان خون تو سرشون لخته ميشه و كارشون به عمل ميكشه ولي بعد ار عما دولت آلمان همه چيز به اينها ميده. يك خونه كاملا مجهز و اجازه ي عوض كردن كل وسايل خونه هر 5 سال با خرج دولت آلمان. ولي اين براي افراد خاصه. كسي را ميشناسم كه در همين آلمان پول كم مياره هر ماه براي زندگي. 6 ميليون را تبديل كن به يورو. ماهي تقريبا 800 يورو كرايه خونست. يعني در 5 ماه اين پول تمام شده تازه بغير از غدا و پوشاك هست. بهترين راه اينه كه اول همه چيز را برسي كنيد اين تصميم آسوني نيست كه بشه به اين راحتي گرفتش.
عزيز من دوستاني در آلمان دارم كه با اونها در تماسم و بايد بگم محيط كمپ جاي جالبي براي زندگي نيست اونجور كه ايشون نقل قول ميكرد. بايد كار ساه بكني تا خرجت در بياد و هزار مكافات ديگه. من نميدونم بعضي ها چطور اينطور بيگدار به آب ميزنند. هر چقدرم فشار روي آدم باشه تو مملكتش سگش شرف داره به در خارج بودن ولي به نكبت زندگي كردن. البته دوستان بايد ببخشن كه يه مقدار لحن صحبتم ناجور شد ولي واقعيت...نوشته شده توسط بهاره
سلام به همه
leuvenجان نوشته:
سلام , بهاره آلمان در همسایگی ماست , من فکر میکنم به احتمال 99 در صد ایشون در کمپ زندگی میکنند و اگه حدسم درست باشه صحیح هست , ولی از یه طرف کسی که در کمپ زندگی میکنه حقوق نمی گیره و اگه هم بگیره , حداکثر هفته ای 4 euro که باید خیلی خیلی کمتر از اونی باشه که نوشتید
نه اون در کمپ نیست خونه و زندگانی داره میره تو یه شرکت گاز سر کار
پسر داییش هم الان حدود یک سال اومده المان
مشکلی که هست من میخوام دونسته باشه و خدای ناکرده به دربه دری کشیده نشه
ممنون ازهمه که لطف دارند
mer30
ببخشيد وارونه شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)